Total Media News

Total Media News
Isarescu sugereaza ca Romania ar putea sa inchida actualul acord cu FMI fara o noua intelegere PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Ianuarie 2013 11:35

        Guvernatorul BNR a declarat, luni, că încheierea "pozitivă" a actualului acord cu FMI în prima jumătate a acestui an va reprezenta un spaţiu suficient de conlucrare pentru întregul an 2013.

                               

          "Deocamdată trebuie să-l terminăm pe acesta. Şi terminarea lui, discutarea acestui acord în luna ianuarie a acestui an şi cu perspectiva de încheiere, probabil pozitivă, a acestui acord cândva în prima jumătate, cred că oferă un cadru suficient de bun de conlucrare pentru întreg anul 2013", a explicat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, întrebat cum vede un nou acord cu FMI.

Citeşte mai mult...
 
Mai aduce bani online-ul? Tendinte pe o piata tot mai afectata de criza PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Ianuarie 2013 12:02

      Dupa ce 2012 s-a dovedit a fi "un an extrem de greu” in ceea ce priveste piata publicitatii online, 2013 nu vine cu asteptari prea optimiste. In ce masura cresterile estimate pentru acest an se vor datora playerilor locali sau vor fi aduse de cei globali si care vor fi provocarile online-ului, intr-o analiza DailyBusiness.ro.



      “Anul trecut s-a dovedit a fi unul extrem de greu. Multa munca si expunere maxima pentru bugete nu tocmai generoase. Valoarea unui leu investit in online a crescut. Cu sume similare, clientii au obtinut expunere de 2-3 ori mai mare decat in anii trecuti”, a declarat Dragos Stanca, managing partner Think Digital si Q2M.In primul semestru al anului trecut, piata publicitatii online a crescut cu 7 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o valoare de 46,6 milioane de lei (peste 10 milioane de euro), potrivit studiului ROADS realizat de IAB Romania si PwC.

Citeşte mai mult...
 
Reteta electronica, obligatorie de la 1 ianuarie. PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 15:50

            Ce trebuie sa facem daca mergem la medic

 

              Reteta electronica va fi obligatorie din 1 ianuarie 2013, de la lansarea sistemului in 2 iulie si pana in prezent fiind prescrise online peste trei milioane de retete, informeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).


         "Utilizarea sistemului se apropie de indicatorii de succes vizati, urmand ca de la 1 ianuarie 2013 sa devina obligatorie. Controale inopinate in farmacii, reducerea stocurilor de formulare tiparite si stimulente financiare sunt masuri pentru impunerea generalizarii sistemului", se precizeaza intr-un comunicat remis MEDIAFAX joi de CNAS.

Citeşte mai mult...
 
Top 10 cele mai frumoase vedete cu burtica in 2012 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 13:42

              Le admiram pentru ca sunt frumoase si talentate si pentru ca s-au nascut sub o stea norocoasa. Vedetele de la Hollywood au fost, sunt si vor fi mereu in centrul atentiei, iar cand trec prin miraculoasa perioada a sarcinii devin mai frumoase ca oricand si, desigur, mai mediatizate ca oricand. 2012 este anul celor mai frumoase gravidute celebre, iar Qbebe a alcatuit un top pentru tine care sa iti demonstreze ca sarcina este momentul cand o femeie chiar isi atinge maximul de frumusete.


     Locul 1: MEGAN FOX

     Focoasa bruneta de 26 de ani si-a ascuns sarcina multa vreme (lucru deloc greu de facut, tinand cont ca are o silueta perfecta). In momentul in care presa a eliberat poze cu ea alaturi de sotul ei, actorul Brian Austin Green, mangaindu-i burtica insarcinata, Megan a fost mai mediatizata ca oricand.

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta planuri.... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013 13:18

       Ce  am  inteles  noi     din   discutia  de  aseara  04.01.2013   purtata  de  Domnul  Prim Ministru  Victor  Ponta    in  emisiunea    " Vorbe  grele "  :

                                

 

- Taxa  de  inmatriculare  auto  se  va  transforma  in  " Timbru  de  mediu "

- Domnul  Ponta  "  colaboreaza "   totusi  cu  UDMRul   :

                            -  la  INS  s-a  numit  o  doamna  sustinuta  de  UDMR ,

                            - la   Ministerul Educatiei  secretar  de stat  un  domn  sustinut de  UDMR  ,

                            -  Domnul  Ponta  numeste  consilier personal  pe   Gyorgy   Frunda    , ......

- Statistica  data  de INS   incurca  cumva   socotelile  cu  Bugetul  , facute  de  actualul  Guvern

- se  gindeste  o   "IMPOZITARE  Forfetara "  a  firmelor  care  fac  servicii

- Infrastuctura   se  poticneste  de  contestatiile  celor ce  pierd  Licitatiile  de  constructii,.....

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 963 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri