Total Media News

Ştiri - Actualitate
In capitala, are loc cea mai mare competitie de Tenis de Masa in scop Caritabil PDF Imprimare
Esential
Joi, 28 Februarie 2013 11:23

         Vineri și Sâmbătă, 1 si 2 Martie 2013, va avea loc la Top Tennis Arena a patra ediție a turneului de tenis de masa HOSPICE, cel mai mare de acest gen din Romania, care are ca scop strângerea de fonduri pentru îngrijirea copiilor și adulților cu boli incurabile, pacienți ai Fundației HOSPICE Casa Speranței.

                      
        Vineri de la ora 18.00 sunt asteptate și celebrități și personalități din lumea sportului precum: Otilia Bădescu, campioana europeană la tenis de masă, prezentatoarea TV, Adelina Pestrițu, actorul Paul Ipate și prezentatorul Radio Heart, Bogdan Miu.

      La startul acestei competiții, se vor alinia 32 de echipe, reprezentante ale unor companii de top din România. Fiecare companie a înscris un număr de 4 jucători de tenis din rândul propriilor angajați, făcând o donație minimă de 300 de euro pentru pacienții Hospice Casa Speranței.  

Citeşte mai mult...
 
O noua zi libera ? PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 27 Februarie 2013 19:30

      Un deputat propune ca 9 mai sa fie declarata zi nelucratoare

 

        Data de 9 mai ar putea deveni zi liberă, dacă un proiect de lege, depus de deputatul PSD Bogdan Diaconu, va trece de Parlament. Social-democratul propune ca ziua de 9 mai să fie declarată Ziua Independenţei Naţionale a României, sărbătoare naţională legală, zi nelucrătoare, dar şi Ziua Parlamentului României.

     “Din 1948 până în prezent, România a sărbătorit la 9 mai ziua independenței. Cei care afirmă acum că independența ar fi fost proclamată la 10 mai 1877 nu respectă adevărul istoric și încearcă să falsifice istoria. Nicolae Iorga scria în 1927 că „războiul de independență al României nu are istoria pe care o merită”.

Citeşte mai mult...
 
Fortele Siriene s-au ciocnit cu rebelii din jurul Alep PDF Imprimare
International
Miercuri, 27 Februarie 2013 18:55

BEIRUT (AP) -

       avioane siriene efectuat lovituri aeriene asupra  rebelilor care încearcă să ia cu asalt o academie de poliție  din  aproierea  orasului  Alep, miercuri, în timp ce luptătorii jihadiste au luptat  contra   trupelor guvernamentale de-a lungul unui drum de aprovizionare-cheie, care ar conduce lcontrolul     partii  de sud-est a orașului, au spus activiștii.

                             

   Alep, cel mai mare oraș din   Siria , a devenit un front-cheie în războiul civil din țara după  ce  rebelii au lansat o ofensivă acolo în iulie 2012.

  În luni  de  zile  de lupte de stradă sângeroase, luptătorii  de opoziție si-au extins lent  controlul lor, deși lupta a părăsit de mult  orașul  în ruine.

Citeşte mai mult...
 
Sa dam foc monopolurilor PDF Imprimare
International
Marţi, 26 Februarie 2013 20:37

                       „Să dăm foc monopolurilor!“

     este sloganul manifestaţiilor fără precedent din Bulgaria     

       îndreptate contra austerităţii, politicienilor şi sărăciei

 

 

       Manifestanţii cer un nou mod de calcul al facturilor la încălzire, un moratoriu la achitarea facturilor de electricitate, eliminarea TVA pentru energia electrică şi începerea anchetelor asupra privatizărilor companiilor bulgare şi utilizării fondurilor europene.

      Sub sloganul "Să dăm foc mono­polurilor!", un val fără precedent de proteste de stradă îndreptate contra unui model politic care a afundat ţara în sărăcie şi contra costurilor exagerat de mari ale utilităţilor, sector controlat de companii străine, a paralizat ieri Bulgaria, cea mai săracă economie a Uniunii Europene. Creşterea facturilor la energie a fost forţa care le-a împins bulgarilor cuţitul austerităţii până la os.

Citeşte mai mult...
 
apa, gaze, electricitate si caldura chiar si cu 160% mai mult decit acum 7 ani PDF Imprimare
Esential
Marţi, 26 Februarie 2013 20:32

      Cum au ajuns românii să plătească pentru apă, gaze, electricitate şi căldură chiar şi cu 160% mai mult decât acum 7 ani

 

Cum au ajuns românii să plătească pentru apă, gaze, electricitate şi căldură chiar şi cu 160% mai mult decât acum 7 ani

 

     Preţul pe care românii îl plătesc pentru utilităţile publice a crescut constant în ultimii şapte ani, serviciile de apă, canal şi salubritate fiind mai scumpe cu aproape 157% în 2012 comparativ cu 2005, arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Şi energia termică şi-a dublat preţul în acelaşi interval de şapte ani, în timp ce gazele au consemnat o scumpire de 75%, iar energia electrică, de 52%.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 242 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate