Total Media News

Total Media News
Proiect interesant al Federatiei de oina ........ promovarea jocului de oina in Japonia. PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 13:43

              Oina – sportul nostru national a marcat, in ultima perioada de timp, o marire considerabila a ariei de practicare, la nivel national.

                  

      Totodata se cauta solutii de implementarea a acestui sport si la nivel international, prin desfasurarea mai multor activitati comune cu sporturi similare din diferite tari.

     Federatia Romana de Oina se bucura sa anunte pe aceasta cale desfasurarea unui interesant proiect de promovare a sportul nostru national in Japonia.

     Astfel, cu ajutorul unei romance stabilite in aceasta tara – Daniela Uchyama, am reusit sa ii convingem pe japonezi ca oina este un sport frumos care poate fi practicat cu succes si la nivelul acestei tari.Astfel am primit o invitatie din localitatea Ashikaga, unde vom fi prezenti pentru a arata pe viu cateva elemente ale jocului de oina si pentru a stabili modalitati concrete de implementare a unui proiect prin care sa invatam copii acest joc.

Citeşte mai mult...
 
Rui Costa, noul campion mondial de ciclism in cursa pe sosea PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 09:16

          Rutierul portughez Rui Costa este noul campion mondial de ciclism în cursa pe şosea, după ce s-a impus, duminică, la Florenţa, pe o ploaie torenţială după mai mult de şapte ore.

                       


         Rui Costa, în vârstă de 26 de ani, este primul portughez care câştigă medalia de aur. El a mai câştigat în acest an două etape în Turul Franţei.

        Portughezul l-a devansat la sprint, după 272 de kilometri, pe spaniolul Joaquin Rodriguez.

        Medalia de bronz a fost cucerită un alt spaniol, Alejandro Valverde, sosit cu o întârziere de 16 secunde, care l-a învins la sprint pe italianul Vincenzo Nibali.

Citeşte mai mult...
 
Consecintele unei blocari a activitatii guvernamentale in SUA PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 08:39

     Statul federal american ar putea fi paralizat începând de marţi dimineaţa, iar sute de mii de funcţionari federali ar putea intra în concediu fără plată, în cazul în care Congresul nu va reuşi să adopte un buget provizoriu până luni seara.

                                        

     Funcţionarii consideraţi "neesenţiali" ar trebui în acest caz să rămână acasă. Iată consecinţele anticipate de unele agenţii sau observate în timpul precedentei situaţii de acest tip din 1995/1996.

     APĂRARE: Jumătate dintre cei 800.000 de angajaţi civili ai Pentagonului, cel mai mare angajator public, ar intra în concediu fără plată. Dar operaţiunile militare vor continua în mod normal, chiar dacă militarii ar putea fi plătiţi cu întârziere.

    PARCURI şi MUZEE: Toate cele 368 de parcuri şi muzee naţionale se vor închide, inclusiv marile muzee de artă şi istorie şi grădina zoologică din Washington.

Citeşte mai mult...
 
Cine m-a invatat sa fiu parinte ? PDF Imprimare Email
Luni, 30 Septembrie 2013 07:46

                        Cine m-a invatat sa fiu parinte?


     

        Cauti pe Google, intrebi un vecin sau iti insusesti un ” permis de parinte” pe care il prezinti fara explicatii?

 

     Sa vedem cu ce varianta ramanen!

     In prima varianta gasesti materiale, invitatii si sfaturi fel de fel. Toate pentru parinti, dar majoritatea vorbind despre cum sa intelegem cresterea si devoltarea copilului. De acord, dar cine m-a invatat sa fiu parinte? Faci “slalom” printre sfaturi, ba de la oameni care cresc copii si experientele lor, ba de la oameni care inca nu au devenit parinti, dar ii preocupa subiectul, idei, povesti, experiente, sfaturi de la specialisti, teorii si iar te intrebi, de fapt, CINE m-a invatat sa fiu PARINTE?

   In a doua varianta: sa intrebi un vecin, o bunica, un cunoscut. E o idee, dar de multe ori primesti raspunsuri inainte sa intrebi sau sa iti doresti sa intrebi. 

Citeşte mai mult...
 
EXPUNERE de MOTIVE .....Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Septembrie 2013 21:18

                                  EXPUNERE   DE   MOTIVE


Secţiunea 1
Titlul proiectului de act normativ
Proiect de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul
fiscal
Secţiunea a 2-a
Motivul emiterii actului normativ

Citeşte mai mult...
 


Pagina 792 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri