Total Media News

Total Media News
Doi tineri din Moldova au inventat un dispozitiv autonom de generare a apei potabile PDF Imprimare
Joi, 07 Martie 2024 09:30

Doi tineri din Moldova au inventat un dispozitiv autonom de generare a apei potabile şi pentru irigarea în agricultură

  

                        (VIDEO) Doi tineri din Moldova au inventat un dispozitiv autonom de generare a apei potabile şi pentru irigarea în agricultură | PiataAuto.md - Site-ul lumii auto din Moldova

    "Principiul fizic de generare a apei este similar cu cel folosit la dezumidificatoare şi aparate de aer condiţionat. În aer există întotdeauna umiditate, care poate fi extrasă dacă se creează condiţii de condensare a apei. Iar cei doi tineri au creat un circuit complet de refrigerare, cu compresor, evaporator, valvă de expansiune, iar într-o zonă a circuitului agentul de refrigerare a junge la o temperatură foarte joase, răcind ţevi de cupru.
    Acele ţevi reci, amplasate într-o reţea pentru a avea suprafaţă mai mare, condensează apa din aer, iar acea apă e acumulată apoi într-un rezervor. Cei doi tineri ne-au spus că au preferat să folosească iniţial agent de refrigerare R32, care are şi gaz în el şi era cea mai ecologică opţiune, dar ulterior au ales o altă variantă considerată ecologică, R134a."
     *
Citeşte mai mult...
 
Unde mai găsești apartamente sub 60.000 de euro în București PDF Imprimare
Joi, 07 Martie 2024 12:52
    

                         Proiect bloc 5 apartamente lux – 4 etaje retras - Floreasca, Bucuresti

   "Zonele din București în care mai poți cumpăra un apartament de 45-55 de mp cu maxim 60.000 de euro; Apartamente noi sau vechi, care sunt mai generoase; Ce au apartamentele noi în plus/minus;
   Statisticile imobiliare ale Anunțul Telefonic arată că prețul mediu al unui apartament cu două camere a depășit plafonul de 70.000 de euro din 2021 încoace, în ultimele luni tinzând chiar către 80.000 de euro. Apartamentul cu două camere este achiziția cea mai des întâlnită atât în domeniul investițiilor imobiliare – pentru că sunt cele mai căutate și la închiriere - cât și în programul Noua Casă, fiind cele mai accesibile case cu un avans mic și un credit minim, în jur de 60.000 de euro. Pe www.anuntul.ro găsiți peste 1.200 de anunțuri de vânzare a apartamentelor cu două camere în București, dar puține dintre ele mai au prețuri de sub 60.000 de euro. Este o realitate întâlnită în întreaga piață imobiliară.
Citeşte mai mult...
 
Hotarare alegeri europarlamentare si primarii PDF Imprimare
Marţi, 12 Martie 2024 10:41

    

                                        Info Curier Hâncești - VOX POPULI Pe 1 noiembrie cetățenii Republicii  Moldova vor merge la urne pentru a-și exercita dreptul de a alege  președintele țării. Este un vot important pentru viitorul Republicii

   " HOTĂRÂRE DE GUVERN privind aprobarea calendarului acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024
Guvernul a aprobat astăzi calendarul acțiunilor din perioada electorală pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și pentru alegerile pentru autoritățile administrației publice locale, din anul 2024.
Conform calendarului aprobat, pe 12 martie începe perioada electorală, iar în termen de 5 zile, cel mai târziu la data de 16 martie 2024, vor fi desemnați judecătorii din Biroul Electoral Central și se va stabili modelul listei electorale permanente, modelul listei electorale speciale, al copiei de pe lista electorală specială, al listei electorale suplimentare, al extrasului de pe lista electorală suplimentară, a modelului listei susținătorilor, a modelului buletinului de vot la alegerea membrilor României în Parlamentul European din data de 9 iunie 2024.
În data de 19 martie începe perioada de depunere la biroul electoral central  a protocoalelor de constituire a alianțelor electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European.
De asemenea, în termen de 10 zile de la începerea perioadei electorale, dar nu mai târziu de 21 martie 2024, vor fi stabilite modelele ștampilelor electorale și modelul timbrului autocolant.
În termen de 10 zile de la data constituirii Biroului Electoral Central, dar cel mai târziu în data de 27 martie 2024, se va încheia perioada de depunere la biroul electoral central a protocoalelor de constituire a alianțelor electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.
Cu cel puţin 24 de ore înaintea tragerii la sorți a celor 3 judecători în biroul electoral pentru secțiile de votare din străinătate, cel mai târziu la data de 9 aprilie, se va aduce la cunoștință publică data la care va avea loc această tragere la sorți.
Cel mai târziu până la data de 10 aprilie 2024, se vor depune cererile de înscriere în listele electorale speciale pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din anul 2024. Este vorba despre cetățenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reședința în România.
Tot cel mai târziu până pe data de 10 aprilie 2024, ora 24, se vor depune și înregistra candidaturile la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024, iar în termen de 24 de ore de la înregistrarea candidaturii se vor înainta, către Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității, declarațiile pe propria răspundere ale candidaților referitoare la faptul că au avut sau nu calitatea de lucrători ai Securității sau de colaboratori ai acesteia.
În data de 11 aprilie 2024 se va aduce la cunoștință publică a listelor de candidați și a candidaturilor independente la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European.
Pe 29 aprilie 2024 rămân definitive candidaturile la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European, iar pe 30 aprilie 2024 se va stabili numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, alianțelor politice și alianțelor electorale care au depus liste de candidați, precum și a candidaților independenți.
Până la data de 1 mai 2024 vor fi aduse la cunoștință publică declarațiile de avere și de interese ale candidaților la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024.

De la data de 16 aprilie 2024 începe perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024 și de  depunere a candidaturilor pentru aceste alegeri.
Cel mai târziu până la data de 15 aprilie 2024, se vor desemna preşedinţii birourilor electorale de circumscripţie şi locţiitorii acestora.
În maximum 10 zile de la data înființării birourilor electorale de circumscripție, cel mai târziu la data de 25 aprilie 2024, se va încheia perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.
Cetăţenii cu drept de vot care şi-au stabilit reşedinţa de mai mult de 6 luni înaintea datei scrutinului în circumscripţia electorală în care au loc alegeri vor depune la primar, până cel mai târziu cu 45 de zile înaintea datei scrutinului, adică până pe 25 aprilie 2024, solicitările de înscriere în Registrul electoral cu adresa de reședință.
Tot în data de 15 aprilie se încheie perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.
Cel mai târziu cu 40 de zile înaintea datei alegerilor, adică 30 aprilie 2024, se  va solicita acordarea timpilor de antenă, către conducerile posturilor de radiodifuziune şi televiziune, publice şi private sau, după caz, ale studiourilor teritoriale ale acestora, la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale.
Data de 30 aprilie este și data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.
La data de 8 mai 2024 rămân definitive candidaturile la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Freestyle PDF Imprimare
Luni, 11 Martie 2024 09:21

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane făcând arte marţiale şi text

  

Avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la Campionatul National de Freestyle Kickboxing, organizat in data de 16 Martie 2024, la Sala Sporturilor BRAZI, Jud. Prahova, Comuna Brazi de Sus, DJ140, Brazii de Sus, Str. Lalelelor, Nr. 8
Ultima zi de inscriere este 09 Martie 2024
Probele de concurs sunt:
1.Freestyle Semi,
2.Freestyle Light,
3.Freestyle Kick,
4.Freestyle K1 Light,
5.Freestyle Kickboxing,
6.Freestyle K1,
7.Muay Boran,
8.Freestyle Hapkido,
9.K1 Taekwondo,
10.Pillow Figfht,
11.Freestyle Full,
12.Freestyle Pillow,
13.Freestyle Sword,
14.Freestyle Nunchaku,
15.Freestyle Nunchaku Kick,
16.Freestyle Weapons,
17.Freestyle Kata,
18.Freestyle Kata Sincron,
19.Freestyle Forms,
21.Freestyle Forms Sincron,
22.Freestyle Weapons Forms,
23.Freestyle Weapons Forms Sincron,
24.Freestyle Power,
25.Freestyle Breaking,
26.Freestyle Self Defence,
27.Tameshiwari,
28. Jissen Do Karate,
29.Kata Jissen Do
Condiții de intrare in concurs:
- Structurile sportive sa fie afiliate la Federația Română de Freestyle Kickboxing şi cu taxele plătite pentru anul 2024.
- legitimație sportiv FRFK.
- asigurare medicală.
- viză medicală sportivă.
- declarație pe propria răspundere (pentru adulți).
- declarație din partea părinților/ tutorelui (pentru minori).
- buletin/certificat de naștere.
- achitarea taxelor de concurs.
FORȚA ȘI ONOARE!
Povestea merge mai departe.
După un weekend de relaxare, săptămâna viitoare din nou la lupta...O competiție puternica cu o miză uriașă, titlul de campion național FRFK.
Mult succes copii, succes KME ROMÂNIA!
*
Citeşte mai mult...
 
Iata ce lot a ales Edi Iordanescu pentru amicalele dinainte de EURO! PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 Martie 2024 13:10

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text care spune „EUROPEAN QUALIFIERS PENNY PEY”

Selecționerul Edward Iordănescu a convocat următorii jucători pentru prima acțiune din acest an:

PORTARI
Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 1127

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home