Total Media News

Total Media News
Ministrul Tineretului si Sportului a participat la deschiderea noului an scolar PDF Imprimare Email
Luni, 16 Septembrie 2013 13:52

        Ministrul Tineretului și Sportului, Nicolae Bănicioiu, a participat luni, 16septembrie, la deschiderea noului an școlar, la Școala 194 „Marin Sorescu”, din sectorul 4 al Capitalei.

                        

     În cadrul ceremoniei, Ministrul a susținut, încă o datã, necesitatea creșterii numărului de ore destinate activitãtii fizice în cadrul școlii.

   "Au fost discuţii cu Ministerul Educaţiei Nationale pentru o modificare a curriculei de învăţământ şi cred că putem spune că lucrurile merg iarăşi în direcţia bună. De la începutul acestui an şcolar, de la clasa zero la a IV-a, elevii au posibilitatea de a face patru ore de educaţie fizică şi mişcare, şi, ne propunem ca numărul de ore de sport să crească şi în celelalte clase. Pentru ciclul gimnazial şi cel liceal, cred că vom ajunge, până în anul 2016, la patru ore de miscare, saptămânal, pe tot ansamblul, până la terminarea liceului".

    La ceremonia de deschidere a noului an şcolar a fost prezent și primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

 

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta a mers la Rosia Montana PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 17:58

 

                Victor  Ponta   este  in  acest  moment  la Rosia Montana

            

 

      Vizita  efectuata  de  prim ministrul Romaniei   este  cel  putin  surprinzatoare.

       Domnul  Ponta  a  scos  minerii  din  mina   !!!!



 

Citeşte mai mult...
 
Jose Manuel Barroso: România si Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru Schengen PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 12:48

     România şi Bulgaria îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Spaţiul Schengen şi trebuie să primească o şansă de aderare cât mai curând, afirmă preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, într-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria.


     "Bulgaria şi România îndeplinesc criteriile pentru aderarea la Schengen şi cred că va fi corect să li se acorde o şansă cât mai curând", a declarat Barroso în interviul acordat postului public de radio bulgar.

      Referindu-se la piaţa muncii la nivel european, Barroso a reamintit că libera circulaţie a cetăţenilor europeni este unul dintre principiile fundamentale ale Uniunii Europene.

Citeşte mai mult...
 
Rapid aduce un mijlocaş bulgar care a debutat în prima ligă la 18 ani PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Septembrie 2013 12:42

   După ce au adus în urmă cu câteva zile un jucător ce şi-a făcut junioratul la Arsenal, pe Rhema Obed, în Giuleşti va fi înregimentat mijlocaşul lateral Yancho Andreev.

 

   Fotbalistul poate juca pe ambele părţi, fiind ambidextru. Yancho Andreev a făcut parte ultima oară din lotul celor de la Edirnespor, în a doua divizie turcă.În cele 7 meciuri disputate în tricoul lui Edirnespor, mijlocaşul a marcat de 4 ori.

   Andreev a debutat în prima ligă bulgară la numai 18 ani, la Chernomoreţ Varna

Chernomoreţ Varna (2009-2011), Chernomoreţ Balchik (2009-2010, împrumut), Kaliakra şi Edirnespor sunt echipele la care a mai evoluat Andreev

Citeşte mai mult...
 
Primul derby al Craiovei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 15:50

           Marele meci al orgoliilor dintre cele două ”Universităţi”, de diseară, de la ora 20:00, este un duel fără milă între oameni care-şi dispută supremaţia unui brand istoric.

                                                    

     O premieră. Derby-ul "Universităţilor", de diseară, de la ora 20:00, de la Turnu Severin, aruncă în luptă orgolii nemăsurate şi patimi înverşunate.

    Pe de-o parte, cei adunaţi sub steagul "leului Băniei", aruncaţi în exil la 110 kilometri depărtare, anunţă că partida cu "ceilalţi" este cel mai important meci al anului.

   "Joacă echipa adevărată a Craiovei, Ştiinţa, şi o formaţie înfiinţată nu ştiu cum, dar trebuie să învingem! Cu sufletul, dar şi cu mintea. Jucăm acasă, la Severin, vom avea fanii de partea noastră, trebuie să învingem într-un meci special. Vedem ce va fi, însă nu luăm în calcul decît victoria", a spus Nicolo Napoli pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 806 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri