Total Media News

Total Media News
UN CREDIT PE TERMEN LUNG PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Septembrie 2013 12:31

 

    "  Am sa va spun o poveste.

                        

    Acum multa vreme, am avut un nepot minunat.

    Un frumos ca-n poveste. Multiplu campion de scrima.

    Intr-o zi, se antrena pe plansa, cu prietenul lui cel mai bun. In mijlocul antrenamentului, spada prietenului lui s-a rupt si a intrat vreo 20 de centimetri, in plamanul nepotului meu, prin singurul loc descusut din costum,  de vreo 6-7 centimetri.

    A murit cateva ore mai tarziu, la spital. Avea 24 de ani. Sportul e un credit pe termen lung. Nu-ti da libertate, asa cum spun mesaje sforaitoare motivationale. Sau, nu acea libertate dezlanata, pe care unii dintre noi am vrea-o. Dimpotriva, te leaga. Iti cere timp, resurse, bani

Citeşte mai mult...
 
Viorel Moldovan: Vreau promovarea din primul an cu FC Rapid PDF Imprimare Email
Joi, 19 Septembrie 2013 19:52

   Noul antrenor al echipei FC Rapid, Viorel Moldovan a declarat, joi, la baza ProRapid, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, că îşi doreşte promovarea în Liga I din primul an, deşi este conştient că va fi greu de obţinut în lipsa unei susţineri financiare corespunzătoare.

                                          

    "O să am presiune ca antrenor la Rapid. Exigenţa este enormă. Vin într-un moment destul de delicat când nu curge încă lapte şi miere. Sper să creez o emulaţie de a readuce echipa în prima ligă. Nu avem timp de pierdut, vreau promovarea din primul an. Rapidul este o echipă cu o istorie mare care obligă. Rapidul este un brand. De două zile vorbesc cu domnul Zamfir (n.r. - Adrian Zamfir, unul dintre acţionarii FC Rapid) şi nu am tergiversat lucrurile. Nu ascund că am vrut să vin antrenor la Rapid. E momentul să dau şi eu ceva Rapidului, pentru că el mi-a oferit multe", a spus Moldovan.

Citeşte mai mult...
 
Radio Guerrilla SE INCHIDE: CNA a retras toate licentele postului de radio PDF Imprimare Email
Joi, 19 Septembrie 2013 19:42

   Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să retragă toate licenţele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.

                                           

    Decizia a fost luată de CNA după ce, pe 16 septembrie, societatea Realitatea Media SA, aflată în insolvenţă, a anunţat că va vinde la licitaţie, prin administratorul său judiciar, HM Expert IPURL, licenţele audiovizuale ale postului Radio Guerrilla. Potrivit unor anunţuri postate luni pe site-ul HM Expert IPURL, licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de luni, de la ora 13.00, la sediul administratorului judiciar.

     În şedinţa precedentă a CNA, din 17 septembrie, CNA a anunţat că vânzarea la licitaţie a licenţelor audiovizuale ale Radio Guerrilla este ilegală, precizând că aceste licenţe vor fi retrase de Consiliu în cazul în care ele vor fi tranzacţionate prin licitaţie. În aceeaşi zi, anunţurile de scoatere la licitaţie a licenţelor Radio Guerrilla au fost eliminate de pe site-ul administratorului judiciar al Realitatea Media, HM Expert IPURL.

Citeşte mai mult...
 
Cifra de şcolarizare pentru studii superioare va scădea, iar cea pentru şcolile de meserii va creşte PDF Imprimare Email
Joi, 19 Septembrie 2013 18:54

    Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a anunţat, joi, că a încheiat un protocol cu ministrul Educaţiei în baza căruia va scădea cifra de şcolarizare pentru studiile superioare la învăţământ de stat şi va creşte cifra de şcolarizare pentru şcolile de meserii.


    "Am făcut un protocol cu ministrul Educaţiei să scădem cifra de şcolarizare pe studii superioare. Vorbesc de cifra de şcolarizare la stat, unde banii sunt de la buget, ce fac universităţile private, că părintele vrea să-l trimită acolo să aibă o diplomă să stea cu ea raft, e problema lui, dar banii de la buget mă interesează, cum se gestionează şi atunci am făcut un protocol cu domnul ministru Pricopie", a declarat Maria Grapini, joi, la Mamaia.

Citeşte mai mult...
 
Noua strategie de export a Romaniei: Orientare pe alte piete si privati care sa preseze Guvernul PDF Imprimare Email
Joi, 19 Septembrie 2013 15:49

   Orientarea firmelor către Rusia, SUA, China şi ţările arabe, formarea unui consiliu din consultanţi străini şi manageri de bănci/companii care să exercite presiune pe Guvern în atragerea banilor UE şi redimensionarea misiunilor diplomatice sunt propuneri din Strategia de export 2014-2020.

                                  

    Măsurile sunt privite ca soluţii pentru relanasarea exportului românesc, afectat în prezent de o productivitate scăzută a muncii, lipsa culturii de afaceri pentru marketing, politici economice guvernamentale necoordonate, birocraţie excesivă şi corupţie, se arată în documentul obţinut de MEDIAFAX, elaborat de către Departamentul de Comerţ al Ministerului Economiei în parteneriat cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi aflat în stadiu de lucru.

    În prezent, livrările cătrea statele din UE reprezintă 70% din exporturi, iar importurile din statele blocului comunitar trec de 75% din total, potrivit datelor INS.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 802 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri