Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Record al reinnoirilor de contracte pe piata spatiilor industriale PDF Imprimare Email
Vineri, 09 August 2013 10:04

           Reinnoirile de contracte pentru spatii logistice si de depozitare moderne au insumat 80.000 metri patrati in primul semestru al acestui an, cel mai mare nivel inregistrat pana acum pe piata locala, potrivit raportului CBRE despre piata industriala din Romania in S1 2013. 


          Acest record se datoreaza numarului mare de contracte semnate pe o durata de cinci ani in 2008-2009, care ajung la expirare in aceasta perioada. De asemenea, activitatea totala de tranzactionare in intervalul ianuarie – iunie a fost intensa, ajungand la circa 153.000 mp, cel mai mare nivel inregistrat din S1 2011 pana in prezent. Activitatea totala de tranzactionare in Bucuresti a insumat peste 99.400 mp in prima jumatate a anului. 

Citeşte mai mult...
 
Paste cu sos de patrunjel, usturoi si parmezan PDF Imprimare Email
Joi, 08 August 2013 19:05

                            Ai nevoie de o reţetă uşoară pentru o cină rapidă?

 

        Iţi recomandăm  această reţetă care combină pastele cu un sos uşor de usturoi, pătrunjel şi ulei de măsline.

                                        

                    Ingrediente

1 cană cu paste integrale
2 legături de pătrunjel proaspăt
1 căţel de usturoi
3-4 linguri cu ulei de măsline
1 lingură cu pastă de susan tahina
zeamă de lămâie, după gust
sare de mare
piper negru
fulgi de ardei iute
parmezan răzuit.

Citeşte mai mult...
 
Liber la miscare cu Gedeon Richter PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 August 2013 21:53

     Ziua de joi, 1 august, a fost una dedicată mişcării, sportului şi distracţiei, adică petrecerii timpului liber într-un mod eficient şi sănătos.

                         

      Pe baza conceptului Faţă de Mureş dezvoltat de Asociaţia unDAverde, cu sprijinul M&Co Europe Training, timp de şase săptămâni echipa Gedeon Richter România a amenajat popasuri cu băncuţe, pontoane, panouri de informare şi indicatoare de traseu pe o lungime de 20 de kilometri pe malul Mureşului.

       Jurnalişti cu canoe şi biciclete

      Pentru a arăta încă o dată importanţa mişcării  şi a valorificării spaţiilor verzi din comunităţile locale, aproximativ 140 de angajaţi ai companiei Gedeon Richter România desfăşoară, pe parcursul a şase săptămâni, acţiuni de igienizare a unui tronson de 20 de kilometri a râului Mureş şi a unui drum local adiacent albiei râului, precum şi construirea a trei pontoane sau debarcadere pentru canoe şi construirea de popasuri, adică bănci din piatră şi indicatoare care arată direcţia şi numărul de kilometri până la destinaţie.

Citeşte mai mult...
 
BCR acorda agricultorilor credite pe termen scurt de pana la 90% PDF Imprimare Email
Joi, 08 August 2013 18:56

          BCR a semnat Convenţiile tripartite cu APIA pentru Schema de plată unică pe suprafaţa (SAPS) 2013

 

       Banca Comercială Romană (BCR) a semnat Convenţiile tripartite cu APIA si FGCR respectiv FGCIMM pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii schemei de plată unică pe suprafaţa SAPS 2013.

       BCR acordă agricultorilor credite pe termen scurt de până la 90% din valoarea subvenţiilor pe care urmează să le încaseze de la  APIA în cadrul Schemei de plată unică pe suprafaţa (SAPS) 2013.

       Aceste tipuri de împrumuturi de la BCR pot fi obţinute de producători agricoli, persoane fizice autorizate sau persoane juridice care prezintă Adeverinţa de înregistrare fermier emisă de APIA prin care se confirmă eligibilitatea acestora la obţinerea finanţării.

Beneficiari de subvenţii APIA se pot adresa oricărei unităţi din reţeaua BCR pentru accesarea acestor tipuri de credit.

Citeşte mai mult...
 
Peste 30 de fani rapidişti au intrat în greva foamei PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 August 2013 21:02

      "E ultima soluţie. Ne-au adus la disperare federaţia şi liga"

 

     Peste 30 de suporteri ai FC Rapid au intrat, miercuri, la ora 18.00, în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF şi LPF, vinovate în opinia lor de retrogradarea formaţiei favorite.

                      

     Suporterii şi-au instalat un cort pe zona gazonată de lângă terenul de joc al arenei, în apropierea intrării la vestiare. Ei şi-au adus rezerve de apă şi au afişat bannere pe care scrie: "Dincolo de Rapid nu există viaţă", "Mereu ne-aţi lovit, inimile noastre rămân lângă Rapid", "Ne-aţi plimbat din A în B să vă faceţi poftele", "Chiar de inima ne doare, rapidişti în continuare". Totodată, ei au arborat pe cort un banner cu portretul actorului Florian Pittiş, cunoscut suporter rapidist, decedat în 2007.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 835 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina