Total Media News

Total Media News
De la 1 ianuarie creşte volumul de date ce pot fi consumate în roaming fără taxe suplimentare PDF Imprimare Email
Joi, 21 Decembrie 2017 19:22

Roam like at home – de la 1 ianuarie 2018 creşte volumul de date ce pot fi consumate în roaming (UE/SEE) fără taxe suplimentare

 
                  
 
    Începând cu data de 1 ianuarie 2018, ca urmare a scăderii tarifului reglementat la nivel de gros, pentru majoritatea planurilor tarifare va crește volumul de date (MB/GB) ce pot fi consumate în roaming în UE/SEE1] fără aplicarea unor taxe suplimentare.  
Totodată, în cazul depășirii limitelor utilizării rezonabile a unor servicii în roaming în UE/SEE, scad și suprataxele care pot fi aplicate consumului ulterior, după cum urmează:
  • de la 1 ianuarie 2018, scade cu 22% suprataxa pentru date, de la 7,7 la 6 Euro/GB;
  • de la 3 ianuarie 2018, scade cu 16% suprataxa pentru apelurile primite, de la 1,08 la 0,91 Eurocenţi/minut.
Când se aplică suprataxe datelor în roaming
Din data de 15 iunie 2017, datele (internetul mobil - MB/GB) consumate în roaming în UE/SEE se tarifează, în principiu, la fel ca în România. Totuși, în cazul celor mai multe dintre planurile tarifare, furnizorii pot stabili un volum de date care pot fi consumate în roaming în UE/SEE fără costuri suplimentare într-o perioadă de facturare (volum de consum rezonabil). Începând cu 1 ianuarie 2018 volumul de consum rezonabil va crește cu aproximativ 22% faţă de cel aplicat în perioada 15 iunie – 31 decembrie 2017.
Citeşte mai mult...
 
„Campionii României în scoală, liceu și universitate” la Bucuresti PDF Imprimare Email
Joi, 21 Decembrie 2017 14:19
" Campion este acel om care nu  renunta  niciodata" - Ana  Maria Branza 
  
      

     Astazi  in cadrul   programului     ”Campionii României în școală, liceu și universitate”  ,program ce  are ca obiectiv creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor și tinerilor la activități sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, dezvoltarea comportamentelor sociale și cooptarea marilor sportivi în promovarea beneficiilor sportului, elevii  si profesorii  de la  Liceul   Marin Preda din  Bucuresti  au  avut  prilejul  sa  afle  lucriri  interesante si inedite  despre  sport ,despre  scrima, despre  competitii  si  antrenamente, de  la  marea  campioana  Ana Maria Branza.

   Cei  circa  120  de  elevi  prezenti  la  eveniment   au  pus  intrebari   diverse   multiplei  campioana  Ana Maria  Branza, iar  la  terminarea  evenimentului  Ana   Maria  Branza  a  acordat  autografe.

 

  
                                  

Citeşte mai mult...
 
Piata auto dupa primele 11 luni în România PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Decembrie 2017 10:55

 

          

 

        Premise importante pentru ca la sfârșitul anului 2017, piața auto din România să  depășească pentru prima dată în ultimii 9 ani, pragul de 150.000 de unități / an
      Având în vedere faptul că, în ultimii 2 ani, în luna decembrie, piața autovehiculelor noi din  România a înregistrat un volum de peste 10.000 de unități, coroborat cu cele cca. 142.000 de   unități cât s-au înregistrat în primele 11 luni în România, probabilitatea depășirii pragului de  150.000 de unități / an, cât s-a înregistrat în anul 2009 - primul an al crizei economice - , este una  extrem de mare.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Corina Creţu: Investiţii de 300 de milioane de euro din fonduri europene PDF Imprimare Email
Luni, 18 Decembrie 2017 12:26

       MULTUMIM  Dnei   Corina  Cretu  pentru  ceea  ce face !!

 

                               

  

    Azi  se  va  semna contracte de investitii in Romania de aproape 300 milioane euro, impreuna cu Ministrul Marius Nica, in prezenta Premierului Mihai Tudose, dar si ca voi vedea recentele echipamente achizionate cu ajutorul fondurilor europene, pentru interventii in cazuri de urgente.    
   Un subiect important, mai ales in contextul tragicelor evenimente petrecute la metro in ultimele zile, pe care il voi discuta cu dna Ministru Carmen Dan si cu dl Secretar de Stat Raed Arafat, se va referi la modul in care putem accelera proiectul de modernizare a sistemului de apeluri de urgenta 112, in curs de elaborare printr-un Parteneriat intre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana.

 

Citeşte mai mult...
 
Luni, 18.12. 2017,orele 19,00 la Galeria de Arta Elite Prof Art- Expozitie Maria si Cristina Radu! PDF Imprimare Email
Luni, 18 Decembrie 2017 10:44

 

                                        

 

   Luni, 18 decembrie 2017 , la orele 19,00  VERNISAJ   la Galeria de Arta Elite Prof Art din Cotroceni, str. Dr. Nanu Muscel nr.13 sunteti invitati si asteptati cu drag sa vedeti noile creatii artistice ale tinerelor Maria si Cristina Radu!


    Maria si Cristina Radu, tinerele gemene de numai 11 ani sunt talentate si sunt la a doua expozitie personala de pictura si desen si merita atentia noastra, a celor care apreciaza frumosul.
    Va invitam sa le sustinem si sa fim alaturi de ele la acest eveniment important din viata lor artistica.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 772

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri