Total Media News

Total Media News
Iosep, secund la Nationala ? PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 08:30

     Biroul federal al FRP i-a dat de înţeles lui Vlad Hagiu să-l accepte pe Andrei pe bancă

      Această mişcare ar grăbi readucerea lui Cosmin Radu la naţională

      Naţionala României şi-a arătat limitele la Mondialul din Barcelona, terminând competiţia cu patru eşecuri din patru meciuri.

     A ratat accesul în sferturi după o partidă cu Serbia (5-13), dar nu ratarea obiectivului a durut. Cea mai bună reprezentativă masculină din România ultimului deceniu şi-a mototolit imaginea din cauza jocului etalat. Iar absenţa centrului Cosmin Radu a cântărit enorm.

    Cum ar putea bucureşteanul să revină la naţională? De ce e nevoie pentru a redresa echipa? Ce a făcut Hagiu bun sau rău la Barcelona?

Citeşte mai mult...
 
Pasajul rutier de la Piata Presei a fost aprobat de consilierii municipali PDF Imprimare Email
Joi, 29 August 2013 08:25

      Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru pasajul rutier subteran de la Piaţa Presei Libere, ce ar urma să fie realizat în 10 luni şi să coste municipalitatea 62 de milioane de lei, a fost aprobat, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

 

    "Lucrările ar putea începe şi mâine respectiv după obţinerea autorizaţiei de construire", a declarat primarul general Sorin Oprescu după şedinţa CGMB, precizând că "probabil înbtr-o săptămână" cetăţenii vot vedea acolo organizarea de şantier.

    Primarul a precizat că nu este nevoie de refacerea licitaţiei, constructorul fiind deja selecţionat, respectiv societatea Apolodor SA.

Citeşte mai mult...
 
CE neaga o redirectionare catre Germania a fondurilor UE alocate Romaniei si Bulgariei PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 19:39

    Comisia Europeană a negat, miercuri, informaţiile apărute în presă potrivit cărora fondurile UE, alocate României şi Bulgariei pentru a îmbunătăţi situaţia romilor, vor fi redirecţionate către Germania, unde s-au mutat numeroşi membri ai acestei minorităţi.


   Postul german Deutsche Welle în limba bulgară a anunţat recent că milioane de euro destinate săracilor din Bulgaria şi România vor fi redirecţionate către Germania pentru că aceste state sunt "incapabile să le utilizeze" şi din cauza afluxului de români şi bulgari în Germania.

     Comisia Europeană a negat însă aceste informaţii.

   "Nu este adevărat. Nu este niciun transfer de fonduri structurale care au fost alocate Bulgariei şi României către alte ţări", a declarat Jonathan Todd, purtător de cuvânt pentru Ocuparea forţei de muncă şi Afaceri sociale, László Andor, pentru EurActiv.

Citeşte mai mult...
 
Fashion Festival vine cu noi surprize la cea de-a doua editie! ”La Historia” –7 & 8 septembrie PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 18:47

     Cele mai noi creatii vestimentare handmade, bijuterii superbe sau accesorii ce vor impodobi cu eleganta orice tinuta vin la cea de-a doua editie a targului Fashion Festival in Centrul Vechi !

                            

     Dupa succesul primului eveniment cu acelasi nume de la inceputul lunii august, Fashion Festival isi redeschide portile in buricul Bucurestiului pentru toate doamnele si domnisoarele cu bun gust la ceas de sarbatoare – de Sf Marie mica, adica pe 7 si 8 septembrie, intre orele 13:00 – 21:00.

    Celebrul local La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3 –vis-à-vis de Teatrul de Comedie) va fi asadar si de aceasta data gazda unor creatii minunate, unice, concepute cu migala si multa pasiune de cele mai talentate creatoare, prezentate spre deliciul tuturor vizitatoarelor.

Citeşte mai mult...
 
BikeFest 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 August 2013 18:21

     Asociatia Green Revolution , in parteneriat cu Raiffeisen Bank, va invita la cea de-a treia editie a BikeFest , festivalul biciclistilor urbani, pe 14 si 15 septembrie in parcul Izvor din Capitala.

                  
     „BikeFest”  este organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile ale evenimentului se vor organiza activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

     BikeFest 2013 a pregatit competitii inedite in care punem la incercare abilitatile si cunostintele despre biciclete si ii provocam pe biciclisti la dezbateri despre piste, drepturi si obligatii ale biciclistilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 819 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri