Total Media News

Total Media News
Nivelul de impozitare in Romania! Stiati ca? PDF Imprimare
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 08:32

BS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala. In medie 43% din cheltuielile salariale reprezinta obligatii fiscale si doar 57% salariul net care ajunge la angajat?

 

                    
Valoarea adaugata (ca diferenta intre vanzarile si achizitiile entitatii fiscale) este impozitata cu 24%?
Profitul si venitul net este impozitat cu 16%?
Impozitele totale pe profit si pe dividendele platite persoanelor fizice duc la impozitarea efectiva a profitului la o rata de 29,44%?

 

Citeşte mai mult...
 
Giga TV, astăzi, la prima emisie. Dan Boanţă și Octavia Negre prezintă Jurnalul din prime-time PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:24

Giga TV va începe să emită diseară, la ora 18:30, din studiourile de la Casa Presei, cu principalul Jurnal prezentat de Octavia Negre şi Dan Boanţă.

 

 

                                

Pe post a intrat deja un spot în care este prezentată echipa noii televiziuni. Printre numele cunoscute se află Dana Săvuică, Cristina Liberis (ex TVR), Anca Florea (directorul editorial), Cătălina Mihăescu (ex Național TV), Camelia Spătaru (fost purtător de cuvânt al Guvernului Tăriceanu), Nuami Dinescu (cunoscută publicului drept ”Tanța lui Teo”).

Postul Giga TV poate fi receptionat în rețeaua RCS&RDS.

Televiziunea îi aparține primarului din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan ”Pinalti”.

 
TVA va fi redusă de la 24% la 9% pentru pachetele all inclusive din turism PDF Imprimare
Marţi, 09 Decembrie 2014 15:12

                           

    Taxa pe valoarea adăugată va fi redusă de la 24% la 9% pentru pachetele all inclusive din turism, o măsură cu un impact bugetar redus, dar care rezolvă o problemă de competitivitate, a anunţat premierul Ponta, după discuţia avută cu experţii Fondului Monetar Internaţional şi cei ai Comisiei Europene.

    "Am reuşit să rezolvăm o problemă importantă, chiar dacă cu un impact bugetar mai redus, şi anume scăderea TVA-ului la pachetele all inclusive din turism, de la 24 la 9%, pentru că era o problemă de competitivitate a sectorului de turism din România", a spus Ponta.

     El a precizat că impactul bugetar aferent este de 100 milioane lei, fiind luat în calcul în proiectul de buget pentru anul viitor.

 

Citeşte mai mult...
 
Angela Merkel cistiga mai putin decit unii functionari UE PDF Imprimare
Luni, 04 Februarie 2013 21:42

Aproximativ 4000 de angajați ai instituțiilor europene sunt plătiți mai bine decât cancelarul Germaniei, Angela Merkel, scrie ziarul Die Welt am Sonntag, citat de thelocal.de.

Jurnaliștii germani au decis să acorde o atenție deosebită acestui subiect, după ce primul ministru britanic, David Cameron, a declarat că sute de funcționari UE câștigă mai bine decât un premier sau un cancelar. S-a dovedit însă că era vorba de câteva mii de angajați care sunt recompensați pentru munca depusă mult mai bine decât unii dintre liderii europeni. Acest lucru nu se întâmplă doar pentru că au salarii mai mari, spun jurnaliștii germani, ci mai ales pentru că au privilegii fiscale extinse, iar suma netă cu care rămân după impozitare este mai mare.
Citeşte mai mult...
 
Autobuz URBAN, cu motorizare EURO 5 PDF Imprimare
Duminică, 06 Septembrie 2015 11:51
Autobuz URBAN CROSSTOWN-MT
18.290 HOCLL (4x2)

                              

                       

   DESCRIERE GENERALA

  Autobuz URBAN, cu motorizare EURO 5, cu podea total coborată, caroserie autoportanta, dispozitive tehnice destinate să faciliteze accesul persoanelor cu mobilitate redusă şi sistem de siguranţă care nu permite plecarea autobuzului cu uşile deschise.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 911 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home