Total Media News

Total Media News
TINMAR susține tinerii designeri din România PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Februarie 2018 12:06

 

                     

 

   TINMAR va sponsoriza participarea a 10 tineri designeri la Romanian Fahion Design Talent Competition (RFDTC) care va fi organizată pe 7 Martie, în prima zi a evenimentului internațional de modă Romanian Fashion Philosophy.

   Gala RFDTC este o competiție anuală organizată de Romanian Fashion Philosophy. Aflată la cea de-a doua ediție, Gala va beneficia de această dată de sprijinul TINMAR, companie românească care este unul dintre liderii în domeniul furnizării de energie electrică, astfel că participanții, atent selecționați de organizatori, nu doar că nu vor trebui să plătească nicio taxă, dar vor și beneficia de expunere națională și internațională. În plus, câștigătorul va reprezenta România la competiția International Young Designers Contest, care anul acesta se va desfășura în Ucraina, precum și la European Fashion Talent Design Competition, care va avea loc în Serbia. Programul care beneficiază de sprijinul Uniunii Europene prin intermediul programului Europa Creativă.

 

Citeşte mai mult...
 
Aproape toţi întreprinzătorii susţin că reformele au generat efecte negative PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Februarie 2018 09:56

 

                        

    În proporţie de 93,3%, întreprinzătorii chestionaţi de CNIPMMR au apreciat că reformele privind creşterea salariului minim, trecerea contribuţiilor la salariat şi creşterea contribuţiilor pentru salariaţii cu timp parţial au generat efecte negative.

     Şase din 10 antreprenori spun că au întâmpinat dificultăţi în trecerea contribuţiilor la angajat, iar 68,7% spun că au avut salariaţi cu timp parţial cu salarii mai mici decât cuantumul contribuţiilor sociale aferente întregului salariu de bază minim brut, de 665 de lei, conform sondajului realizat de CNIPMMR.

 

Citeşte mai mult...
 
MTS a decis să aloce o sumă mai mult decât dublă Federației Române de Culturism și Fitness PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Februarie 2018 11:06

 

          

   "Din capitolul PRIETENI și "prieteni" ai Federației Române de Culturism și Fitness vă prezint astăzi primul episod al unui scurt serial, pe care am să îl numesc simplu "RECUNOAȘTEREA MUNCII".

Episodul 1: RECUNOAȘTEREA ACTIVITĂȚII FRCF DE CĂTRE MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI!

    Cu o mare satisfacție profesională, am primit astăzi comunicarea oficială a bugetului alocat de către Ministerul Tineretului și Sportului, Federației Române de Culturism și Fitness. Datorită eforturilor depuse de echipa FRCF și IMPLICIT a reușitei Campionatului Mondial de la Bistrița din noiembrie 2017, unde România a obținut nu mai puțin de 8 medalii (!!!), factorii de decizie din cadrul MTS-lui au decis să ne aloce o sumă mai mult decât dublă față de anii precedenți (ani în care sumele au crescut gradual față de momentul venirii mele la cârma federației). Context în care anul acesta, în premieră, Federația Română de Culturism și Fitness va achita INTEGRAL tuturor câștigătorilor categoriilor Campionatelor Naționale 2017 (care se află în forma fizică necesară!), participarea la Campionatul European care se va desfășura în perioada 3-7 mai 2018 la Santa Susana/Barcelona - Spania. Și nu numai... (Voi reveni cu mai multe detalii despre participarea la competițiile internaționale, în "episoadele" următoare.)

 

Citeşte mai mult...
 
Vodafone România cumpara compania telecom Evotracking PDF Imprimare Email
Luni, 19 Februarie 2018 14:58

 

                                                       

   Vodafone România a semnat un acord pentru achiziţia Evotracking, companie românească din domeniul Internet of Things (IoT), care deţine marca EVOGPS, informează operatorul de telecomunicaţii.

    Fondată în 2009, compania Evotracking este specializată în implementarea de soluţii telematice avansate, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa locală a serviciilor destinate administrării flotelor auto.          

      Portofoliul companiei cuprinde peste 40 de produse de management al flotelor, care permit urmărirea şi monitorizarea în timp real a autovehiculelor, controlul consumului de combustibil, analiza comportamentului şoferului, precum şi alte soluţii telematice adaptate pentru companii din orice industrie, indiferent de dimensiunea acestora.

 

Citeşte mai mult...
 
GDPR, noua legislaţie europeană privind protecţia datelor cu caracter personal PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 17 Februarie 2018 22:19

                 

    Conform   mediafax.ro,Companiile riscă, în funcţie de obligaţiile din legislaţia GDPR încălcate şi de gravitatea situaţiei, amenzi administrative de până la 20 de milioane euro sau de până la 4% din cifra de afaceri totală, anuală, spune Dragoş Radu, partener EY Law.

     În plus, odată cu campaniile de informare a cetăţenilor şi cu conturarea unei noi arii de practică în materia litigiilor creşte proporţional şi riscul reputaţional. „După cele împotriva băncilor, nu excludem un nou val de procese colective, de această dată industriile ţintite putând fi multiple precum: societăţile de asigurare, companiile farmaceutice, spitale şi clinici medicale, agenţii de marketing, media, agenţii de turism. Sunt vizate practic toate companiile care au portofolii mari de clienţi persoane fizice, inclusiv supermarketuri şi benzinării, prin cardurile de fidelitate”, spune Dragos Radu, într-un comunicat.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 785

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri