Total Media News

Total Media News
Scoala Altfel - program deschis in prezenta Ministrului Gabriela Szabo si viceprimar Gabriel P. PDF Imprimare
Marţi, 07 Aprilie 2015 11:37

         

    Ministrul Tineretului şi Sportului  - Dna  Gabriela  Szabo, şi Gabriel PETREA, Viceprimarul Sectorului 6, au participat la deschiderea programelor din cadrul ”Şcolii Altfel”.

    În cadrul evenimentului a avut loc o sesiune de dezbateri cu elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 117 (Str. Fabricii nr. 22, Sector 6), în care Ministrul Tineretului şi Sportului, alături de Viceprimarul Sectorului 6 şi reprezentanţi ai profesorilor, le-au vorbit elevilor despre impactul sportului asupra sănătăţii şi educaţiei.

    “În cadrul caracterului global al educaţiei, educaţia fizică şi sportul prezintă conţinuturi şi sarcini specifice, cu influenţe de sistem asupra individului, în plan fizic, motric, intelectual, estetic şi moral. Într-un context marcat de lumea virtuală, în care omul contemporan s-a depărtat de arenele sportive, trebuie să existe o preocupare permanentă a profesorilor de educaţie fizică de a asigura un conţinut atractiv pentru lecţiile organizate, astfel încât educaţia fizică şcolară să pună bazele educaţiei fizice permanente, care înseamnă un stil de viaţă, un mod de a gândi şi de a acţiona în beneficiul propriu şi în interesul societăţii”, a declarat Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului.

 

Citeşte mai mult...
 
Declaraţia Dir. General al FMI, Christine Lagarde, la G-20 de la Mexico City PDF Imprimare
Luni, 27 Februarie 2012 19:10

                                

Dna Christine Lagarde, Managing Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI), a emis următoarea declaraţie astăzi, după încheierea a grupului miniştrilor de finanţe şi de 20 de Banca Centrală de întâlnire guvernatorilor în Mexico City:

 "Aş dori să mulţumesc autorităţilor mexicane pentru gazduire, inclusiv a preşedintelui Felipe Calderón, Finante Secretarul José Antonio Meade şi Banca de Mexic Guvernatorul Agustin Carstens.

Citeşte mai mult...
 
Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, sarbatorita a doua oara de COSR PDF Imprimare
Luni, 06 Aprilie 2015 19:42

 

                                

    Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a sarbatorit pentru a doua oara Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, zi care se celebreaza in fiecare an pe 6 aprilie,in cadrul unui eveniment organizat la Casa Olimpica.          

     Alaturi de Alin Petrache, presedintele COSR, medaliatele olimpice Laura Badea, Violeta Beclea, Ionela Tirlea si alte personalitati de la COSR au participat elevi de la Colegiul „Ion Creanga” (clasa a XII-a) si de la Scoala Sfanta Treime (clasa a V-a). 

    Dupa vizita la Muzeul Olimpic, intr-o atmosfera vesela si destinsa, elevii celor doua scoli au stat de vorba cu presedintele COSR si cele trei medaliate olimpice in Sala Amfiteatru a Casei Olimpice, dupa intonarea imnurilor Olimpic si al Romaniei.

    „Dragi copii trebuie sa faceti sport tot timpul, chiar daca nu de performanta”, a fost mesajul transmis de Alin Petrache celor prezenti. „Pe langa sanatatea fizica la care contribuie indiscutabil, sportul te pregateste pentru viata, pentru o mai buna integrare in societate, iti dezvolta spiritul de echipa si in acelasi timp pe cel competitiv. Va sfatuiesc pe toti nu numai sa nu va scutiti de sport, dar de cate ori aveti ocazia nu ezitati sa faceti miscare. De pilda nu mai luati liftul, urcati pe scari, iar daca vreti sa atingeti marea performanta, sa traiti bucuria de a urca pe un podium de premiere si sa fiti precum cele trei medaliate olimpice de aici de langa mine, tineti-va serios de un program de pregatire sportiva care implica seriozitate si o munca asidua”, a mai spus presedintele COSR.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Divizia Federal-Mogul Vehicle Components, redenumită Federal-Mogul Motorparts PDF Imprimare
Joi, 03 Iulie 2014 14:21

Divizia Federal-Mogul Vehicle Components,

redenumită Federal-Mogul Motorparts,

 creează platforma pentru dezvoltarea mărcilor premium


  

    Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) anunță   redenumirea  diviziei Vehicle Components înFederal-Mogul Motorparts, ca parte a strategiei  continue a companiei de creştere globală a produselor premium şi a mărcilor de top.

  Divizia Federal-Mogul Motorparts este un furnizor de top de mărci premium, incluzând MOOG®, Fel-Pro®, Champion®, Wagner®, ANCO® şi Ferodo® pe piaţa aftermarket globală.  De asemenea, divizia Federal-Mogul Motorparts furnizează componente de înaltă calitate de frânare pentru vehicule, direcţie-suspensie şi ştergătoare către producătorii globali de echipamente OE.

  Daniel Ninivaggi, Director General Executiv al Federal-Mogul Motorparts şi Co Director General Executiv a Federal-Mogul Holdings Corporation a declarat: „Timp de peste un secol, ne-am concentrat atenţia asupra furnizării de componente de înaltă calitate pe fiecare categorie de produse şi regiune pe care le deservim. Producătorii de vehicule recunosc acest lucru, produsele noastre de fricţiune regăsindu-se în 7 dintre modelele de vehicule aflate în top 10 din Europa şi pe cel mai bine vândut vehicul din America de Nord”.

Citeşte mai mult...
 
Academia Rapid – CSA Steaua= 2:0 PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Iunie 2018 18:38

                                        :     Steaua.svg

      Duminica, 3 iunie, incepand cu 20:30, pe Arena Nationala, s-a jucat ultimul joc din cadrul Play Off-ului Ligii a 4-a, Academia Rapid – CSA Steaua.

    Meciul  s-a  terminat  cu  : Academia Rapid – CSA Steaua= 2:0


      Acest joc va stabili campioana Asociatiei  Municipale Bucuresti  si, totodata, reprezentanta la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a.

    În acest moment, Rapid are 3 puncte peste Steaua în clasamentul play-off-ului. CSA este obligată să câștige pentru a o egala pe Academia Rapid, având câștig de cauza grație rezultatului din meciul direct


  Pentru  Academia  Rapid  rmeaza  barajul  ptr.  promovarea  in  Liga  aIIa, iar  ptr.  CSA Steaua    nu  se  stie  ....

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 964 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home