Total Media News

Total Media News
Zodiac chinezesc 2020 PDF Imprimare
Joi, 02 Ianuarie 2020 10:26

 

     

                                                   Imagini pentru semn  zodiac

     Pe 26 ianuarie 2020, se încheie anul Mistrețului de Pământ și intrăm în anul Șobolanului de Metal, considerat un an al Începutului, Reînnoirilor și Schimbărilor. Așadar, în 2020 toate zodiile trebuie să se aștepte la schimbări, oportunități noi, descoperiri și surprize.

      Puteți să vă descoperiți un anume talent și să faceți din el un mod de viață, vă puteți întâlni marea dragoste sau puteți începe o viață nouă în altă țară. Totul este posibil în 2020, anul Șobolanului de Metal. Cel mai important sfat: acceptați schimbările și luați ce e mai bun din fiecare situație nouă, nu vă împotriviți surprizelor pe care le face Șobolanul în anul care urmează!


Citeşte mai mult...
 
Nordic Film Festival - Ediția a 2-a PDF Imprimare
Vineri, 31 Ianuarie 2020 14:10
                 Este posibil ca imaginea să conţină: text

    După succesul pe care l-a înregistrat cu prima ediție din București și cu edițiile retrospective din Sibiu și Chișinău, Nordic Film Festival revine în Capitală în luna februarie, cu cinci zile de proiecții premiate la Cinema Elvire Popesco, cel mai cochet cinematograf al orașului. Astfel, cinefilii au ocazia de a viziona 18 filme din toate cele cinci țări nordice: Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia.    Festivalul este organizat cu sprijinul Institutului Francez din București și este susținut de Ambasada Regatului Danemarcei, Ambasada Republicii Finlanda, Consulatul Onorific Al Republicii Islanda, Ambasada Regatului Norvegiei și Ambasada Suediei la București

.Programul Festivalului:

MIERCURI - 19 FEBRUARIE - ORA 18:30
COMPILAȚIE DE SCURTMETRAJE NORDICE
Durata: 1h 30mJOI - 20 FEBRUARIE - ORA 16:30
THE STRANGER / Documentar / 2017 / Danemarca
Durata: 1h 40m
Regie: Nicole Nielsen Horanyi
Sinopsis: Amanda a găsit pe internet bărbatul perfect. Este drăguț, amuzant și moștenitorul uneia dintre cele mai bogate familii din Danemarca. Îl invită în casa și viața ei, dar este oare el cu adevărat persoana care pretinde a fi ?
Premii: DOC NYC - Premiul Juriului


JOI - 20 FEBRUARIE - ORA 18:30
VOID / Dramă / 2018 / Finlanda
Durată: 1h 37m
Regie: Aleksi Salmenperä
Sinopsis: The Void este povestea unei relații tumultuoase dintre o actriță de succes(Pihla) și un scriitor(Eero) ce se chinuie să își câștige existența. Nici unul din ei nu vor să își sacrifice cariera deși relația lor este într-un stadiu precar. Eero apelează la măsuri disperate pentru a își pune cariera pe picioare iar Pihla abia începe să se obișnuiască cu noul rol de mamă. Dar este oare spațiu și pentru relația lor în planurile grandioase pe care le au ? Eero și Pihla o iau fiecare pe căi separate pentru a căuta aceste răspunsuri și ajung în locuri precum Havana, Hollywood, Oceanul Atlantic sau Laponia.
Premii: Jussi Awards - Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cel mai bun montaj

 

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj-"Spring Colors" PDF Imprimare
Miercuri, 04 Martie 2020 14:14
    Este posibil ca imaginea să conţină: floare, text care spune „an exhibition by elite prof art gallery vernisaj vineri 6 martie 2020 2020 orele 19.00 caro hotel bucuresti adriana dinulescu zachi alina manole sabina alexandra ciuntu daniela pavel elena buftea florin ciobotaru jette jette nielsen danemarca tocutiu luminita persa mariana simion mihaela carp mihail gavril nicolae costica nicoleta popa niculaie morarescu radu bojescu caro hotel bucharest Spring colors opening aristotel bunescu visual art journalist”
  
     O noua expozitie de pictura marcheaza inceputul primaverii.
Expozitia este deschisa la Caro Hotel Bucharest, str.Barbu Vacarescu nr.164 A-Floreasca.
     Vernisajul va avea loc vineri 6 martie, orele 19,00
     Prezinta: Aristotel Bunescu - jurnalist de arte vizuale
Citeşte mai mult...
 
Weekend de Cupa Mondiala la Rasnov! PDF Imprimare
Joi, 20 Februarie 2020 09:16
                     Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    În februarie se scrie o noua filă de istorie la Rasnov.
    Între 20-22 februarie 2020, cei mai buni săritori cu schiurile masculin vor sosi în România la Baza Olimpica Râșnov.

    Intrarea este libera
   La acest prim eveniment major din tara noastra vor sari: Stefan Kraft (liderul cupei mondiale), Dawid Kubacki ( castigatorul Turneului celor 4 Trambuline), Kamil Stoch, Gregor Schlierenzauer, Severin Freund in revenire, si lista poate continua.

   Din pacate, sunt si ceva absente precum Robert Johansson sau Ryoyu Kobayashi, dar spectacolul sportiv va fi la cel mai inalt nivel.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Coffee Festival 2020 PDF Imprimare
Sâmbătă, 07 Martie 2020 09:57
      Este posibil ca imaginea să conţină: text
   Bucharest Coffee Festival este un eveniment unic cu un concept centrat în jurul cafelei, menit să aducă împreună consumatorii de cafea, profesioniștii din domeniul cafelei și cultura sociala creată în jurul acestora.
   Gândit atât pentru profesioniștii din comunitatea din cafea, cât si pentru publicul larg, acest festival este potrivit pentru toate tipurile de participanti, datorita continutului deosebit.
    Vizitatorii festivalului vor fii incantati de competitiile live, vor putea asculta asculta speakeri interesanti si vor putea testa cafele din toata lumea in zonele special amenajate pentru sampling.
Va asteptam in această frumoasă călătorie a cafelei de la boaba la ceasca. 
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 964

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home