Total Media News

Total Media News
Pretul gigacaloriei pentru agentii economici din Bucuresti ar putea CRESTE pana la 329 lei PDF Imprimare Email
Joi, 07 Noiembrie 2013 21:56

           Preţul gigacaloriei pentru agenţii economici din Bucureşti ar putea creşte până la 329,30 lei, fără TVA, pentru cei alimentaţi din centrale RADET, şi respectiv până la 296,49 lei, fără TVA, pentru cei alimentaţi din puncte termice proprii, potrivit unui proiect al Primăriei Capitalei.

                                      

     Preţul gigacaloriei pentru agenţii economici alimentaţi din puncte termice urbane şi centrale termice ale Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) ar putea creşte de la 252,17 lei la 329,30 lei, fără TVA, iar pentru cei alimentaţi din puncte termice proprii - de la 212,95 de lei la 296,49 lei, fără TVA, potrivit proiectului pus în dezbatere publică pe site-ul www.pmb.ro.

    Aceste tarife ar fi trebuit să fie recalculate în luna februarie 2013, ca urmare a deciziilor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). "Neaprobarea acestor tarife a determinat pierderi financiare înregistrate de RADET Bucureşti în perioada februarie - iulie 2013 în valoare de 10.505.928, 81 de lei (aproximativ 2,37 milioane de euro )", se arată în raportul de specialitate aferent proiectului.

Citeşte mai mult...
 
Constanta – “Oras European al Sportului” in 2014 PDF Imprimare Email
Joi, 07 Noiembrie 2013 15:52

         Municipiul Constanţa, a fost desemnat miercuri, 06 noiembrie 2013, în cadrul unei ceremonii la sediul Parlamentului European de la Bruxelles”, Oraş european al Sportului” pentru anul 2014.

                             

    Constanţa este al treilea municipiu din România care primeşte distincţia de „Oraş European al Sportului”, după municipiul Iaşi, desemnat în 2012, şi Piteşti, în anul 2013. 

    Alături de România, această distincţie au mai primit-o ţări precum: Italia, Spania, Portugalia, Cehia, şi Bulgaria.

    Titlul de capitală a sportului european în 2014 a fost acordat oraşului Cardiff din Ţara Galilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Harta spagii: cat, cum, unde si de ce platim PDF Imprimare Email
Joi, 07 Noiembrie 2013 15:25

             Mita pe care o achităm diferă de la zonă la zonă şi de la o instituţie la alta. Cele mai mari sume se plătesc în marile oraşe, iar procurorii, judecătorii şi chirurgii par a fi cei mai „scumpi“

                                                                     

          În perioada 2003-2007, compania medicală americană Stryker a efectuat 192 de plăţi către oficiali români în schimbul obţinerii sau prelungirii unor contracte publice, se arată într-un raport publicat recent de Comisia pentru Bursă şi Valori Mobiliare din Statele Unite. Plăţile ar fi totalizat 500.000 de dolari şi ar fi fost înregistrate drept sponsorizări acordate pentru participarea respectivilor oficiali la conferinţe medicale. În urmă cu un an, o investigaţie a RISE Project dezvăluia că peste şapte milioane de dolari au fost plătiţi de Ericsson, prin intermediul unor firme offshore şi conturi bancare din Elveţia, către politicieni români, în schimbul obţinerii de contracte cu statul.

Citeşte mai mult...
 
Noul Hyundai ix35 PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 17:39

                               

            Noul Hyundai ix35 dispune de un design inovator. Hyundai ix35 imbina stilul practic al unui crossover cu design-ul fluid, pentru un efect inovator.

 

Spatiu pentru orice aventura

In interior, noul ix35 confirma asteptarile create de designul exterior. Ofera un habitaclu spatios si confortabil, conceput pentru a ajuta conducatorul auto, transforma fiecare calatorie intr-o reala placere. 

Tehnologie avansata

Noul ix35 dispune de cele mai inovatoare tehnologii in materie de asistenta de condus si siguranta, oferind sisteme de conectivitate si audio inteligente.

                 

Citeşte mai mult...
 
Expo Trafic 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 17:00

           Expo Trafic, expozitia bienala adresata segmentului de piata ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere, organizata de Expo 24 Romania, va fi deschisa in perioada 7 - 8 noiembrie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

                         

           Inovatia si produsele noi pentru infrastructura de transport, gestionarea traficului ITS , sistemele de siguranta rutiera si sistemele de parcare vor fi prezente in cadrul standurilor companiilor expozante din Romania, Bulgaria, Belarus, Spania, Germania si Italia.

    Editia a patra a expozitiei va fi deschisa pentru vizitare in zilele de 7 si 8 noiembrie 2013, intre orele 10.00 si 17.00, accesul fiind facut pe baza de invitatie disponibila pe site-ul expozitiei ( www.expotrafic.ro ) sau pe baza cartii de vizita.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 767 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri