Total Media News

Total Media News
Primarii de sector au inceput razboiul cu Oprescu PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Aprilie 2013 17:42

       Primarii celor şase sectoare ale Capitalei au anunţat duminică înfiinţarea Asociaţiei Primarilor de Sector, pentru îmbunătăţirea activităţii administrative a Bucureştiului. Cei şase edili ai Bucureştiului spun că sunt nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu a înţeles să colaboreze cu ei.

                        

      La şedinţa de constituire, ce a avut loc la Casa Eliad din Sectorul 3, cei şase edili au stabilit obiectivele organizaţiei şi a modalităţii de colaborare între edilii de sector şi cu primarul general. Cei şase edili ai Bucureştiului au declarat, la o conferinţă de presă comună, că sunt nemulţumiţi de modul în care primarul general Sorin Oprescu a înţeles să colaboreze cu ei, acesta neinvitându-i la întâlnirile periodice, aşa cum prevede legea 215/2001 a administraţiei locale. Primarii au spus că sunt multe probleme administrative locale care ţin de instituţii subordonate edilului-şef şi care nu pot fi soluţionate fără un dialog între primarul general şi cel de sector.

Citeşte mai mult...
 
Presedintele Miscarii Populare: Basescu e "tatal" spiritual al fundatiei PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Aprilie 2013 16:57

         Preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat, duminică, în conferinţa de presă prilejuită de lansarea fundaţiei, că Traian Băsescu este "tatăl" spriritual al organizaţiei, el arătând că PDL intră în lista de partide de care membrii fundaţiei s-au "săturat".

                                

           Preşedintele Mişcării Populare: Băsescu e "tatăl" spiritual al fundaţiei. De PDL ne-am săturat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

           "Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este, aş spune, primul şi cel mai important susţinător al nostru", a spus Marian Preda, răspunzând unei întrebări referitoare la rolului şefului statului în viitorul fundaţiei.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Finantelor anunta taxe mai mici de la 1 ianuarie 2014 PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Aprilie 2013 15:39

               1 ianuarie 2014 ne va aduce fie o impozitare mai mică a forţei de muncă fie o revenire la o taxă pe valoare adăugată de 19%, cu 5% sub nivelul actual.

             Declaraţia a fost făcută în exclusivitate la Realitatea Tv de către ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, invitatul Laviniei Şandru şi al lui Edward Pastia la emisiunea “PERSPECTIVA”.


                            Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu
                                                  Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu

             Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu anunţă că 1 ianuarie 2014 ne va aduce fie o impozitare mai mică a forţei de muncă fie o revenire la o taxă pe valoare adăugată de 19%, cu 5 la sută sub nivelul actual."Anul acesta nu va creşte nici un impozit, nici o taxă, nici o contribuţie.

Citeşte mai mult...
 
Televiziunea Mediaset Italia, din grupul lui Silvio Berlusconi, s-a lansat oficial în Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 14:27

         Televiziunea Mediaset Italia, parte a grupului Mediaset controlat de Silvio Berlusconi, a fost lansată oficial în România, vineri seară, în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti, la care a fost prezentată strategia companiei de media italiene pe piaţa audiovizualului românesc.

                                              

         Planurile companiei Mediaset pe piaţa din România au fost prezentate de Paola de Santiago Haas, Project Manager la Mediaset Distribution, şi de Serena Petrecca, International Marketing Manager la Mediaset Italia. La evenimentul organizat de compania Chello Networks, care deţine drepturile de distribuţie a televiziunii Mediaset Italia în România, au participat şi reprezentanţi ai societăţilor de cablu din Bucureşti şi din ţară.

"În urmă cu trei ani am decis să lansăm Mediaset Italia, o televiziune internaţională, dedicată celor aproximativ 60 de milioane de italieni din întreaga lume, dar şi telespectatorilor interesaţi de ţara noastră", a spus Paola de Santiago Haas.

Citeşte mai mult...
 
Ziua in care handbalul e sportul REGE in Romania PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 13:00

            Oltchim - Gyor, semifinalele Ligii Campionilor !

            "Oltchim are sanse mari sa ajunga in finala!" 

   Presedintele celor de la Olchim, Petre Berbecaru, e optimist inainte semifinalei! E sigur ca jucatoarele Oltchimului sunt motivate la maxim !

                 

      "Nu stiu daca fetele se gandesc la viitorul clubului. Dar stiu ca-si doresc enorm sa castige trofeul. Oare pentru Bulatovici, sa dau un exemplu aleatoriu, nu conteaza castigarea Ligii? Sau daca oricare dintre fete ar pleca de la echipa, nu i-ar creste cota plecand din postura de detinatoare a Ligii? In plus, mai sunt handbaliste, gen Bradeanu, Ungureanu, Curea, care au ajuns la o varsta si nu stiu cate sanse de a cîstiga acest trofeu mai au. Mizez si pe acest lucru" a declarat Berbecaru

 

         

Citeşte mai mult...
 


Pagina 890 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri