Total Media News

Total Media News
Ashley kaltwasser a castigat Bikini Olympia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 14:38

                      Felicitări pentru Ashley  Kaltwasser IFBB Bikini PRO  ! 

                    

    În această seară, 2013 scena Olympia a fost foarte   strălucitoare  și  plina  de farmec, care este dat   de  divizia de bikini. 

     Cu nume mari, cum ar fi Nagrani și Baird in  concurs  , concurența a fost lfoarte   intensa. 

   Printre rândurile de femei superbe, Ashley Kaltwasser a crescut la partea de sus! 

     O nouă față în divizia ei, Ashley a devenit profesionista  în 2012,dar, în afară de un finalist    loc   X   în acest an , ea a ocupat    primul sau al doilea loc în ultimele sale șase competiții.

    Ashley se potrivește divizia bikini la o tee - si in seara asta a fost amplu răsplătita  !

 

Citeşte mai mult...
 
Un consortiu sustinut de Biserica Anglicana preia 314 sucursale ale RBS PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Septembrie 2013 22:43

            Un consorţiu condus de Corsair Capital, din care face parte şi un fond al Bisericii Anglicane, a câştigat licitaţia de preluare a 314 sucursale ale Royal Bank of Scotland (RBS), pentru 600 milioane de lire sterline, scoase la vânzare la cererea Comisiei Europene, relatează Financial Times.

                       

      Consorţiul este format din Corsair, fondul de investiţii Centerbridge, Standard Life Investments şi Church Commissioners, un fond de 5,5 miliarde de lire sterline care susţine Biserica Anglicană.

      Din conducerea Corsair face parte, ca vicepreşedinte, Evan Davies, fost şef al Standard Chartered şi fost ministru al Comerţului.

     RBS, cu sediul în Edinburgh, trebuie să vândă sucursalele în conformitate cu termenii impuşi de UE atunci când a fost salvată de stat în 2008-2009, cu 45 de miliarde de lire sterline.

Citeşte mai mult...
 
RECORD: Sezonul 2014 al CM de Formula 1 ar putea avea 22 de etape PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Septembrie 2013 21:33

             Consiliul Mondial al FIA a dat publicităţii, vineri, la Dubrovnik, un calendar provizoriu, ce include un număr record de 22 de etape pentru ediţia 2014 a Campionatului Mondial de Formula 1, însă desfăşurarea a trei Mari Premii este sub semnul întrebării.

                                

           În acest an, sezonul competiţional are 19 curse, însă din 2014 ar putea ajunge la 22 de Grand Prix-uri, dacă vor fi confirmate competiţiile din Coreea de Sud, New Jersey (SUA) şi Mexic, organziatorii acestora neavând în acest moment contracte cu administratorii drepturilor comerciale ale F1. Versiunea finală a calendarului va fi anunţată în decembrie.

          În aceste condiţii, cursele din Mexic şi Austria ar reprezenta reveniri în Marele Circ, iar cele din Rusia (Soci) şi New Jersey premiere.

        Calendarul curselor din 2014 este următorul:

Citeşte mai mult...
 
Consiliul Director al FMI a aprobat un nou ACORD PREVENTIV cu Romania PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Septembrie 2013 18:51

    Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) a avizat vineri scrisoarea de intenţie transmisă de autorităţile române şi a aprobat încheierea unui nou acord stand-by cu România, cu o durată de doi ani, în valoare de 2 miliarde euro, care va fi tratat ca preventiv.

                                                   
     Solicităm aşadar aprobarea unui nou Acord Stand-By (ASB) pentru 24 de luni, cu o valoare totală de 1.751,34 milioane DST (aproximativ 2 miliarde Euro, 170 procente din cotă), pe care intenţionăm să îl tratăm ca preventiv. Noul program ASB va susţine programul nostru economic cuprizător pentru perioada 2013-2015 de menţinere a politicilor macroeconomice sănătoase şi a stabilităţii sectorului financiar şi de continuare a reformelor structurale într-un context marcat de incertitudini externe semnificative", se arată în scrisoarea de intenţie transmisă FMI de autorităţile române.

Citeşte mai mult...
 
Un super-stadion va fi construit la Craiova PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Septembrie 2013 12:41

        Primăria municipiului a prezentat azi planurile de reconstrucţie a stadionului "Ion Oblemenco".

                             

      Noua arenă, care are un aspect spectaculos, va putea primi 40.000 de oameni. Stadionul va face parte dintr-un complex sportiv, întins pe 15 hectare, care va cuprinde un parc, Sala Polivalentă recent inaugurată, sală de scrimă, sală de gimnastică, stadion de atletism de 5.000 de locuri.Viitorul "Ion Oblemenco" va fi destinat exclusiv fotbalului.

     Demolarea stadionului actual, pe care evoluează echipa Primăriei - SC Universitatea Craiova -, va începe la finalul anului viitor, iar până în 2016, când se încheie mandatul Olguţei Vasilescu, acesta ar trebui să fie finalizat.Consiliul Local Craiova doreşte să achiziţioneze mai multe terenuri pentru modernizarea Complexului Sportiv.

     Costul tranzacţiilor ar putea depăşi un milion de euro. Printre cei care deţin terenurile vizate se numără şi Rodion Cămătaru, fostul atacant al "Craiovei Maxima".

 

**Noul stadion "Ion Oblemenco" din Craiova - film de prezentare-

--  

http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=198

Citeşte mai mult...
 


Pagina 794 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri