Total Media News

Total Media News
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut sa fie demisa Carmen Ionel PDF Imprimare
Duminică, 19 Februarie 2012 10:02

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii, informează Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

                        
                 

Mihai-Răzvan Ungureanu a cerut Ministrului Muncii, Claudia Boghicevici, să o demită pe Carmen Ionel, din funcţia de director general AM POSDRU, pentru management defectuos al Autorităţii pe care o conduce. În acest context, Carmen Ionel şi-a dat demisia din funcţia de director general al AM POSDRU, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii.

Citeşte mai mult...
 
Slovenia in criza. "Povestea de succes" s-a terminat PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Mai 2013 12:29

     Creşterea economică scade continuu de câţiva ani iar şomajul s-a dublat comparativ cu anul 2008.

     Principalele bănci ale ţării se află în pragul falimentului. Este o stare pe care Slovenia nu a mai cunoscut-o până acum, fiindcă ţara era privită ca un elev-model între noii membri ai UE, scrie Deutsche Welle.

                           
      "Slovenia ca poveste de succes, aşa cum a fost prezentată de mass media străine şi autohtone, s-a dovedit o iluzie", a declarat Anej Korsika. "Criza ne-a lovit din plin. Oamenii şi-au pierdut locurile de muncă, salariile bugetarilor au fost micşorate iar viaţa de zi cu zi a devenit plină de greutăţi".
    Cândva, Korsika a ajuns la convingerea că paharul s-a umplut. El a fost unul din organizatorii protestelor de amploare care i-au ţinut pe politicieni în şah vreme de mai multe luni şi care au provocat, în final, căderea guvernului conservator, condus de Janez Jansa. Acelui cabinet, fatală i-a fost până la urmă politica de austeritate, la care s-au adăugat câteva scandaluri de corupţie.
Citeşte mai mult...
 
Plăcuţele de frână inovatoare Ferodo Eco-Friction® au fost alese de Daimler PDF Imprimare
Marţi, 05 Ianuarie 2016 16:44

Plăcuţele de frână inovatoare Ferodo Eco-Friction®

au fost alese de Daimler pentru echiparea a două platforme importante de vehicule


                          

      

     Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), va anunţa în curând nominalizarea sa drept furnizor de plăcuţe de frână fără cupru din gama Ferodo Eco-Friction® pentru producătorul german de autovehicule, Daimler. Federal-Mogul Motorparts va furniza aceste piese pentru puntea faţă a  platformelor de vehicule MFA2 şi BR167, cunoscute sub denumirile comerciale de Mercedes Clasa A şi B, şi Mercedes Clasa M.

    Acest acord important confirmă încă o dată relaţia solidă dintre Federal-Mogul şi producătorul german, care a ales în anul 2014 să folosească plăcuţele de frână din gama Eco-Friction pentru modelul Mercedes-Benz Clasa C, primul vehicul de acest fel echipat cu astfel de plăcuţe.

 

Citeşte mai mult...
 
HSBC este investigată în SUA, Marea Britanie, Franţa şi alte ţări, în cazul de evaziune fiscală PDF Imprimare
Marţi, 10 Februarie 2015 23:40


                                                                  

   HSBC Holdings este investigată în SUA, Marea Britanie, Franţa şi alte ţări după ce a recunoscut că la divizia de private banking din Elveţia au avut loc nereguli care au permis ca unii dintre clienţi să eludeze fiscul.

    Procuratura din Statele Unite a intensificat eforturile pentru a stabili dacă HSBC, a doua mare bancă din lume, a ajutat clienţi americani să nu îşi plătească taxele, în urma informaţiilor din presă potrivit cărora banca a ajutat clienţi bogaţi să ascundă active de ordinul milioanelor de dolari.

    Autorităţile americane investighează şi dacă HSBC a manipulat cursul valutar, iar un oficial a declarat luni că Departamentul de Justiţie ar purtea redeschide în acest context un acord convenit de procuratură cu această bancă, în 2012.



Citeşte mai mult...
 
Renault Romania a lansat editia limitata de autoturisme Renault Olimpic PDF Imprimare
Luni, 04 Iulie 2016 16:40

          

    Renault Romania a lansat ieri, pe esplanada din fata sediului Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), editia limitata de autoturisme Renault Olimpic, inspirata de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din aceasta vara.


                           

     Ca partener al COSR, Renault va oferi tuturor medaliatilor de la Rio 2016 autoturisme din editia limitata Renault Olimpic – Kadjar, Captur si Clio. Sportivii care vor urca pe cea mai inalta treapta a podiumului olimpic la Rio 2016 vor fi recompensati de Renault Commerciale Roumanie cu autoturisme Kadjar, cei medaliati cu argint vor primi cheile modelului Captur, in timp ce sportivii distinsi cu medalii de bronz vor primi automobile Clio.

     Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: „Parteneriatul dintre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Renault Romania ne onoreaza si reprezinta un real sprijin pentru Echipa Olimpica a Romaniei, pe masura eforturilor depuse de sportivii nostri de a ramane in elita mondiala. Le mulţumim tuturor celor care sunt aproape de Echipa Romaniei  inaintea deplasarii la Rio si sunt sigur ca sprijinul acestora va contribui la continuitatea performantei sportivilor romani la Jocurile Olimpice”.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 890 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home