Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Fondurile europene 2013, deblocate PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Februarie 2013 08:21

          Primele plăţi pentru proiectele POSDRU

 

              Fondurile europene ale Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) au fost deblocate

 

          În zilele imediat următoare vor fi achitate cererile de rambursare în valoare de 148 milioane de euro, sumă la care vor fi aplicate corecţiile financiare temporare acceptate de partea română, în valoare de 25%.

Citeşte mai mult...
 
"Suntem in fata unei agresiuni simbolice". Ponta: "Nu acceptam de la nimeni obraznicii" PDF Imprimare Email
Joi, 07 Februarie 2013 20:30

              Secretarul de stat în MAE ungar, Nemeth Zsolt, a declarat, marţi, că maghiarii din Transilvania sunt supuşi unei agresiuni simbolice şi, prin urmare, maghiarii din Ungaria trebuie să răspundă, arborând steagul Ţinutului Secuiesc. Premierul Victor Ponta a cerut ministrului de Externe să adopte o atitudine fermă şi să transmită că România nu acceptă de la nimeni din străinătate "obrăznicii" şi lecţii privind funcţionarea autorităţilor locale şi nici sfaturi privind arborarea steagurilor.

                                

                     DISPUTE din cauza steagului Ţinutului Secuiesc: "Suntem în faţa unei agresiuni simbolice". Ponta: "Nu acceptăm de la nimeni obrăznicii". Ambasadorul ungar, convocat de urgenţă la MAE (Imagine: Vargyasi Levente/Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE Ambasadorul ungar, convocat de urgenţă la MAE. Aurescu: Declaraţiile lui Zsolt Nemeth, inacceptabile

Citeşte mai mult...
 
NY Times: Autonomia secuilor, simbolizata de echipa de hochei din Miercurea Ciuc PDF Imprimare Email
Joi, 07 Februarie 2013 13:56

          Publicația New York a publicat un material amplu despre situația secuilor din România, precizând că echipa locală de hochei pe gheață reprezintă avangarda mișcării de autonomie a maghiarilor din Harghita.     

                    

                 Mirecurea Ciuc, un oraș de 38.000 de locuitori din Transilvania, este faimos pentru trei lucruri: este cel mai friguros loc din România, produce o bere excelentă și are o echipă de hochei formidabilă, care a câștigat ultimele șase titluri naționale, așa își începe articolul Alina Totti, în New York Times.

Citeşte mai mult...
 
Ambasadorul Ungariei: Asum integral declaratia lui Nemeth Zsolt. Constitutia ar trebui modificata PDF Imprimare Email
Joi, 07 Februarie 2013 20:24

                 Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oszkar Fuzes, a declarat, miercuri, într-o intervenţie televizată, că asumă integral afirmaţiile secretarului de stat în MAE ungar Nemeth Zsolt privind steagul secuiesc, el exprimând şi ideea că ar susţine modificarea art. 1 din Constituţiei României şi autonomia.

                            

               Ambasadorul Ungariei: Asum integral declaraţia lui Nemeth Zsolt; Constituţia ar trebui modificată (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

          El a afirmat, la România TV, că arborarea steagului secuiesc în instituţiile publice româneşti este un drept "natural" al secuilor din judeţele Covasna şi Harghita. Întrebat de ce se simte minoritatea maghiară agresată în România, Fuzes a răspuns că aceasta nu poate să se simtă acasă dacă nu îşi poate folosi simbolurile şi că "drepturile i-au fost încălcate".

Citeşte mai mult...
 
Cabinet Cosmetica Faciala PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Februarie 2013 19:24

MERU Organic Beauty este prietena ta in descoperirea celor mai bune solutii pentru ingrijirea tipului tau de ten. Vrem sa stralucesti de tinerete si sanatate, frumusetea naturala a chipului tau fiind misiunea noastra !

Asigura-ti timp si atentie pentru ingrijirea tenului, ca sa te bucuri de beneficiile preventiei si astfel sa iti prelungesti tineretea si supletea pielii.

                  

Esti  asteptata  in salonul  specializat in cosmetica faciala, cu o gama diversificata de servicii si tratamente:

  • Diagnosticarea tipului de ten

Citeşte mai mult...
 


Pagina 932 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina