Total Media News

Total Media News
Nivelul de impozitare in Romania! Stiati ca? PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 08:32

BS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala. In medie 43% din cheltuielile salariale reprezinta obligatii fiscale si doar 57% salariul net care ajunge la angajat?

 

                    
Valoarea adaugata (ca diferenta intre vanzarile si achizitiile entitatii fiscale) este impozitata cu 24%?
Profitul si venitul net este impozitat cu 16%?
Impozitele totale pe profit si pe dividendele platite persoanelor fizice duc la impozitarea efectiva a profitului la o rata de 29,44%?

 

Citeşte mai mult...
 
Arpechim revine la stat? PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Ianuarie 2012 09:09

  Conform  focus-energetic.ro  :

                   

     Statul român va prelua în scurt timp rafinăria Arpechim Piteşti, discuţiile purtate în acest sens cu OMV Petrom fiind în fază finală, a anunţat prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, conform Agerpres. Se pare că, până acum, tranzacţia nu s-a finalizat din cauza pretenţiilor austriecilor: Surse apropiate tranzacţiilor au declarat pentru focus-energetic.ro că OMV Petrom cerea 250 milioane de euro pentru Arpechim, bani pe care statul român nu era dispus să-i plătească, având în vedere că, dacă Arpechim s-ar vinde la “fier vechi”, OMV ar obţine cel mult 20 milioane de euro.

Citeşte mai mult...
 
Protestul pentru Rosia Montana la Cluj Napoca PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Ianuarie 2012 19:16

Astazi, 7 noiembrie 2011, la Cluj Napoca in Romania a avut loc protestul pentru Rosia Montana "Occupy Conti with Rosia Montana - PreOccupy Cluj". 7 activisti din Campania Salvati Rosia Montana au ocupat cladirea fostului hotel Continental, situat in Piata Unirii, la Cluj Napoca

Scopul acestui protest este stoparea minciunilor si dezinformarii legate de proiectul companiei Rosia Montana Gold Corporation, proiect ce presupune folosirea cianurii, pe scara larga, în procesul de extragere a aurului si distrugerea Rosiei Montane.

Protestul a durat 7 ore, timp in care pe cladirea fostului hotel Continental au fost afisate numeroase bannere cu mesaje de sprijin pentru Campania Salvati Rosia Montana: "Revolutia incepe la Rosia Montana", "STOP RMGC", "Occupy Conti with Rosia Montana", "Resistance is fertile".

 

Cei 6 activisti au fost ridicati de fortele de ordine, dupa mai multe tentative esuate de a patrunde in cladire, in aplauzele si admiratia a 

peste 100 de sustinatori adunati spontan.

Acest demers se alatura miscarii "Occupy" in care sunt activi milioane ce cetateni din intreaga lume. Miscarea a avut ca punct de plecare nemultumirea generalizata a cetatenilor lumii cu privire la esecul sistemului financiar global actual.

Prin Occupy Conti s-a transmis mesajul celei mai puternice campanii sociale si de mediu din Romania

Fotografii, video de la actiune: http://oradecluj.oradestiri.ro/galerie-foto-si-video-filmul-celor-7-ore-de-ocupare-a-hotelului-continental-celor-sapte-activisti-anti-rmgc-li-se-vor-intocmi-dosare-penale/actualitate/2011/11/07/ | http://www.flickr.com/photos/lumif9/sets/72157628072781260/ | http://www.flickr.com/photos/lumif9/?saved=1

 
Hyundai Elantra masina anului 2012 PDF Imprimare Email
Luni, 09 Ianuarie 2012 19:43

     Hyundai Elantra   a  reusit     să câştige   titlul  de  Masina    anului  2012  din America de Nord , reusind  sa  depaseasca  Ford Focus  si  VW Passat.

 

 

   Prestigiosul   premiu  a fost anunţat la începutul   "Afişare International Auto Nord American"  de la Detroit, care găzduieşte o avanpremiera mass-media în această săptămână şi se deschide pentru public sâmbătă

   Land Rover Range Rover Evoque a câştigat   titlul  de    Autocamioneta   nord-american al anului, învingând BMW X3 si Honda CR-V.Evoque, care  are  preturi   începnd e de la 43.995 dolari.

      Andy  Goss     - presedintele  Jaguar Land Rover America de Nord , a declarat ca este o onoare extraordinara si deosebita  pentru companie, care a  mai  fost printret finalişti, dar niciodată nu  a  fost   câştigător în cadrul programului anual  independent de premii.

 

 

 

 

                    

 

Citeşte mai mult...
 
Ultima aparitie: Originile alchimiei de MARCELLIN BERTHELOT, Editura Herald (2011) PDF Imprimare Email
Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:29
  

                      Originile alchimiei de MARCELLIN BERTHELOT

 

Lumea a ramas astazi fara mistere; gandirea rationalista are pretentia ca a inteles totul, ca a elucidat totul; stiinta face eforturi de a ne oferi o perspectiva pozitivista si logica despre toate lucrurile si isi extinde determinismul fatal pana spre lumea morala.

 

                               

Nu stim daca deductiile imperative ale ratiunii stiintifice vor reusi sa constientizeze intr-o zi prezenta divina, care a starnit odinioara atatea discutii si pe care nu am reusit niciodata sa o impacam cu sentimentul nu mai putin imperativ al libertatii umane. In orice caz, astazi intreg universul material este revendicat de catre stiinta, nimeni nemaiindraznind sa se ridice impotriva acestei revendicari. Notiunile de miracol si de supranatural s-au evaporat ca o prejudecata uitata de timp. Dar lucrurile nu au stat intotdeauna astfel; aceasta perspectiva pur rationala nu a aparut decat in vremea grecilor si nu s-a generalizat decat la popoarele europene, in special in secolul al XVIII-lea.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 834 din 850

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Prima pagina