Total Media News

Total Media News
OMV Petrom si Repsol vor explora impreuna in Romania perimetre onshore la mare adancime PDF Imprimare
Vineri, 22 Februarie 2013 18:31
  •      Încheiere parteneriat pentru patru perimetre onshore situate în sudul Carpaţilor

  • Meridionali şi al Carpaţilor de Curbură
  • Investiţii estimate la 50 de milioane de euro în următorii doi ani

    OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, semnează azi cu Repsol un contract de farm-out prin care Repsol achiziţionează o participaţie de 49% pentru zona cu adâncime mai mare de 2.500 – 3.000 de metri a perimetrelor onshore de explorare Băicoi V, Târgovişte VI, Piteşti XII şi Târgu Jiu XIII, localizate in sudul Carpatilor de Curbura si respectiv al Carpatilor Meridionali.

     Johann Pleininger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Explorare și Producție: "Unul dintre obiectivele majore ale strategiei noastre este de a valorifica potenţialul de explorare onshore la mare adâncime în România. Acest parteneriat cu Repsol, o companie petrolieră lider cu experienţă în explorarea ariilor de mare adâncime cu structuri complexe, este un pas important pentru evaluarea potenţialului de hidrocarburi al celor patru perimetre. Totodată, parteneriatele cu companii petroliere de talie mondială contribuie la dinamizarea sectorului românesc de petrol şi gaze, cu beneficii economice semnificative pentru   România".

Citeşte mai mult...
 
LPF doreşte să implementeze un program UEFA la nivelul Ligii I PDF Imprimare
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

     Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că doreşte să implementeze la nivelul cluburilor din prima ligă programul UEFA "Certificate in Football Management".

                                            

    Acest program constă în cursuri specializate în managementul fotbalului.

    Fiecare club va putea să desemneze un reprezentat din conducerea administrativă care să ia parte la aceste cursuri. Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de opt luni, în şase module online şi trei faţă în faţă.

Cursul este structurat în cunoştinţe în relaţiile internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing - sponsori, finanţe - economie, organizare evenimente, comunicare - media - relaţii publice.

Citeşte mai mult...
 
Regionalizarea Romaniei a inceput in mod oficial PDF Imprimare
Joi, 21 Februarie 2013 20:30

    Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, debutul oficial al procesului de regionalizare, „unul dintre cele mai mari proiecte ale României” după 1989.

                            

    Potrivit ministrului, costurile acestui proiect vor fi zero. Mai mult, se va realiza o economie în ceea ce privește cheltuielile cu personalul și serviciile publice.

„De astăzi începe oficial unul dintre cele mai mari proiecte naționale ale României de la Revoluție încoace, poate fi considerat unul dintre cele mai mari proiecte de consens național, un adevărat proiect de țară”, a subliniat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. „Cred că, după mulți ani de conflicte politice, sociale, putem spera că acest proiect poate fi unul dintre proiectele care să aducă la aceeași masă toți românii”, a mai precizat ministrul.

Citeşte mai mult...
 
C.E. 2012: O zi frumoasa pentru gimnastica romaneasca PDF Imprimare
Duminică, 13 Mai 2012 08:39

In asteptarea celor din urma confruntari, finalele pea parte de duminca, sa revenim, pentru ca merita, asupra succesului realizat de echipa de senioare – Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu -, care s-a intors in varful ierarhiei continentale.

                                      
        A fost, indiscutabil, o finala pasionanta, Romania devansand Rusia, intr-o cursa paralela, de la inceput si pana la sfarsit, care a oferit o competitie incredibila.

Citeşte mai mult...
 
Messi a primit Gheata de Aur pentru a treia oara, un record PDF Imprimare
Joi, 21 Noiembrie 2013 11:35

      Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, s-a declarat "foarte fericit", miercuri, la primirea pentru a treia oară, un record, a trofeului "Gheata de Aur", care recompensează cel mai bun marcator într-un campionat european sezonul trecut.


    "Sunt foarte fericit, este un premiu tare frumos. Este o recunoaştere pentru vestiar şi pentru tot ce a făcut echipa în acest an", a declarat jucătorul în cadrul unei ceremonii la Barcelona.

     Datorită celor 46 de goluri marcate în 32 de meciuri în ediţia 2012/2013 a campionatului Spaniei, Lionel Messi a devenit astfel primul jucător care primeşte Gheata de Aur a treia oară, după cele din 2010 şi 2012.

     Messi a primit trofeul din partea fostului jucător bulgar al FC Barcelona, Hristo Stoicikov, în prezenţa coechipierilor săi, Carles Puyol, Gerard Piqué, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez şi antrenorului Gerardo Martino.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 916 din 964

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home