Total Media News

Total Media News
Decizie explozivă la CCR, după referendumul pe justiție: Amnistia pentru corupție nu poate fi ...... PDF Imprimare
Vineri, 19 Iulie 2019 14:05

          Cât a costat organizarea referendumului de pe 26 mai! Președintele cheamă alegătorii să decidă pe teme juridice

I  ..Decizie explozivă la CCR, după referendumul pe justiție: Amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă

      Curtea Constituţională s-a pronunțat joi pe cele două proiecte de modificare depuse de Putere si de Opoziție, proiecte ce prevăd modificarea articolelor vizate de referendumul din 26 mai.

  Aceștia au decis că graţierea faptelor de corupţie NU poate fi interzisă.
  Votul a  fost  in  unanimitate.
II--  Curtea Constituțională a României (CCR) este unica autoritate de jurisdicție constituțională în România, independentă față de orice altă autoritate publică și care are, conform Constituției României, rolul de garant al supremației Constituției.

   Componență

    Curtea se compune din nouă judecători numiți pentru un mandat de nouă ani, care nu poate fi prelungit sau reînnoit. Câte trei judecători sunt numiți de către Camera Deputaților, Senat, respectiv de Președintele României. Componența Curții se înnoiește cu o treime din numărul judecătorilor din 3 în 3 ani, fiecare din autoritățile competente să efectueze numirile desemnând câte un judecător[2]. Aplicarea acestui sistem de înnoire periodică a fost asigurată, la înființarea Curții, prin numirea primilor judecători pe durate de 3, 6 și 9 ani, pentru fiecare din aceste durate fiind desemnat, în mod corespunzător, câte un judecător din fiecare grupă.

   Membrii actuali ai Curții

Citeşte mai mult...
 
Cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru PDF Imprimare
Miercuri, 31 Iulie 2019 09:52
                       
    Conform  mediafax.ro, Hidroelectrica a primit cinci oferte în cadrul procedurii de achiziţie sectorială prin negociere competitivă pentru retehnologizarea AHE Vidraru, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 82.151.039 euro, sumă la care se adaugă TVA, informează compania.
   Hidroelectrica a primit cinci oferte pentru retehnologizarea hidrocentralei Vidraru
    La procedură s-au înscris cinci ofertanţi: VOITH HYDRO Gmbh & Co KG Austria, Consorţiul ROMELECTRO SA – LITOSTROJ ENGINEERING a.s., Asocierea GE Hydro France SAS – Elecnor SA – Grid Solutions România SRL, Asocierea GULSAN INSAAT SANAYI TURIZM NAKLIYAT VE TICARET a.s. –ZHEFU Holding Group Co. LTD.
Citeşte mai mult...
 
FE F1,4 de 24 mm - OBIECTIV ÎN UNGHI LARG CU DISTANȚĂ FOCALĂ FIXĂ PDF Imprimare
Joi, 29 August 2019 11:31

Imagini cu FE 24mm F1.4 GM

 

     

Specificaţii şi funcţii
  • Obiectiv superangular premium cu distanță focală fixă G Master

  • Sistem DDSSM (Direct Drive SSM) pentru un control silențios și extrem de precis al focalizării obiectivului

  • Diafragmă circulară cu 11 lamele pentru efecte frumoase de defocalizare

  • Două elemente XA (extrem de asferice) într-un design optic contribuie la rezoluția înaltă a obiectivului G Master

  •  

Citeşte mai mult...
 
Bianca Andreescu a castigat finala Rogers Cup 2019 PDF Imprimare
Luni, 12 August 2019 08:08
                            Andreescu WM17 (12) (36183654685).jpg

    Finala Rogers Cup 2019, un duel intre  o  sportiva de 19  ani , si  o  sportiva de  38 de ani  a  avut un final surprinzător.
Bianca Andreescu, nr. 27 WTA, reprezentantă a Canadei de origine română  a  castigat  turneul  prin  retragerea  lui   Serena Williams   , din  motive  medicale.

**    Bianca Vanessa Andreescu (n. , Mississauga[*], Canada) este o jucătoare canadiană de tenis de origine română. Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA, 23 a obținut-o pe 1 aprilie 2019. La 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells Masters, fiind prima jucătoare posesoare a unui wild card care se impune la acest turneu. Pe 1 februarie 2016, la junioare, s-a situat pe locul al treilea în clasamentul combinat realizat de Federația Internațională de Tenis (ITF). Andreescu a câștigat titlurile de dublu ale turneelor Australian Open și Roland-Garros alături de Carson Branstine.
..........................
Citeşte mai mult...
 
Grădina Sălbatică – de 111 ani în inima Bucureștiului PDF Imprimare
Joi, 29 August 2019 16:22

 

                 

     Optzeci de fotografii suprind momente din istoria Grădinii Sălbatice din inima Bucureștiului, o „bijuterie ecologică” născută acum 111 ani, menită să pună în valoare clădirea muzeului ridicat în vecinătatea ei și să-și împartă povestea de viață cu el.

      Pe 4 septembrie, de la ora 18:00, vă invităm la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” la vernisajul unei expoziții care spune povestea Grădinii Sălbatice din inima Bucureștiului și te îndeamnă să o privești prin ochii generațiilor de copii care s-au perindat prin ea.

     În mijlocul vieții trepidante a metropolei bucureștene, vizibilă pentru ochiul unui trecător sensibil, de 111 ani, chiar în inima capitalei, grădina sălbatică a Muzeului Antipa este loc de refugiu pentru sute de specii de plante și animale, unele dintre ele, strict protejate, care se bucură de această oază de liniște și siguranță.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 921

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home