Total Media News

Total Media News
Festivalul George Enescu duce intalnirile JTI, in premiera, la cinema, in transmisiune directa PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Iulie 2013 18:51

            Pentru prima data, spectacolele din cadrul Intalnirilor JTI vor putea fi urmarite in transmisiune directa, in salile de cinema din Baneasa Shopping City. Iubitorii dansului, care nu au mai gasit bilete la DRACULA si SOLILOQUY, cele doua spectacole prezentate de compania portugheza Vortice Dance Company, pe 16, respectiv 19 septembrie, la Opera Nationala din Bucuresti, vor putea urmari reprezentatiile in direct, la cinema.

                              

             Festivalul George Enescu si Grand Cinema Digiplex au incheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante evenimente din cadrul Festivalului sa fie urmarite in salile de cinematograf.

Grand Cinema Digiplex, situat in zona comerciala Baneasa, este singurul cinematograf din zona de nord a Bucurestiului, dispunand de sali cu cate 500 de locuri si tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare.

 

Citeşte mai mult...
 
Traian Basescu sustine fara rezerve reducerea TVA la paine PDF Imprimare Email
Luni, 29 Iulie 2013 10:23

       Traian Basescu sustine fara rezerve reducerea TVA la paine: Poate fi negociata cu succes cu FMI

                                           

      Presedintele Traian Basescu a declarat ca este un sustinator "fara rezerve" al reducerii TVA la paine la 9%, precizand ca aceasta masura ar putea fi negociata "cu succes" cu Fondul Monetar International.

 

      "O masura pe care, la fel ca Guvernul, o sustin fara rezerve, alaturi de crearea unei portite pentru reluarea cu profesionalism a procesului de privatizare a CFR Marfa, daca actualul castigator, GFR, nu va putea plati cele 202 milioane euro si nu va putea garanta un proces de modernizare a echipamentelor companiei. Sunt convins ca ambelepot fi negociate cu succes pentru ca FMI, UE si BM nu ne sunt dusmani, ci parteneri", a raspuns seful statului intr-un interviu citat de   Mediafax

, difuzat duminica de Romania Libera.

Citeşte mai mult...
 
Ponta ......un salariu minim, probabil de 1.000 de lei, si un salariu maxim PDF Imprimare Email
Vineri, 26 Iulie 2013 15:56

            Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sibiu, că vrea să modifice Legea salarizării, incluzând în "anvelopa naţională" cheltuieli de personal pentru fiecare instituţie, respectiv primării, consilii judeţene, ministere, dar şi "un salariu minim, probabil de 1.000 de lei, şi un salariu maxim".

                                           

      "Am discutat cu cei prezenţi la întâlnire despre viitorul sistem de salarizare în aparatul public. Intenţionez ca în anvelopa naţională - şapte la sută din PIB negociată cu partenerii noştri internaţionali - să facem anvelopa de cheltuieli de personal pentru fiecare instituţie în parte - primărie, CJ, minister - să avem un salariu minim, probabil de 1.000 de lei şi un salariu maxim.

Citeşte mai mult...
 
Nu exista nicaieri in lumea civilizata o tara care sa acorde atatea drepturi unei minoritati PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Iulie 2013 16:00

     În lipsa unei reacţii ferme româneşti, un istoric sârb “îi pune la punct” pe extremiştii maghiari

 

        Pe fondul tensiunilor româno-maghiare din Transilvania cauzate de pretenţiile politicienilor de etnie maghiară la autonomie teritorială, modificarea articolului 1 din Constituţia României care prevede că ţara noastră este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil, dar şi în lipsa unei reacţii ferme a autorităţilor din România, un profesor sârb de istorie din Voivodina, aflat în vizită în ţara noastră la sfârşitul anului trecut, a trimis unei publicaţii o reacţie pe marginea subiectului pe care autorităţile publice fac tot posibilul să-l ocolească.

                           

      Profesorul sârb Miodrag Stanojevic explică, cu argumente istorice şi sociologice, motivul pentru care extremiştilor maghiari nu ar trebui să li se permită revendicări revizioniste în România. Acesta descrie relaţia pe care maghiarii şi vlahii au avut-o de-a lungul secolelor, amintind episoade dureroase din istoria ungurimii, cum ar fi tendinţa de a-şi jefui vecinii şi faptul că personalităţile istorice proeminente ale istoriei lor nu au fost unguri.

Citeşte mai mult...
 
BURSE si pentru Sport - BURSE pentru viitorul tarii PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Iulie 2013 14:29

    Cine  vrea  Sport  si  Sanatate  in  Romania  sa  semneze  : 

    http://www.petitieonline.com/burse_si_pentru_sport_-_burse_pentru_viitorul_tarii


**  http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=189

                                             

   Luind  in  considerare  ca    unul  din  modurile  principale   in  care  Romania  a  fost   - si  este  -  cunoscuta  in  intreaga  lume  a  fost   si  este  activitatea  sportiva , si  de  asemenea  ca  activitatea  sportiva  de  performanta  si  de  masa   inseamna  sa  ai   un  popor  mai  sanatos  , si  pentru   a  indrepta  unele   inechitati  ( dupa  parerea  noastra ), cit   si  pentru  incurajarea  si  sprijinirea  atit  a  studiului  elevilor  , dar  si   a  recompensarii  performantelor    propunem  modificarea    urmatoarelor  acte  normative  :

A--        Ordinul  privind aprobarea Criteriilor generale de acordare a burselor            elevilor din Invatamintul preuniversitar  de  stat din  Monitorul Oficial    Parte  I   numarul  769 din 01 noiembrie  2011   , la  Anexa  privind  Criteriilor generale de acordare a burselor elevilor din Invatamintul preuniversitar  de  stat   astfel  :

Citeşte mai mult...
 


Pagina 840 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri