Total Media News

Total Media News
Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu PDF Imprimare
Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 17:47


                                

   

      Se suspendă meciurile pe National Arena

 

       AVÂND ÎN VEDERE programarea inițială a jocul dintre FC Steaua București și FC Botoșani din etapa a XVII-a a sezonului regular al ediției 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Națională din București

   AVÂND ÎN VEDERE adresa emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu

 

 

AVÂND ÎN VEDERE adresa emisă de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București către FC Steaua București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că nu își asumă răspunderea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul partidelor desfășurate pe Stadionul Național Arena până la remedierea situației

AVÂND ÎN VEDERE solicitarea transmisă de FC Steaua București către LPF privind disputarea jocului cu FC Botoșani pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, precum și acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion

AVÂND ÎN VEDERE dispozițiile art. 12 alin. (1) din ROAF - ”Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forță majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”

LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, reprezentată legal de Justin Ștefan în calitate de Secretar General, în baza dispozițiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului și a localității de disputare a jocului dintre FC Steaua București și FC Botoșani, în sensul desfășurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua și ora de începere a jocului rămânând neschimbate.

 

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat acordul renegociat cu Bechtel PDF Imprimare
Joi, 29 Septembrie 2011 07:19

Executivul a aprobat forma renegociată a contractului statului român cu firma Bechtel, Ministerul Transporturilor pregătind deja licitaţiile pentru tronsoane la care compania americană a renunţat în urma renegocierii.  

"Am luat de pe umerii românilor ceea a pus guvernul Năstase, acel stigmat de cetăţean de rangul 3 în Uniunea Europeană. Chiar şi acum avem probleme ca urmare a contractului de construire a autostrăzii Transilvania, din pricina modului prin care a fost adjudecat şi a clauzelor care-l guvernau", a declarat ministrul Anca Boagiu, referindu-se la contractul pentru autostrada Transilvania.

Boagiu a reiterat faptul că noua formă a contractului cu Bechtel aduce statului român o economie de 6 miliarde de euro, iar la avantajele pe care le-a menţionat anterior, ministrul Transporturilor a adăugat faptul că au  fost schimbate termenele de plată a facturilor de la 25 de zile la 65 de zile, iar garanţia lucrărilor a fost extinsă de la 24 la 30 de luni. În plus, cuantumul total al claimurilor depuse de Bechtel a fost coborât de la 380.000.000de euro la 115.000.000 euro, plătibili în trei tranşe, până în luna mai 2012.

MTI a început deja procedurile pentru organizarea licitaţiilor pe tronsoanele de autostradă la care Bechtel a recnunţat.

Citeşte mai mult...
 
Lovituri ale actualului executiv împotriva economiei PDF Imprimare
Marţi, 30 Septembrie 2014 07:29

   Cele   trei  lovituri ale actualului executiv împotriva economiei, care au ieșit recent la lumină, ne vor costa scump în viitor, chiar începând cu anul care urmează.

                                                 

                              

     Conform   MONEY.ro  ,in primul rând, decizia de reducere a contribuțiilor de asigurări sociale este o măsură care va majora deficitul bugetului de pensii cu aproximativ 7 miliarde de lei, în perioadei 2015-2017. Astfel, deficitul sistemului de pensii publice aferent intervalului 2015-2017 se va situa înre 19 și 21,1 miliarde de lei, conform calculelor Consiliului Fiscal, cuprinse într-un raport publicat săptămâna trecută.

    „În ceea ce privește impactul măsurii legislative la nivelul anului 2014, pierderea de venituri din contribuții de asigurări sociale este estimată la 1,11 mld. lei”, se mai arată în documentul elaborat de experții de la Consiliul Fiscal.

     Cea mai mare povară va cădea tot pe umerii statului, deoarece statul este cel mai mare angajator din România, la momentul actual.

Citeşte mai mult...
 
MAE condamnă atacul terorist de la Tel Aviv. PDF Imprimare
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 17:56

          Niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului

 

               Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc, a declarat că niciun cetăţean român nu se află printre victimele atentatului terorist care a avut loc astăzi la Tel Aviv.

 

            "MAE condamnă atentatul terorist care a avut loc în urmă cu aproximativ o oră la Tel Aviv şi îşi exprimă regretul pentru victimele acestuia. Din informaţiile pe care le avem până la această oră, nu există cetăţeni români printre victime", a spus Cazanciuc, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
De la 1 iulie, amenzile de circulatie cresc din nou. PDF Imprimare
Luni, 08 Iunie 2015 16:19

           Cat vor plati soferii pentru incalcarea legislatiei rutiere?

                            

Citeşte mai mult...
 


Pagina 921 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home