Total Media News

Total Media News
S-a dat startul in America Express! PDF Imprimare
Luni, 23 Octombrie 2023 08:32

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi text

S-a dat startul in America Express - un nou sezon, care a inceput in Columba si se va termina in Argentina, cu marea finala la Buenos Aires.

Citeşte mai mult...
 
Dizabilitate și incluziune în mediul universitar. Acceptare, înțelegere, comunicare PDF Imprimare
Vineri, 24 Noiembrie 2023 12:19

dizabilitate-i-incluziune-59ebb_full 

 

    " Întrebată odată care ar fi primul semn al civilizației în cultura umană, antropologul Margaret Mead a răspuns că întâiul semn este un femur fracturat, care s-a vindecat. Mead a explicat că în lumea animală, dacă se rupe piciorul, mori. Nu mai poți fugi ca să te aperi, nu te poți deplasa ca să obții hrană sau ca să bei apă. Devii o pradă sigură pentru celelalte animale sănătoase. Nici un animal nu supraviețuiește suficient de mult timp, pentru ca femurul să se poată vindeca. Un femur vindecat este semnul că altcineva a avut grijă de cel care se află în nevoie până acesta s-a vindecat și a putut să-și reia viața în mod independent. Civilizația umană începe acolo unde empatia celorlalți îi ajută pe cei care se află în mare dificultate. Suntem în cea mai mare măsură umani atunci când îi ajutăm pe ceilalți, fără să așteptăm în mod necesar ceva la schimb.

   Cartea Dizabilitate și incluziune în mediul universitar. Acceptare, înțelegere, comunicare, alcătuită de Mihaela Rusu, este primul volum în limba română, scris de cercetători români, care explorează în adâncime, tema atât de actuală și dureroasă, adesea, a acceptării și incluziunii în mediul social a celor care au nevoi speciale și sunt percepuți ca fiind atipici. Meritul coordonatoarei volumului și al autorilor studiilor este deosebit, deschizător de căi de gândire și inspirator de optimism pentru o schimbare necesară, profundă, de mentalitate și atitudini în școlile și universitățile din România."

  Comandă online Dizabilitate şi incluziune în mediul universitar : acceptare, înţelegere, comunicare la 42,90 lei scrisă de Mihaela Rusu, tiparită la editura Academiei Romane în anul 2023.

  Cartea poate fi livrată în circa 15 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.-

https://www.magazinul-de-carte.ro/carte/59ebb/dizabilitate-%C5%9Fi-incluziune-%C3%AEn-mediul-universitar-acceptare-%C3%AEn%C5%A3elegere-comunicare-mihaela

 

Citeşte mai mult...
 
Protestul transportatorilor continua! PDF Imprimare
Joi, 11 Ianuarie 2024 22:01

Ciolacu: Deblocăm angajările pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială | Observator Constanța

UPDATE Nicusor Dan, despre protestul FERMIERILOR: „Trebuie lasati, este dreptul lor”
„Nu m-a consultat nimeni în legătură cu protestul fermierilor. Eu am autorizat absolut toate protestele, chiar și pe cele împotriva mea. Dar acum, nu m-a întrebat nimeni. Nici măcar prefectul nu m-a contactat. Probabil că în Piața Victoriei sunt garduri puse de Jandarmerie mai mult pentru protecție. Așa este protocolul. Dar, în opinia mea este un drept al lor să protesteze”, a declarat Nicușor Dan la emisiunea Culisele Statului Paralel

UPDATE: Diana Şoşoacă şi liderul AUR, George Simion, s-au dus în mijlocul protestatarilor, dar unii fermieri i-au strigat: „Lasă-ne protestul în pace!”

Citeşte mai mult...
 
Întâlnirea de lansare a legii consumatorilor pentru anul 2024 este pregătită PDF Imprimare
Joi, 11 Ianuarie 2024 16:51

                

   
    Întrucât IMM-urile sunt operatori economici apropiați de consumatorii lor, SMEunited, în colaborare cu BEUC și Eurochambres, își propune să formeze intermediari și consilieri IMM-uri în domeniul dreptului european al consumatorilor. Consorțiul a lansat următoarea fază a proiectului finanțat de Comisia Europeană pe 8 ianuarie.

Citeşte mai mult...
 
European de vis pentru Loredana Toma! PDF Imprimare
Sâmbătă, 17 Februarie 2024 20:31

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „EUROPEAN WEIGHTLIFTING CHAMPIONSHIPS =W- Olympic Qualification Paris 2024 EW- 20 SOFIA 2024 ROU EWF W 71kg A TOMA capop Loredana Elena மணக் 1930 Smuls: 114 114kg kg WEIGHTLIFTING Aruncat: 127 kg Total: 241 kg Loc”

Editie de vis pentru Loredana Toma de Campionate Europene de Haltere la Sofia. Dupa ce luptatorii romani s-au descurcat bine in Polivalenta aducand medalii importante la inceput de an, Loredana Toma si Mihaela Cambei au scris istorie pentru Romania la Sofia.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home