Total Media News

Total Media News
Bucurestiul va avea un Tribunal comercial, pentru litigiile din mediul de afaceri PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 22:06

   Guvernul a aprobat, miercuri, înfiinţarea unui Tribunal comercial în Bucureşti, care se va ocupa de litigiile din mediul de afaceri, cum ar fi cele privind insolvenţa şi concurenţa neloială, urmărindu-se judecarea cu celeritate a cauzelor în domenii sensibile.

                                                          

      Măsura privind constituirea tribunalelor specializate este cuprinsă în proiectul de lege care modifică şi completează Legea 304/2004 privind organizarea judiciară, document ce a fost aprobat miercuri de Executiv.

    "Proiectul de lege oferă un temei legal, clar şi complet în vederea înfiinţării unor tribunale specializate, în special a unui Tribunal specializat în domeniile societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială şi insolvenţă la nivelul municipiului Bucureşti, ceea ce va asigura atât specializarea judecătorilor, cât şi o mai mare celeritate a judecării cauzelor în domenii sensibile", se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Citeşte mai mult...
 
Romania va fi reprezentata de 15 sportivi la Campionatele Mondiale de lupte de la Budapesta PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:41

   România va fi reprezentată de 15 sportivi la CM de lupte de la Budapesta, care vor avea loc în perioada 18-22 septembrie, preşedintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, declarând că la ediţia din acest an va fi o sărbătoare, după ce disciplinele libere şi greco-romane au fost păstrate în programul olimpic.
                      

     Delegaţia "tricoloră" care va participa la mondialele de la Budapesta este formată din următorii sportivi şi antrenori: lupte feminine, antrenor Cornel Cornea - Ana Maria Pavăl (CSM Cluj Napoca - 55 de kilograme), Georgiana Filip (CS Târgovişte - 59 de kilograme), Mădălina Linguraru (CSM Sfântu Gheorghe - 48 de kilograme), Adina Popescu (CS Târgovişte - 67 de kilograme).

Greco romane, antrenor Alexandru Constantin: Virgil Munteanu (CS Dinamo Bucureşti - 60 de kilograme), Georgian Carpen (CSA Steaua Bucureşti - 66 de kilograme), Ionel Puşcaşu (CSA Steaua Bucureşti - 74 de kilograme), Constantin Dorin Pârvan (CS Astra Arad - 84 de kilograme), Alin Ciurariu Alexuc (CS Dinamo Bucureşti - 96 de kilograme).

Citeşte mai mult...
 
Club nord-coreean de fotbal, suspendat sase luni PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:24

      Clubul nord-coreean Sonbong a fost suspendat pentru şase luni din toate competiţiile interne, după ce a trişat în finala Cupei Coreei de Nord pe care a şi câştigat-o, a anunţat, miercuri, agenţia KCNA.

                   

                  Club nord-coreean de fotbal, suspendat şase luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

         "Măsuri disciplinare severe împotriva echipei Sonbong care a avut un comportament contrar spiritului sportiv şi moral", a scris agenţia nord-coreeană KCNA, care a menţionat că formaţia incriminată a folosit un jucător care nu făcea parte din lot.

     Liderul nord-coreean Kim Jong-un a asistat la finală şi s-a pozat alături de câştigători.

Echipa Sonbong a fost deposedată de trofeul cucerit, care a revenit formaţiei învinse în finală.

 

Citeşte mai mult...
 
Agentia de publicitate AdVenture se inchide PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 16:53

        După 10 ani și jumătate, câteva sute de briefuri rezolvate și multe proiecte frumoase, AdVenture spune stop joc .

                                                 

        După 10 ani și jumătate, câteva sute de briefuri rezolvate și multe proiecte frumoase, AdVenture spune stop joc. 

        AdVenture este o agenție de publicitate full service, 100% independentă, înființată în anul 2002. Vineri, 13 septembrie, va fi ultima zi de activitate a agenției pe piața de publicitate din România.

        “M-am distrat în fiecare zi din ăștia 10 ani, chiar și în zilele cele mai grele. M-am distrat și am crezut în noi, în AdVenture. În ultimul timp însă, contextul începe să fie din ce în ce mai complicat. Mi se pare că nu mai e nimic fun. Nu ne mai distrăm și asta nu-mi place. M-am întrebat deci ce sens mai are. Ce vom face în continuare? Deocamdată suntem încă implicați în proiecte și nu avem timp să ne gândim la asta. Vom vedea.”, spune Alex Zamfir, General Manager AdVenture. 

Citeşte mai mult...
 
Nord City Tower a ajuns la un grad de ocupare de peste 50% PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Septembrie 2013 15:35

       Cladirea de birouri din Pipera Nord City Tower (foto) are de curand un nou locatar, Homeycomb, care va ocupa in totalitate etajul doi, avand o suprafata inchiriabila de aproximativ 900 mp, potrivit DTZ Echinox, care a intermediat tranzactia.

                                     

      Tranzactia creste rata de ocupare a cladirii la peste 50%, comparativ cu primul trimestru din 2012, cand NCT se confrunta cu o rata de 18%. Cladirea de birouri Nord City Tower, aflata in zona de business din Pipera – o zona de birouri care s-a dovedit a fi potrivita pentru industriile de IT si telecom, furnizori de servicii si unitati de suport – a fost finalizata in anul 2007, iar in 2012 si 2013 a fost renovata. 

     In urma unei investitii a proprietarului ING si cu AIG/Lincoln in calitate de property manager si coordonator in procesul de inchiriere, a fost implementata o noua strategie, iar cladirea a trecut in ultimii doi ani printr-un amplu proces de modernizare. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 809 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri