Total Media News

Total Media News
Start în cea de-a 11-a ediţie a Festivalului Olimpic al Tineretului European Braşov 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 18 Februarie 2013 08:55

               Cea de-a 11-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European a fost deschisă, printr-o impresionantă ceremonie, desfăşurată pe arena Liceului Sportiv de la poalele Tâmpei.

                                 

                A fost un moment istoric pentru România, moment care a păstrat modelul deschiderii Jocurilor Olimpice. La festivităţi au participat delegaţiile celor 45 de ţări europene , sub privirile unor invitaţi de marcă, precum Jacques Rogge, preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Patrick Hickey, preşedintele Asociaţiei comitetelor olimpice europene, sau primul ministru al României,Victor Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Filmul Pozitia copilului a luat Ursul de aur! PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Februarie 2013 11:00

             Cea de-a 63-a ediţie a unuia dintre cele mai importante festivaluri ale lumii tocmai şi-a anunţat câştigătorii, iar Poziţia copilului, filmul regizat de Călin Peter Netzer, a câștigat marele premiu, Ursul de Aur!

                                       

Poziţia copilului ia Ursul de aur!

               Considerat unul dintre favoriţii acestei ediţii, filmul românesc a fost prezent pe locuri fruntaşe în topurile realizate de jurnaliştii acreditaţi şi iată că i-a impresionat şi pe cei şapte membri ai juriului condus de cineastul chinez Wong Kar Wai. Este o mare bucurie pentru România, care se bucură de succes nu doar la festivalul de la Cannes, ci confirmă din nou la Berlin, după ce Eu când vreau să fluier, fluier al lui Florin Şerban reuşea să câştige două premii din palmaresul anului 2010.

Citeşte mai mult...
 
Michael Jordan implineste azi 50 de ani PDF Imprimare Email
Duminică, 17 Februarie 2013 10:50

            Cel mai important jucător de baschet din toate timpurile împlineşte astăzi 50 de ani. 

                          

           Moştenirea lăsată de Michael Jordan este palpabilă şi în prezent în NBA. Jucătorul care  purtat timp de 12 sezoane numărul 23 la formaţia Chicago Bulls a cucerit şase titluri în NBA şi două medalii de aur la Jocurile Olimpice.Michael Jordan nu deţine recordurile cele amai râvnite din NBA, fiind depăşit de Bill Russell în ceea ce priveşte titlurile câştigate şi Kareem Abdul Jabbar - puncte marcate.

Citeşte mai mult...
 
MASTI LA VENETIA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Februarie 2013 16:55

              Expoziţia, care prezintă circa şaizeci de fotografii de Renato Fornaseri, Gianni Avеsani, Dino Bacciolo, Renato Greco, Davide Toffanin, Alessandro Zanchini, Giuseppe Martini are scopul de a ne da o idee cât se poate de bogată şi de vivace despre lumea fascinantă a Carnavalului de la Veneţia, unde fantezia, culorile, bucuria şi plăcerea vieţii sunt trăite la maxim.

                                             

              Sensibilităţile artistice ale autorilor ne dau posibilitatea de a intra în detaliile acestei lumi ireale, în care ne putem integra şi cu care ne putem identifica, nu ca spectatori, ci ca participanţi. Măştile şi veşmintele fastuoase ne răpesc identitatea, dar, în acelaşi timp, ne dau tuturor posibilitatea de a fi protagonişti. Acesta este de fapt adevăratul sens al Carnavalului, o sărbătoare comună, în care fiecare se integrează în mod spontan şi contribuie la buna dispoziţie şi la atmosfera multicoloră.

Citeşte mai mult...
 
Topul celor mai mari companii de asigurari PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 16 Februarie 2013 08:41

Jumătate din cele mai mari zece companii de asigurări generale au raportat anul trecut creşteri de două cifre ale primelor bru­te sub­scrise şi numai trei jucători au în­re­gistrat scăderi ale afa­cerilor, potrivit unor surse din piaţă. Mo­torul creş­terii au fost însă, pentru cele mai multe com­panii, vân­zările de poliţe auto obligatorii (RCA).

 Clasamentul asi­gu­ră­torilor nu a su­fe­rit însă modificări sem­nificative faţă de anii anteriori, compania Astra reuşind să-şi păstreze prima poziţie din piaţă pe fondul extinderii afacerilor pe pieţele externe.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 925 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri