Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
The North American International Auto Show 2013 PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 20:17

            Nord-American International Auto Arată 2013 este evenimentul  unde   comunitatea globală de automobile se reunește pentru a face  public   cele  mai  recente știri și evenimente.

                        

              Despre America de Nord Auto Salonul Internațional
             NAIAS este printre cele mai prestigioase evenimente auto din lume, oferind acces de neegalat la produsele de automobile, oameni și idei care contează cel mai mult - de aproape și într-un singur loc.

 

Citeşte mai mult...
 
Crytek deschide studio nou in Turcia PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 19:21

              Crytek a anuntat deschiderea unui nou studio, al carui obiectiv va fi dezvoltarea de jocuri free-to-play si online. Acesta este situat in Istanbul, Turcia, tara de origine a fratilor Yerli, proprietarii companiei. 

                                Crytek Istanbul

            Singurul proiect free-to-play pe care Crytek l-a anuntat este Warface, iar o parte din dezvoltarea continutului pentru acest joc pare sa fie transferata in noul studio.

Citeşte mai mult...
 
Excelenta studenteasc premiata în cadrul Galei Bursele SOCAR România PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 16:14

                        Pe   12 noiembrie 2012, SOCAR România a organizat festivitatea de premiere a studenților declarați câștigători în cadrul programului educațional BURSELE SOCAR România.

 

                                                    

           La Gală au participat Hamza Karimov, CEO SOCAR România, Nicolae Burnete, Director General Învățământ Superior din cadrul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Daniela Calu, prodecan la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune ASE București, Emilia Mioara Câmpeanu, profesor la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori  ASE București, alături de studenții Academiei de Studii Economice participanți în competiție.

 

Citeşte mai mult...
 
Un nou tratament impotriva migrenelor PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 19:10

       Jumătate dintre americani suferă constant de dureri puternice de cap, situaţie întâlnită şi în celelalte state din lume.


          Migrenele sunt durerile de cap intense, care pot dura de la 4 până la 72 de ore şi au un caracter recidivant. Cele mai multe apar odată cu stările de greaţă, ceea ce impune evitarea medicamentelor administrate pe cale orală.

Citeşte mai mult...
 
Autoritatea Rutiera Romana - A.R.R. PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 14:09

             Conform HG 1289/2011 privind modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul rutier, Autoritatea Rutieră Română - A.R.R., este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru transportul rutier, desemnat să asigure, în principal:

  1. licenţierea operatorilor de transport rutier şi a operatorilor economici care efectuează activitaţi conexe transportului rutier;
  2. eliberarea licenţelor de traseu operatorilor de transport rutier care efectuează transport rutier de persoane prin servicii regulate şi servicii regulate speciale;
  3. certificarea întreprinderilor care efectuează transport rutier în cont propriu;
  4. autorizarea şcolilor de conducători auto şi a instructorilor auto;
Citeşte mai mult...
 


Pagina 950 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina