Total Media News

Total Media News
Cresterea cotei unice, necesara pentru majorarea salariilor si pensiilor fara un deficit mai mare PDF Imprimare Email
Joi, 24 Octombrie 2013 08:59

           Creşterea cotei unice ar fi necesară dacă FMI şi CE nu acceptă pentru 2014 un deficit bugetar mai mare din cofinanţarea fondurilor UE, pentru a permite majorarea salariilor şi a pensiilor, mai ales după o încasare la nouă luni cu mult sub programul de la începutul anului, afirmă surse oficiale.

                                                                

       Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că după primele nouă luni, veniturile bugetare au fost cu aproximativ 6 miliarde de lei sub estimarea de la începutul anului, din cauza unor performanţe sub aşteptări la nivelul sistemului bancar, provenite şi din modificări ale legislaţiei fiscale, o colectare mai slabă, explicată inclusiv prin procesul de reorganizare a ANAF, şi nerealizarea profitului estimat la BNR.

      Cu toate acestea, autorităţile au un program de bază pentru anul viitor care nu prespune majorări de taxe, dacă va fi acceptată de Comisia Europeană o rectificare bugetară pe ultimul trimestru ce încorporează o creştere economică de 2,2% pe acest an şi de aplicarea clauzei de investiţii pentru 2014. Comisia Europeană discută în prezent introducerea unei reguli care să permită depăşirea ţintelor de deficit bugetar cu sumele alocate investiţiilor de cofinanţare a programelor susţinute din fonduri UE pentru statele aflate în condiţii dificile şi fără a periclita nivelul de deficit de 3% din PIB.

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a explicat că în acest an creşterea economică se bazează în principal pe exporturi, ceea ce se reflectă negativ în bugetul de stat, pentru că presupune rambursări de TVA.

Citeşte mai mult...
 
Un nou sediu la Bacau al Importatorului MAN, MHS Truck & Bus PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2013 16:11

                                              Acum al 8-lea service

     Un nou sediu la Bacău al Importatorului MAN, MHS Truck & Bus

                                    

      MHS Truck & Bus a inaugurat vineri, 18 octombrie, al 8-lea sediu din rețeaua de dealeri MAN, extinzându-și astfel aria de acoperire pentru serviciile oferite în zona Moldovei. Noul sediu este amplasat pe DN2, în sudul orașului Bacău.

      „Suntem fericiți că putem oferi serviciile noastre, clienților MAN din această zonă importantă a României. Astfel, putem spune, că suntem prezenți acolo unde proprietarii de camioane au nevoie de noi.”, a declarat dl. Jorge Leuschner, CEO MHS Truck & Bus.

      Pe lângă noul sediu inaugurat la Bacău, MHS Grup deține în România șapte sedii: în București (Militari), Otopeni, Brașov, Sibiu, Cluj, Timișoara și Constanța.

Citeşte mai mult...
 
Belgienii interesati de oina PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2013 15:53
                                            Sportul nostru national oina
                    este din ce in ce mai apreciat in strainatate.
           
                                                           
     O  ultima  oportunitate     de  a  fi  apreciat  peste   hotare  va  fi   pe  data de ,pe data de 24.10.2013,cand  oechipa de jurnalisti din Belgia, reprezentand V RT TV NEWS, parte a YOUTH NEWS,vor fi prezenti in Romania,in loc Tataru din jud Braila pentru a realiza un reportaj legat de jocul de oina.
   Activitatea face parte din seria de reportaje care vor fi filmate in peste 10 tari din Europa, una dintre temele pe care vor sa le acopere este sportul nostru national, comparandu-l cu  alte sporturi asemanatoare.
    Reportajul va fi realizat pe terenul C.S. Speranta Tataru,unde echipa gazda si C.S. Surdila Greci Braila le vor prezenta cateva elemente ale jocului de oina.
Citeşte mai mult...
 
Televiziunea Al Jazeera acum si in Romania PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2013 13:28

     Televiziunea Al Jazeera isi extinde prezenta in Romania, fiind retransmisa de platforma Focus Sat

                         

     Versiunea in limba engleza a televiziunii Al Jazeera isi dezvolta prezenta pe piata audiovizualului din Romania, fiind retransmisa si pe platforma de satelit Focus Sat, operata de UPC Romania.

      Televiziunea Al Jazeera a inceput sa fie retransmisa si pe teritoriul Romaniei in anul 2012, fiind, la momentul respectiv, disponibila doar in reteaua IPT   

V (Internet Protocol Television) a Ines Group.

                

                         .

      Acum, televiziunea Al Jazeera isi extinde prezenta in audiovizualul romanesc, fiind retransmisa si in retelele platformei Focus Sat, potrivit unei notificari remise CNA de Focus Sat, care a fost analizata in sedinta de miercuri a Consiliului.

 

Citeşte mai mult...
 
Real, prima victima mare in razboiul retailului. PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Octombrie 2013 10:11

            Ce va face Auchan cu hipermarketurile preluate  ?

         Va faceti cumparaturile la Real? Ei bine, in curand veti observa, cu siguranta, ca hipermarketul la care mergeti de obicei a devenit, intre timp, Auchan.

      Motivul? Nemtii s-au declarat invinsi de criza, astfel ca si-au vandut 20 dintre cele 24 de magazine catre francezi.Primul magazin transformat de francezi este cel de pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti.   A fost ales drept pilot pentru ca se afla langa birourile Auchan si astfel francezii au putut experimenta in ce masura transformarea este profitabila.   Iar primele reactii sunt pozitive. Traficul in magazin a crescut simtitor de la deschiderea in noul format.  
       Urmatorul pe lista pentru rebranding este hipermarketul Real Vitan, unde se deruleaza in prezent o campanie de lichidare de stocuri, cu preturi reduse cu pana la 50%. Francezii vor sa scape de toate produsele care nu sunt incluse si in oferta Auchan.Pana anul viitor, grupul francez vrea sa rebranduiasca si celalalte 19 magazine Real.  
Citeşte mai mult...
 


Pagina 776 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri