Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Cum il fugareste Fiscul pe antreprenorul roman PDF Imprimare Email
Luni, 05 August 2013 10:26

     

     Plus 6,5% la incasarile bugetare este procentul obtinut de ANAF in activitatea de colectare venituri din primul trimestru.

    "Succesul" se datoreaza partial si controalelor tot mai intense ale agentilor fiscali, care au constatat dublarea numarului de firmele inactive in 2012. Merita?

                                                                

      Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a colectat la bugetul de stat in primele trei luni ale anului venituri de 27 miliarde lei, in crestere cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut. Cresterea a provenit insa din reintregirea veniturilor bugetarilor si din TVA si accize, in vreme ce incasarile din impozitul pe profit au scazut cu 330 milioane de lei.Pe langa faptul ca tot mai multe firme trec pe pierdere, creste si numarul celor declarate inactive, in urma controalelor ANAF. Anul trecut, numarul firmelor declarate inactive din punct de vedere fiscal s-a dublat, pana la circa 255.000 de la 127.000 in decembrie 2011. 

      Conturi blocate
 

    In tentativa a de a colecta tot mai multi bani la bugetul de stat si a disciplina cat mai mult contribuabilii, ANAF a inceput sa faca exces de zel, potrivit declaratiilor unor intreprinzatori. "ANAF executa companiile fara sa tina cont de contextul economic in care traim. E ca si cum ei ar trai in Germania si se asteapta ca taxele sa fie platite la fix, in timp ce toata lumea stie ca termenele de plata in medie sar de 3 luni de zile", spune proprietarul unui IMM. Acesta considera ca statul, prin intermediul ANAF, nu ajuta IMM-urile decat sa se scufunde mai tare. "De altfel, actiunea nu are nicio logica pentru ca in momentul in care numarul contribuabilor scade ca urmare a actiunilor lor drastice de recuperare de taxe, scad si veniturile la buget.

Citeşte mai mult...
 
Oana Corina Constantin a castigat trei medalii in probele de gimnastica aerobica de la Cali PDF Imprimare Email
Duminică, 04 August 2013 18:56


   Românca s-a impus în proba individuală la gimnastică aerobică, învingând-o pe campioana mondială în exercițiu, Sara Moreno.

                 

    România nu mai câștigase titlul suprem la individual din 2001, când Izabela Lăcătuș câștiga aurul la Jocurile Mondiale de la Akita, în Japonia.Competiția de la Cali, în Columbia, a strâns cei mai buni sportivi din majoritatea sporturilor non-olimpice.

Citeşte mai mult...
 
Inca o veste proasta in dosarul Schengen PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 August 2013 15:28

      Norvegia ameninţă că se va opune aderării României şi Bulgariei

                                     

             Norvegia s-ar putea opune aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, potrivit Radiovesti.ru, citat de presa bulgară. Motivul invocat de Oslo este că norvegienii se tem de un nou val de criminalitate în spaţiul de liberă circulaţie.

             Mai mult, un ONG din Norvegia a lansat o petiţie împotriva accederii României şi Bulgariei la Schengen, după scandalul intens mediatizat al evacuării unor tabere de romi originari din cele două ţări.

            Potrivit biroului de statistică al Uniunii Europene, Eurostat, există reţele infracţionale române şi bulgare în 15 state membre UE.

Citeşte mai mult...
 
Modificari la Codul Fiscal au fost publicate in Monitorul Oficial PDF Imprimare Email
Duminică, 04 August 2013 18:51

     Ordonanţa nr. 16/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare

 

Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 490 din 02.08.2013.

    Ordonanţa nr. 16/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare
În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 1 pct. I.3 şi 6 din Legea nr. 182/2013 privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe,
Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă.
Citeşte mai mult...
 
Interventii pe cord deschis intr-o clinica privata din Targu Mures PDF Imprimare Email
Vineri, 02 August 2013 21:27

      Centrul Medical Nova Vita a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, că a reuşit, în premieră pentru o clinică privată din Târgu Mureş, să realizeze o serie de intervenţii pe cord deschis, în cadrul departamentului de chirurgie cardiovasculară recent înfiinţat sub coordonarea doctorului Suciu Horaţiu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de adulţi şi copii, alături de doctorul Radu Deac.

 


    'Specialişti din domeniul Anesteziei şi Terapiei Intensive, coordonaţi de şef de lucrări dr. Kovacs Judit, ai Chirurgiei Cardiovasculare, dr. Erno Jerzicska, au reuşit în primele trei săptămâni ale lunii iulie, un număr de 6 operaţii. Pacienţii, ale căror vârste sunt cuprinse între 62 şi 83 ani, au beneficiat de intervenţii pe cord constând în efectuarea by-pass-ului coronarian şi schimbări de valve cardiace. Evoluţia celor şase pacienţi este favorabilă, toţi pacienţii fiind externaţi cu o stare generală bună (...) Activitatea de chirurgie cardiovasculară vine să completeze reuşitele din cadrul departamentului de cardiologie intervenţională, coordonat de dr. Suciu Ciprian, unde, de la începutul activităţii şi până în prezent au beneficiat de investigaţii şi tratament peste 2000 de pacienţi', se arată într-un comunicat de presă al Centrului Medical Nova Vita Târgu Mureş.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 837 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina