Total Media News

Total Media News
Analize de sange la DVD drive PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Aprilie 2013 07:59

              Un DVD drive are nevoie doar de câteva modificări pentru a putea analiza sânge

                               

            Un DVD drive modificat ar putea revoluționa domeniul analizelor de sânge, oferind rezultate mult mai rapide decât tehnologia existentă în prezent, fără a necesita costuri mari.

          O echipă de cercetători suedezi de la Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm, coordonați de profesorul Aman Russom, au transformat un banal DVD drive din comerț într-un microscop cu laser care analizează sângele și realizează lucrări de imagistică celulară, informează phys.org .

Citeşte mai mult...
 
Expozitie de design romanesc „Blossom: Fashion & Jewellery” PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Aprilie 2013 15:42

           Joi, 18 aprilie 2013, la ora 18:00, va avea loc la Elite Art Gallery, din strada Academiei, nr. 15, deschiderea expoziţiei de design românesc „Blossom: Fashion & Jewellery”, semnată Cristina Cernei şi Cristina Masnitz.

                                    

        Expoziţia “Blossom” vine în întâmpinarea femeilor cu personalităţi puternice care iubesc frumosul şi vor sa iasă în evidenţă printr-o ţinută unică. Cele două creatoare au  în comun atenţia deosebită pentru detalii, dorinţa de a revitaliza elemente consacrate ale trecutului şi de a îmbina versatilitatea designului cu bunul gust.

       Cristina Cernei, designer român independent, este adepta croielilor îndrăzneţe dar feminine, care să exprime individulitatea şi personalitatea celei care o poartă. Multifuncţionalitatea este unul dintre factorii cheie ale acestor creaţii, majoritatea putând fi modelate de fiecare femeie în funcţie de dispoziţie sau ocazie. Împăturirile origami, detaliile pictate manual, broderiile delicate şi decoraţiunile originale ar fi doar o parte din elementele care descriu stilul Cernei. 

Citeşte mai mult...
 
Federal-Mogul lanseaza pistoanele de schimb Nural DuraBowl pentru motoare de dimensiuni reduse PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Aprilie 2013 12:36

   Pistoanele de motor au o durata de viata de pana la 4 ori  mai mare si  raspund  cererii  unei piete in care se pun mari presiuni  pentru cresterea  puterii  motoarelor diesel

                             

    Federal-Mogul lansează  pistoanele   DuraBowl®   sub marca  Nüral®, răspunzând  cererii tot mai mari din partea producătorilor de maşini  pentru motoare mai  puternice la dimensiuni din ce în ce  mai mici, şi a cererii de piese de motor care rezistă  unor  solicitări  termice  şi  mecanice tot mai intense.

                                              

Citeşte mai mult...
 
Dragomir avertizeaza: "Observatorii au scris foarte dur la adresa domnului Stoica in raport" PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 21:28

   Dumitru Dragomir a lăudat modul în care Sebasitan Colţescu a procedat aseară, însă le atrage atenţia lui Mihai Stoica şi Dănuţ Perjă cu privire la incidentele de aseară.

                             

     "Să ştiţi că în mare parte au dreptate. Poate comisiile să facă ceva, nu e treaba mea, am văzut că arbitrii au scris foarte dur, observatorii au scris foarte dur, şi la adresa domnului MM şi la adresa celuilalt de la Rapid.

Au fost eliminaţi de pe teren, nu le-a mai dat voie să intre.

Citeşte mai mult...
 
Ponturi pentru rambursarea imprumuturilor la cardul de credit PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2013 21:19

     Cardul de credit se poate transforma intr-un imprumut foarte scump, daca nu cunosti modul in care functioneaza. Cei care isi impun o disciplina financiara pot beneficia insa de imprumuturi fara dobanda.


     Conso.ro iti arata cum sa rambursezi sumele utilizate in modul cel mai eficient.

    Cardurile de credit au ca scop acordarea unei linii de credit clientului, pe care acesta o poate folosi in orice scop, oricand pe parcursul a 2-3 ani. Exista insa cateva avantaje suplimentare pe care aproape toate cardurile le ofera si care pot permite obtinerea de imprumuturi fara dobanda. Conditia este sa respecti regulile impuse de banca. Orice abatere duce la aparitia unor costuri semnificative. Conso.ro iti arata cum trebuie rambursate sumele de pe card cel mai eficient, in functie de tipul de tranzactie.         


      1.  Cumparaturi la comercianti

      Plata cumparaturilor cu cardul de credite este tranzactia recomandata in toate cazurile. Niciodata sa nu retragi numerar de la ATM, daca poti plati cu cardul de credit. Tranzactia nu are comisioane in aceste situatii si intotdeauna, vei putea beneficia de perioada de gratie, indiferent de banca emitenta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 885 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri