Total Media News

Total Media News
Romania va importa in vara mai multe gaze decat necesarul, pentru a evita facturi mai mari la iarna PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2013 19:39

      România va importa mai multe gaze naturale în perioada verii, chiar dacă necesarul ar putea fi acoperit din producţia internă, pentru ca factura plătită de consumatori să nu crească la iarnă, când gazele din Rusia sunt mai scumpe.

                         

      România va importa în vară mai multe gaze decât necesarul, pentru a evita facturi mai mari la iarnă (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

        Operatorul sistemului naţional de transport al gazelor, Transgaz Mediaş (TGN), propune Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Enegiei (ANRE) ca în luna iunie importurile de gaze să reprezinte doar 0,5% din consum.

Citeşte mai mult...
 
Hotelierii: Impozitul forfetar va afecta grav firmele, care nu isi vor putea permite sa il plateasca PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2013 19:32

     Hotelierii cred că impozitul forfetar propus de Grapini va fi unul suplimentar şi nu va înlocui taxele pe profit sau pe cifra de afaceri, aşa cum promite ministrul delegat pentru IMM şi Turism, ceea ce va afecta firmele, care nu îl vor putea plăti, şi avantajează societăţile care lucrează la negru.


    "Ne vom trezi cu un nou impozit, suplimentar, care va afecta direct rezultatul operaţional şi care nu ne va scuti de celelalte taxe, impozite şi contribuţii de tot felul, stipulate de legislaţia în vigoare", se arată într-un comunicat al Federaţiei Industriei Hoteliere din România (FIHR) transmis luni MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
MOTUL MOTORSPORT EVENT PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2013 14:32

                  La  Maritimo Shopping Center   pe 25-26 Mai   a  avut loc Ediţia a 2-a MOTUL MOTORSPORT EVENT
                     

             Concursuri surpriză | premii consistente pentru participanţi şi public.

              Invitaţi  au  fost  :
# Constantin AUR – multiplu campion naţional de Raliuri şi Viteză în Coastă - cascadorii si prezentare cursuri conducere defensiva
# Paul ANDRONIC – Mitsubishi Lancer EVO (600cp) – multiplu campion naţional de Viteză în Coastă
# Edwin KELETI – Mitsubishi Lancer Evo X
# Gergo SZABO – Mitsubishi Lancer Evo X
# Sorin (HAI) ENE - drift
# Razvan (LKN) FRATIANU - drift
# Gabriel HAHUI-BADEA - 6 ani - kart
# Razvan ONOAIE - 8 ani - kart
# Stefan Daniel MANOLACHE - 10 ani - kart
# Andrei PISICA - 18 ani - kart

Citeşte mai mult...
 
F1 Barci cu motor - Qatar – Doha PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2013 10:38

           Chiappe prinde un fantastic loc secund

                         

    Pentru cel de-al zecelea Grand Prix F1 - Bărci cu motor din Qatar, pe 10 martie, în Doha, Philippe Chiappe a trebuit să facă faţă unei concurenţe serioase, în special cu revenirea la linia de start a dublului campion mondial    Sami Selio care şi-a revenit după accidentul grav suferit în octombrie anul trecut în China.

    Pilotul francez al echipei CTIC China, pentru care Motul asigură asistenţă tehnică, şi-a asigurat locul şase la cursa de probă, prima poziţie pe grila de start fiind ocupată de Ahmed Al Hameli, parcurgând 2 km din circuit cu o viteză medie de 160 km/h.

Citeşte mai mult...
 
Parc acvatic cu apa termala, inaugurat joi la Satu Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 26 Mai 2013 22:13

    Compania Solarex din Satu Mare a inaugurat astazi unul dintre cele mai importante proiecte de investitii derulate in domeniul turismului si serviciilor de wellness din Romania – AquaStar - in valoare de aproape 48 de milioane de lei.

                                                    

  Fondurile provin atat din finantare nerambursabila in valoare de 25 de milioane de lei, cat si din contributia beneficiarului, asigurata prin finantare EximBank.Implementarea proiectului ”Parc acvatic AquaStar - atractia turismului de agrement satmarean”, cofinantat de UE s-a derulat in perioada februarie 2011 - mai 2013.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 865 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri