Total Media News

Total Media News
Romeo-Florin Nicolae, şef al Vămii, a fost numit de Ponta la conducerea Direcţiei Antifraudă PDF Imprimare Email
Vineri, 02 August 2013 07:33

      Romeo-Florin Nicolae, şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, a fost numit, joi, de premierul Victor Ponta la conducerea nou-înfiinţatei Direcţii Generale de Antifraudă Fiscală, la propunerea ministrului Finanţelor.

                                                 

       El va avea statutul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care coordonează Direcţia Generală de Antifraudă Fiscală.

      La jumătatea lunii iunie, Romeo-Florin Nicolae a fost numit şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor din postul de director general adjunct la Direcţia Generală de Informaţii Fiscale din cadrul ANAF.

Acesta a lucrat ca şi consilier la Direcţia Generală ANAF de Coordonare Inspecţie Fiscală, iar ulterior a fost avansat în postul de director general adjunct.

 

Citeşte mai mult...
 
Asistenta medicala privata si in spitalele de stat..... PDF Imprimare Email
Joi, 01 August 2013 18:58

         Masura legala prin care medicii romani de la stat ar putea ajunge la venituri de 6000 de lei/luna

                                            

    Consultatiile in graba, alergatura intre cabinetul de stat si cel privat si un diagnostic aruncat la repezeala pe hol ar putea deveni istorie in medicina romaneasca.

    Pe viitor, doctorii din spitalele publice ar putea ingriji si opera bolnavi in regim privat. Evident numai dupa terminarea programului de 7 ore si cu precizarea ca banii achitati de pacient sa fie impartiti intre medic, echipa lui si institutia sanitara. Masurile fac parte din viitoarea lege a salarizarii doctorilor, in functie de performanta lor.

    Pentru ca pacientii sa nu mai stea degeaba pe la usi, in timp ce medicii acorda consultatii la privat, cei din Ministerul Sanatatii vin cu o solutie: acceptarea asistentei medicale private si in spitalele de stat.

 

Citeşte mai mult...
 
Ultimul antrenament al echipei giuleştene înaintea derbiului va fi deschis suporterilor PDF Imprimare Email
Joi, 01 August 2013 15:28
        FC Rapid București anunță reprezentanții presei din România, că vineri cu începere de la ora 18:30 la stadionul Giulești - "Valentin Stănescu" va avea loc conferința de presă înaintea jocului din campionat, contând pentru etapa a III-a.
                                                                 
        După conferința de presă, suporterii vor avea posibilitatea să le transmită jucătorilor înverșunarea, ambiția, pasiunea, curajul și încrederea! Fanii echipei noastre au șansa să le explice tinerilor jucători ce înseamnă mândria de a fi rapidist!
 
       Vino la antrenamentul public de pe Stadionul Giulesti, vineri, de la ora 18:45 și pregătește-ti echipa de luptă! Participă la evenimentele menite sa apropie Rapidul de rapidiști și rapidiștii de Rapid!
Citeşte mai mult...
 
BMW, cel mai mare producator de automobile de lux, are profit in scadere în trimestrul al doilea PDF Imprimare Email
Joi, 01 August 2013 15:21

         BMW, cel mai mare producător de automobile de lux la nivel mondial, a anunţat o scădere de 8,8% a profitului pentru trimestrul al doilea, determinată în principal de creşterea investiţiilor în modele noi, inclusiv primul autoturism electric dezvoltat de grup.


                      

         BMW, cel mai mare producător de automobile de lux, are profit în scădere în trimestrul al doilea, după investiţii masive în noile modele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Profitul înainte de dobânzi şi taxe a scăzut la 2,07 miliarde euro, de la 2,27 miliarde euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis joi de BMW. Rezultatele grupului corespund estimărilor analiştilor, transmite Bloomberg.

Citeşte mai mult...
 
Va fi o singura FEDERATIE de Karate PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Iulie 2013 21:16

    Astazi Karate-ul Romanesc a trait o zi istorica prin semnarea Protocolului de Unificare sub umbrela Federatiei Romane de Karate.

                                                     
   Il felicitam pe Presedintele Lucian Baroiu pentru felul in care a reusit sa gestioneze cu diplomatie aceasta situatie.
    Trebuie sa ii felicitam in acelasi timp si pe Domnii:
Florentin Marinescu Presedinte FRAM,
Liviu Crisan Presedinte FRK-WKC
Aurel Patru Presedinte SKDUN
Mihai Cioroianu Presedinte EUREKA
Frederico Tavares Presedinte Wado Kai FRAM
Dan Deac Presedinte FRKAMA
Florin Boca Membru Comitetul Director FRK
care au contribuit si si si-au asumat acest act istoric pentru
Karate-ul din Romania.
       Dorim sa ii multumim in principal Domnului Amatto Zaharia, care a pus la dispozitie Sediul Federatiei Romane de Kempo cat si logistica acesteia dovedind prin implicarea sa ca este unul din  marii prieteni ai miscarii de Karate din Romania.

       Felicitari Domnilor pentru curajul de a schimba !!!

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 839 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri