Total Media News

Total Media News
Ministerul Sportului a alocat doar 3,53 % față de necesarul solicitat de DSTMB pentru anul 2018 PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Februarie 2018 19:13


           

     În data de 21.02.2018, Ministerul Tineretului și Sportului în calitatea sa de ordonator de credite principal și decident asupra finanțării instituției din subordine, a transmis Bugetul pentru anul 2018  (http://dstmb.ro/informare-publica-2/buget/) al instituției noastre ce are rol executiv în vederea aplicării acestuia în interesul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean.

    Având în vedere prevederile legale în vigoare privind transparența, am publicat astăzi 23.02.2018 Bugetul primit de la Minister pentru anul 2018 și necesar cetățenilor bucureșteni doritori de sprijin în domeniile Sport și Tineret.

   Acest articol își dorește să vină în sprijinul dumneavoastră, stimate cetățean bucureștean și nu numai, pentru a înțelege o mică parte a deciziei MTS ca ordonator de credite principal privind finanțarea structurilor sportive și ONGT –urilor la nivelul municipiului București, precum și a finanțării necesarului privind funcționarea instituției noastre.

 

Citeşte mai mult...
 
pentru ROMANI PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Februarie 2018 18:33
                            Cateva sugestii  pentru  ROMANI
                
1 - inlocuirea  probei  de  la  BAC  - "limba straina"  cu   "Istoria  Romaniei "  ;
2 - obligativitatea ca toti  sportivii   selectionati  pentru  loturile  sportive  ale  Romaniei  sa  stie  Imnul  Romaniei  ;
3- intonarea  Imnului Romaniei , in  fiecare  zi de  luni , in  toate  unitatile  scolare  , la  inceperea  orelor  de  studiu  ;
4- realizarea  si  difuzarea  de  carti  privind  Istoria  Romaniei  si  difuzarea   lor   in  forma   gratuita  pe  siteuri ;
5- realizarea  si  difuzarea  de filme   privind  Istoria  Romaniei  si  difuzarea   lor   in  forma   gratuita  pe  siteuri ;
Citeşte mai mult...
 
Activitatea de pionierat în automatizare desfășurată de Volvo Trucks : oameni și pe siguranta lor PDF Imprimare Email
Joi, 22 Februarie 2018 15:17
                          
     Progresul constant realizat în domeniul automatizarii autovehiculelor oferă posibilități interesante pentru industria de transport și pentru societate în ansamblu. Iar Volvo Trucks se poziționează în fruntea evoluției automatizării pentru mai bine de două decenii.
    Un film recent lansat, format din două episoade, prezintă viziunea Volvo Trucks asupra modului în care automatizarea este pregătită să transforme felul în care vom trăi și vom lucra în următorii ani.
Citeşte mai mult...
 
Locurile de parcare din sectorul 3 vor fi atribuite de acum incolo prin LICITATIE PDF Imprimare Email
Joi, 22 Februarie 2018 09:47

 

           

 

   Consiliul  local  al  sectorului 3  a  aprobat  de  curind  un  " Regulament privind atribuirea locurilor  noi  din parcarile de resedinta libere" de pe raza Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti

      Regulamentul privind atribuirea locurilor din parcarile de resedinta libere de pe raza Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti a fost aprobat prin   HCLS 3 nr. 16/29.01.2018.

     Regulamentul se refera la locurile de parcare de resedinta Iibere sau
nou infiintate.

     Autorizatiile de parcare care au fost emise pima la data intrarii in  vigoare a prezentului Regulament (01.02.2018) raman valabile daca sunt   indeplinite conditiile prevazute de acesta.

    Detinatorul unei autorizatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Sa aiba domiciliul/resedinta pe raza Sectorului 3;
Autoturismul sa fie declarat fiscalIa Sectorul 3;
Politele de asigurare tip RCA si ITP valabil;

 

Citeşte mai mult...
 
ASOCIAŢIA MOARA DE HÂRTIE PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Februarie 2018 15:14

             

                                            

   Asociația Moara de hârtie a iniţiat şi dezvoltă Ansamblul Moara de hârtie - Satul meșteșugurilor din Comana (județul Giurgiu, în imediata apropiere a Bucureștilor), ce găzduiește 10 ateliere creative ce îşi trag seva din meşteşugurile practicate în satul tradiţional românesc: țesut la război, prelucrarea stufului și papurei, fierărie, olărit și ceramică, lucru în lemn, bucătărie tradițională, moară pe piatră și brutărie, dar şi realizarea de hârtie de mână, tipar manual şi legătorie de carte.

Misiunea noastră este de a fi un punct focal de sinergie între oameni, meşteşuguri şi artă, realizând acestea prin:

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 785

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri