Total Media News

Total Media News
Huawei vrea să devină numărul 1 pe piaţa smartphone-urilor PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2019 18:06
                                            pret preturi Telefon mobil Huawei P20 lite 64GB Dual Sim 4G Midnight Black
    Conform  mediafax.ro,Huawei se aşteaptă să înlăture Samsung din vârful clasamentului mondial al furnizorilor de smartphone-uri, până la sfârşitul anului 2020, după ce a înlăturat Apple de pe poziţia secundă la mijlocul anului trecut, a anunţat joi un oficial al companiei.

   Cel mai repede în acest an, cel mai încet anul viitor, vom deveni numărul unu, a declarat Richard Yu, directorul executiv al diviziei consumer a Huawei, la Beijing.

 

Citeşte mai mult...
 
MINI CLUBUL DE VACANȚĂ DE IARNĂ ÎN LIMBA FRANCEZĂ PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Ianuarie 2019 15:19

 MINI CLUBUL DE VACANȚĂ DE IARNĂ ÎN LIMBA FRANCEZĂ

      4 - 8 februarie 2019

 
      Pentru ca învǎțarea limbii franceze sǎ fie asociatǎ cu o activitate fǎcutǎ din plăcere, Mini clubul de vacanță organizat de Institutul Francez din București vizeazǎ, prin activitǎțile propuse, sǎ mobilizeze creativitatea și imaginația participanților. 

      Desfășurat în timpul vacanței dintre semestrele școlare, "Mini clubul de vacanță de iarnă" îi așteaptă pe copii cu numeroase activități în limba franceză!

      Iarna își va pune amprenta pe cursurile și pe activitățile ludice organizate zilnic, astfel încât tematicile abordate vor viza un anumit vocabular și anumite sărbători ale acestui anotimp. Mini clubul de vacanță este constituit din două tipuri de activități după următorul program:


club


Cursurile din cadrul „Școlii de iarnă” sunt structurate pe grupe de vârstă și pe nivel:
4 - 6 ani: La magie de l'hiver
7 - 9 ani debutanți: Tous en piste pour l'hiver !
             intermediari: Amuse-toi sous la neige !

10 - 13 ani debutanți: Agenda d'hiver
                intermediari: Quelles vacances !

 

Citeşte mai mult...
 
Remedii pentru Gripa PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2019 23:42

                                     

      Gripa este determinata de un virus. E important sa stiti ca antibioticele nu au nici un efect asupra virusilor. Cel mai usor este sa incercati pe cat posibil sa evitati gripa.

    Iata cateva remedii pentru gripa:

  • Gripa se transmite foarte usor altor persoane, este foarte contagioasa. Astfel, nu iesiti in locuri publice ci stati in casa. Puteti sa iesiti doar dupa o zi de cand nu mai aveti febra. Nu duceti copii la scoala decat dupa ce gripa a trecut si starea lor generala este buna.
  • Pentru a lupta cu infectia corpul are nevoie de toata energia. Cel mai bine este sa va odihniti, sa stati in pat si sa va conservati energia. Daca nu veti face asta organismul nu va avea putere sa lupte cu gripa si chiar puteti dezvolta complicatii.
Citeşte mai mult...
 
Nokia to publish fourth-quarter and full-year 2018 PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2019 12:25

 

              

    Nokia will publish fourth-quarter and full-year 2018 report on January 31, 2019 at approximately 8 a.m. Finnish time (CET+1). The financial report will be made available on the Nokia website immediately after publication.

    Nokia only publishes a summary of its financial reports in stock exchange releases. The summary focuses on Nokia Group's financial information as well as on Nokia's outlook.

    The detailed segment-level discussion will be available in the complete financial report available at www.nokia.com/financials. Investors should not solely rely on summaries of Nokia's financial reports, but should also review the complete reports with tables.

 

Citeşte mai mult...
 
Cursa de anduranţă din Australia LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour PDF Imprimare Email
Joi, 24 Ianuarie 2019 12:20
      În ultima zi din ianuarie e programat debutul competiţiei LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour. Cursa de anduranţă din Australia reprezintă pentru specialistul german în uleiuri şi aditivi LIQUI MOLY deschiderea anului competiţional. „Ne bucurăm de cursa captivantă care ne aşteaptă“, spune Peter Baumann, director de marketing la LIQUI MOLY.

   
                 https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2019/01/Bathurst_2018a.jpg

 

      Începând din 2013, LIQUI MOLY dă numele competiţiei de 12 ore care se desfăşoară pe circuitul Mount Panorama. În plus, logo-ul albastru-roşu poate fi văzut pe parbrizul fiecărei maşini care ia parte la cursă. „Acest lucru ne ajută în activitatea noastră din Australia, dar are ecouri în toată lumea“, declară Peter Baumann. Cursa de anduranţă şi-a câştigat în ultimii ani o reputaţie internaţională. Echipele vin de pe toate continentele, la fel de globală fiind şi prezenţa în mass-media.

     LIQUI MOLY Bathurst 12 Hour este prima mare cursă de anduranţă a anului, după cursa de 24 de la Daytona, în SUA. „Solicitare extremă pe o durată aşa de mare – asta merge doar dacă ai uleiul care trebuie în motor“, spune Peter Baumann. „Implicarea noastră în Bathurst demonstrează că uleiurile şi aditivii noştri sunt capabili de performanţă de top, fără compromisuri.“

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 865

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri