Total Media News

Total Media News
Ford Romania opreste productia de automobile in septembrie si octombrie PDF Imprimare Email
Luni, 23 Septembrie 2013 08:43

    Ford Romania a oprit vineri, pentru sapte zile, productia de automobile la uzina de la Craiova, iar in luna octombrie are in plan o oprire de 13 zile a productiei, potrivit reprezentantilor companiei.
 

                           
    “Ca raspuns la situatia precara a pietei europene, Ford Romania continua sa-si ajusteze volumele la uzina de la Craiova si are in plan oprirea productiei de autovehicule pentru 13 zile in luna octombrie. in situatia in care piata auto va continua sa scada, este posibil sa existe astfel de zile si in lunile noiembrie si/sau decembrie”, a declarat purtatorul de cuvant al Ford Romania, Ana Maria Timis. Conform Contractului Colectiv de Munca dintre Ford si angajatii sai din Romania, in timpul acestor zile de intrerupere a productiei, angajatii se vor afla in somaj tehnic, acestia fiind platiti cu 80% din salariul de baza.

Citeşte mai mult...
 
Forte speciale israeliene au intrat in centrul comercial din Nairobi. PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 21:10

     Nepotul preşedintelui kenyan şi logodnica acestuia, printre victimele atacului

 

        Forţe speciale israeliene au pătruns în centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii şi răniţii, a afirmat duminică o sursă din cadrul serviciilor de securitate. Preşedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anunţat, duminică după-amiază, că nepotul său şi logodnica acestuia figurează printre cele 59 de persoane ucise în timpul atacului.

 

                      

       FORŢE SPECIALE israeliene au intrat în centrul comercial din Nairobi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

      "Israelienii tocmai au intrat şi salvează ostaticii şi răniţii", a declarat această sursă sub acoperirea anonimatului, adăugând că forţele speciale au ajuns duminică dimineaţă la Nairobi.

       Centrul comercial de lux "Westgate Mall" este cunoscut ca fiind în parte proprietatea israelienilor.

       "Este motivul pentru care ambulanţele au plecat" spre centrul comercial "Westgate Mall", a precizat sursa citată, adăugând că se aşteaptă noi victime.

Citeşte mai mult...
 
Papa Francisc denunta "un sistem economic care are ca idol banul" PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 20:17

          Papa a denunţat "un sistem economic ce are în centrul său un idol care se numeşte ban", într-un discurs susţinut la Cagliari, în timpul vizitei sale pastorale în Sardinia, subliniind că "fără muncă (nu există) demnitate".

                        

    Această lipsă de muncă este "consecinţa unei alegeri mondiale", a unui sistem economic în care "banul este cel care comandă", a adăugat el, adresându-se celor câtorva mii de persoane la Cagliari.

    După ce a evocat "suferinţele" trăite de "tinerii fără loc de muncă, de persoanele în situaţii precare, antreprenori şi comercianţi care se chinuiesc să meargă înainte", Suveranul Pontif s-a îndepărtat de la discursul oficial pentru a vorbi despre propria sa experienţă.

Citeşte mai mult...
 
Gigi Multescu nu mai este antrenorul lui Dinamo PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 19:03

           Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo

                                        

     Tehnicianul Flavius Stoican a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, în locul lui Gheorghe Mulţescu, al cărui contract a fost reziliat pe cale amiabilă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

     Astăzi, la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Gheorghe Mulţescu şi finanţatorul echipei din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă. În urma discuţiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Gheorghe Mulţescu (61 de ani) au convenit rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului. Argumentul principal al despărţirii dintre cele două părţi a fost reprezentat de necesitatea unui şoc la echipă, în condiţiile în care FC Dinamo Bucureşti a înregistrat un început de campionat modest sub îndrumarea echipei tehnice conduse de Gheorghe Mulţescu. FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Gheorghe Mulţescu pentru implicarea şi munca depusă în perioada în care s-a aflat pe banca tehnică a echipei de fotbal şi îi doreşte succes în activităţile viitoare", se arată în comunicat postat de FC Dinamo.

Citeşte mai mult...
 
A PATRA duminica de PROTESTE, la Universitate, fata de proiectul Rosia Montana PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Septembrie 2013 18:39

     Sute de persoane s-au strâns la fântâna de la Universitate în cea de-a patra duminică de proteste faţă de proiectul de exploatare minieră de la Roşia Montană, un nou marş urmând să aibă loc în Capitală.

                           

    Este cea de-a 22-a zi consecutivă în care se protestează la Universitate faţă de proiectul minier. Manifestanţii au anunţat şi pentru această seară un marş prin Capitală, ca în fiecare duminică.

    Proteste similare au început şi în alte oraşe din ţară, printre care Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi

Citeşte mai mult...
 


Pagina 799 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri