Total Media News

Total Media News
Vlad Marinescu, fost director general al SportAccord, s-a alăturat RSportz ca președinte PDF Imprimare
Joi, 17 Decembrie 2015 11:53

 

                  

     Vlad Marinescu, former director general of SportAccord, has joined RSportz as its President, it was announced today. 

     Marinescu left SportAccord, the umbrella organisation for Olympic and non-Olympic sports, in July as part of the restructuring the body after Marius Vizer stepped down following his controversial speech earlier in the year when he had criticised the International Olympic Committee and its President Thomas Bach.

     Marinescu left Lausanne and moved home to California shortly afterwards but has now joined the New Jersey-based RSportz, a company that offers cloud-based services allowing sports organisations to better manage, integrate and engage their member base and maximise their revenues.

 

Citeşte mai mult...
 
Demonstratii de forta ale Rusiei la portile Siriei PDF Imprimare
Duminică, 13 Ianuarie 2013 23:00

     Rușii vor să descurajeze intervenția vestului în războiul civil din Siria printr-o serie de manevre navale în portul sirian Tartus, care implică flotele ruse de la Marea Neagră, Marea Baltică, Marea Nordului și Oceanul Pacific, scrie presa internațională.

 

     Agenția spaniolă EFE, într-o știre preluată de Agerpres, îl citează pe ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, conform căruia pe coasta mediteraneană a Siriei urmează să aibă loc cele mai mari manevre navale din istoria Rusiei. Sptămâna aceasta o sursă diplomatică rusă a semnalat că nava de desant „Saratov” a Flotei din Marea Neagră, cu armament greu la bord, a intrat în apele Mării Egee şi se îndreaptă spre estul Mediteranei, urmând ca săptămâna viitoare să intre în portul Tartus.

Citeşte mai mult...
 
Analiza : Piata auto după 5 luni din 2015 PDF Imprimare
Joi, 18 Iunie 2015 13:57

 

                          

   

     Pe ansamblul pieţei livrările totale de autovehicule (autoturisme + vehicule

comerciale), au inregistrat, în primele cinci luni ale anului 2015, o creștere de 18,3%

faţă de aceeași perioadă a anului trecut.

   In interiorul acesteia, avem autoturismele cu  o creștere de 17,9%.

    Si pe plan european observăm în această primă parte a anului o evoluție pozitivă a

segmentului de autoturisme, majoritatea Statelor Membre UE înregistrând creșteri.

Relevant pentru această analiză sunt însă principalele piețe, respectiv (Franța +3,8%,

Germania +3,6%, Italia +15,2%, UK +5,7%).

   In continuare, vânzările pe piața din România sunt susţinute de achiziţiile realizate  de către persoanele juridice, ponderea acestora din total fiind în primele 5 luni din 2015,de 81%, in scădere, totuşi, faţă de luna aprilie 2015, cand ponderea era de 88%, principala cauză a acestei scăderi fiind așteptarea generată de lansarea Programului

“Rabla”. In acest sens, ne aşteptam ca, în următoarele 2-3 luni, această balanţă să se

mai echilibreze într-o oarecare măsură.

 

  Ar  fi    INTERESANT  de  stiut cite   unitati auto au  fost  achizitionate   de  firmele  bugetare  !!

 

Citeşte mai mult...
 
Festivalului Ceaiului şi al Cafelei - Tea&Coffee Festival PDF Imprimare
Miercuri, 15 Octombrie 2014 19:55

   A cincea ediție a

  Festivalului Ceaiului şi al Cafelei - Tea&Coffee Festival

                   - în Bucuresti , între 14 și 20 octombrie.


                   

 

     Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a șapte zile, printr-o serie de manifestări artistice și culinare, în ceainării şi cafenele bucureştene, dar cuprinde și o expoziție de ceai, cafea delicatese și accesorii (veselă, prăjituri, obiecte decorative), care va avea loc între 18 și 20 octombrie, la Sala Dalles (Bd. Nicolae Bălcescu, nr.18)

  TEA&COFFEE Festival promovează consumul de ceai şi cafea, punând accent pe tradiţiile şi ritualurile servirii lor.

   Pe parcursul celor șapte zile, festivalul va aduce în prim plan elemente culturale şi gastronomice din ţările cu tradiţie în cultivarea și producţia de ceai și cafea precum și în prepararea şi prezentare unor băuturi pe baza acestora.

   Printre manifestările dintre 14 și 20 octombrie, a.c., se numără: spectacole de teatru, concerte, demonstrații și workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei practicate în: India, Turcia, Brazilia, China, Coreea de Sud, Argentina, Marea Britanie și Japonia.

 

Citeşte mai mult...
 
Azi s-a lansat Aplicaţia ”YGO” PDF Imprimare
Marţi, 15 Decembrie 2015 16:46


          


     Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia Tinerilor Bucureşteni şi cu sprijinul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român,  a  lansat  oficial  , în cadrul Sălii Amfiteatru a Comitetului Olimpic Sportiv Român din B-dul Mărăşti nr. 20 A, sector 1, Bucureşti,

                      Aplicaţia ”YGO”

    din cadrul Proiectului ”YOUTH SPORT BUCHAREST”, ce are ca scop accesarea rapidă şi transparentă de către bucureşteni şi nu numai, în contextul evoluţiei tehnologice şi a comunicării cu ajutorul platformelor IT dezvoltate pentru telefonia mobilă (aplicaţii smartphone) la nivelul anului 2015, a informaţiilor despre organizaţiile de tineret/studenţi şi structurile sportive (federaţii sportive naţionale, cluburi, asociaţii) ce îşi desfăşoară activitatea în raza teritorială a Municipiului Bucureşti, precum şi totodată pentru a facilita posibilitatea de implicare activă cu privire la activităţile sportive şi de tineret, de către cetăţean.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 917 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home