Total Media News

Total Media News
Conferinta premergatoare Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 15:07

 

   Astazi  a  avut  loc  conferinta  de  presa  premergatoare  deschiderii  Salonului  Auto & Accesorii  2013

                        

       De  la  inceputul  conferintei  am  remarcat  ca  in  acest  an  organizatorul  evenimentului este  sprijinit  de  mai  multe  autoritati , incepind  cu  Primaria  Bucuresti,Ministerul Economiei,Ministerul Mediului,Ministerul Afacerilor Interne,Ministerul Transporturilor,Registrul Auto Roman,s.a. 

     Salonul Auto & Accesorii 2013  se  va  desfasura  intre  10-20 octombr. 2013  la  ROMAERO

   

       20 DE ANI DE LA PRIMA EDITIE A SALONULUI AUTO BUCURESTI & ACCESORII!

      Istoric Salonul Auto Bucuresti si Accesorii

     Primele patru editii ale Salonului Auto Bucuresti si Accesorii au fost organizate intre anii 1993 – 1996. Succesul acestor editii din punct de vedere al marcilor prezente cat si al afluxului de vizitatori (120.000 de vizitatori in anul 1996) au facut ca SAB & Accesorii sa fie introdus prin eforturile sustinute ale APIA in calendarul international al OICA, singurul for international ce poate da un asemenea gir.

    Din 1997, secvential, o data la doi ani, Salonul a fost prezent, sub organizarea APIA pana in 2007 inclusiv, in prestigiosul calendar international OICA, fiind catalogat ca atare, Salonul International Auto Bucuresti. Din 2007 si pana in 2011 Salonul a fost afectat de puternica scadere a pietei auto, inchizandu-si portile.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei feminin a CSM Bucuresti participa la un turneu amical ce are loc in Turcia. PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 09:55

             Zilele acestea, echipa de volei feminin a CSM Bucuresti participa la un turneu amical ce are loc in Turcia.

                                
    In primul meci fetele noastre au castigat cu scorul de 3-1 ( 17-25, 25-21, 25-13, 25-15), impotriva celor de la Balikesir Belediyespor.

Citeşte mai mult...
 
Michel Platini: Voi decide după Cupa Mondială din 2014 dacă voi candida la preşedinţia FIFA PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:28

         Preşedintele UEFA, Michel Platini, a anunţat, marţi, că va decide în timpul sau după Cupa Mondială din 2014 dacă va candida la şefia FIFA, post ocupat în acest moment de elveţianul Joseph Blatter.

                    

     "Nu m-am hotărât ce voi face în viitor, mai am câteva luni de reflectat. Voi lua o decizie în timpul sau după Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Cu siguranţă nu înainte. Îmi place foarte mult la UEFA şi mi-ar fi foarte greu să plec pe alt drum. Oricum, nu am de ce să mă grăbesc, alegerile la FIFA sunt abia peste doi ani. Aş da dovadă de egoism să fac un subiect de discuţie şi de dezbatere din cadidatura mea, mai ales că în acest moment fotbalul are probleme mult mai importante", a spus Platini, la deschiderea întrunirii Comitetului Executiv al UEFA de la Dubrovnik (Croaţia).

 

Citeşte mai mult...
 
Barack Obama vrea să testeze deschiderea Iranului pentru dialog PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2013 08:16

    Preşedintele american Barack Obama a declarat, marţi, că intenţionează să testeze disponibilitatea omologului său iranian, Hassan Rohani, de a dialoga pe tema programului nuclear al republicii islamice.

                                                         

     "Există o şansă pentru diplomaţie. Sper că iranienii vor profita de ea", a declarat Obama într-un interviu acordat postului de televiziune hispanofon Telemundo, la două zile după ce a confirmat un schimb de scrisori cu Hassan Rohani, învestit la începutul lui august şi al cărui ton pare mai conciliant faţă de stilul inflexibil al predecesorului său, Mahmoud Ahmadinejad.

Citeşte mai mult...
 
IMMurile sa mearga la stat sa ceara bani PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Septembrie 2013 20:27

      “IMMurile să meargă la stat să ceară bani. Băncile din România merg după un model de business”

                  

              
    Aceasta este părerea unui Preşedinte al Consiliului de administraţie al uneia dintre băncile comerciale din România.

    Acum două săptămâni am fost invitat la Colegiul de Excelenţă în Afaceri, eveniment organizat de  Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România.  Am participat cu plăcere, cu intenţia clară de a asculta opiniile critice şi soluţiile reprezentanţilor IMM cu privire la refacerea potenţialului acestui sector. În fapt, “furnicile” unei economii, un sector cu potential ridicat în creşterea investiţiilor şi crearea de locuri de muncă. Mă interesează sectorul atât în calitate de consilier cât şi în cea de Presedinte al CA la Fondul Român de Contragarantare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 803 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri