Total Media News

Total Media News
S-a dat start comenzilor de cozonaci pentru Craciun! PDF Imprimare
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 08:20

                Ar putea fi o imagine cu mâncare şi interior

   Chiar daca suntem in data de 24 Noiembrie, gandul romanilor fuge tot mai tare si catre sarbatoarea Nasterii Domnului si pregatirea bucatelor traditionale, iar daca gospodinele nu vor avea timp sa acopere toate pregatirile singure, vor comanda bucate alese. Patiserii si cofetarii au dat start comenzilor pentru Craciun, iar deja locurile se ocupa cu repeziciune.

Si in acest an revenim in "Bucataria Vesela", unde Lavinia a inceput sa preia comenzi, avand si un "meniu" imbunatatit si updatat cererilor clientilor sai. Astfel, ea ne va pregati pentru acest sezon de iarna urmatoarele : 

Citeşte mai mult...
 
Sistem Home Cinema Samsung HW-T450 2.1 Black PDF Imprimare
Joi, 13 Ianuarie 2022 12:31

Samsung HW-T450 2.1 Black

Specificatii tehnice  ..........

 

Citeşte mai mult...
 
Bateriile ieftine cu protoni concurează cu litiul în ceea ce privește densitatea energiei PDF Imprimare
Sâmbătă, 29 Iulie 2023 17:19

                                 The experimental prototype

    RMIT engineers say they've tripled the energy density of cheap, rechargeable, recyclable proton flow batteries, which can now challenge commercially available lithium-ion batteries for capacity with a specific energy density of 245 Wh/kg.
    That's as compared to the ~260-odd Wh/kg delivered by the lithium-ion batteries in a current Tesla Model 3 battery pack, but without using any lithium, thus avoiding a forecasted lithium squeeze, as well as geopolitically sensitive dependence on China in the battery supply chain, and all kinds of end-of-life issues.
Citeşte mai mult...
 
Sfanta si Marea Vinere Mare! PDF Imprimare
Vineri, 14 Aprilie 2023 07:19

IPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului: „Pacea vine de la Hristos Dumnezeu” (Scrisoare pastorală, 2023)

Astazi este Vinerea Mare, o zi de mare incercare si cu mare incarcatura istorica, si religioasa pentru ortodocsi.

Ce semnificație are Vinerea Mare În această zi a fost răstignit Iisus Hristos și face parte din cele trei zile de sărbătoare religioasă creștină numite Triduum Sacrum, care includ Joia Mare, Vinerea Mare și Sâmbate Mare.

În această zi se ține post negru. Conform credinței creștine, în Vinerea Mare a avut loc răstignirea lui Iisus pe cruce și moartea lui pentru salvarea oamenilor de păcate. În această se ține slujba numită Ceasurile împărătești și Vecernia, în timpul căreia se face scoaterea Epitafului în mijlocul bisericii pentru închinare. 

Citeşte mai mult...
 
HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înființarea Registrului Național de Cancer PDF Imprimare
Duminică, 06 August 2023 18:04

                                        GUVERNUL NICOLAE-IONEL CIUCĂ Reziliență, dezvoltare, prosperitate – 6 LUNI  DE GUVERNARE

    HOTĂRÂRE DE GUVERN privind înființarea Registrului Național de Cancer
Executivul a aprobat, printr-o hotărâre, înființarea Registrului Național de Cancer, care reprezintă un sistem informatic de înregistrare nominală a cazurilor noi de cancer diagnosticate, pe baze populaționale.
   Astfel, se înființează Registrul Naţional de Cancer pentru colectarea informațiilor privind toate tipurile de cancer în vederea monitorizării incidenței cancerului la nivel național, evaluarea și controlul impactului bolii și fundamentarea politicilor de sănătate publică.
   Prin acest act normativ se impune obligativitatea tuturor furnizorilor de servicii medicale de diagnostic și tratament, publici și privați, care diagnostichează și/sau tratează cazuri oncologice, precum a Direcțiilor Județene de Sănătate Publică și a Municipiului București de a înregistra datele privind tumorile primare nou diagnosticate, cu respectarea confidențialității datelor cu caracter personal conform GDPR. Nerespectarea obligativității raportării datelor bolnavilor diagnosticați cu cancer constituie contravenție, în acest sens fiind prevăzute sancțiuni.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 1127

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home