Total Media News

Total Media News
BCE va detine monopolul acordarii licentelor bancare in zona euro PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2012 18:41

 

      Banca Centrală Europeană (BCE) va deţine monopolul acordării licenţelor bancare în zona euro, potrivit propunerilor Comisiei Europene referitoare la crearea uniunii bancare în regiune, a declarat vineri o sursă apropiată situaţiei.

      Proiectul, care urmează să fie prezentat pe 12 septembrie, prevede şi că BCE va putea decide ce bănci va supraveghea direct şi când va delega responsabilităţile uzuale de supraveghere, transmite Bloomberg


Citeşte mai mult...
 
Alpin Derm Repair - Sampon cu galbenele si lapte de capra PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2012 14:16

   Sampon cu efect calmant si hidratant, are un continut bogat de extracte de galbenele, plante alpine si alge marine. Sucul proaspat de Aloe Vera si laptele de capra au fost adaugate pentru efectul lor intens hidratant.

     

                                               

    Utilizare: Masati delicat parul si scalpul cu sampon, apoi clatiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.

Citeşte mai mult...
 
Congresul International de Pilates si Fitness, a II-a Editie, Iasi, 26-28 Oct 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 03 Septembrie 2012 13:55

      În perioada 26-28 octombrie, la Iaşi, va avea loc Congresul Internaţional de Pilates, ediţia a doua, organizat de TonusPlus.

                 

    Evenimentul, care se va desfăşura la Centrul Expoziţional Moldova, are atât scop educativ, pentru pasionaţii de sport, cât şi medical, pentru profesioniştii din industriei fitnessului şi din sănătate, sustine Elena Gheorghiţă , kinetoterapeut şi instructor Pilates, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tir cu Arcul.

Citeşte mai mult...
 
Kelemen Hunor: Autonomia se poate realiza prin lege PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:40

            Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, presei, la Sfântu Gheorghe, că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare care se poate realiza prin lege, prin dialog şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească.


    "Am spus de fiecare dată că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare, un deziderat care se poate realiza prin lege, prin dialog, prin înţelegere şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească", a afirmat Kelemen.

Citeşte mai mult...
 
Armenia a rupt relatiile diplomatice cu Budapesta PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:15

                 Sute de armeni au manifestat sambata in fata consulatului Ungariei din Erevan, unde au ars un drapel unguresc pentru a protesta impotriva deciziei Budapestei de a extrada in Azerbaidjan un soldat azer care a ucis un ofiter armean si care a fost gratiat imediat ce a ajuns in tara sa, relateaza AFP.



    Manifestantii furiosi au aruncat cu oua si rosii in cladirea consulatului, acuzand Ungaria ca a incheiat un acord cu Azerbaidjan - vecinul si dusmanul declarat al Armeniei -  pentru a profita de imensele resurse energetice de care dispune Baku.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1012 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri