Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Marile corporatii americane ascund de Fisc profituri de 750 miliarde dolari in conturi offshore PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Octombrie 2013 21:13

    Statele Unite ar putea reduce semnificativ deficitul bugetar dacă ar taxa profiturile de aproape 750 miliarde de dolari păstrate de cele mai mari 20 de corporaţii americane în conturi offshore, potrivit CNBC.

                                                     

    Taxarea profiturilor de 743 miliarde de dolari ar aduce Trezoreriei SUA circa 119 miliarde de dolari, arată un studiu realizat de organizaţia NerdWallet Taxes. La deficitul bugetar de 642 miliarde de dolari al SUA, aceste fonduri ar avea un impact semnificativ, notează CNBC.

     Activitatea statului federal american este blocată parţial începând de marţi, după ce Congresul nu s-a pus de acord asupra adoptării bugetului sau a unor măsuri de finanţare pe termen scurt pentru anul fiscal 2014, început la 1 octombrie.


Citeşte mai mult...
 
Nicolăescu: Pachetul de servicii medicale de bază va descuraja plăţile informale PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Octombrie 2013 19:51

          Prin pachetul de servicii medicale de bază cetăţeanul ştie la ce servicii are dreptul gratuit, fiind astfel mai puţin probabil să apeleze la plăţi informale, o practică din sistem pe care o descurajăm, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

                                             

    "Până acum, pacientul avea drepturi doar pe hârtie. În realitate trebuia să scoată bani din buzunar pentru orice. De acum înainte, serviciile din pachetul de bază sunt clare şi garantate. Dacă cetăţeanul ştie la ce servicii are dreptul în mod gratuit, este mai puţin probabil să apeleze la plăţi informale. Vrem să descurajăm această practică din sistem", a spus ministrul Sănătăţii.

Citeşte mai mult...
 
Expozitia British Council, "Imagini din Marea Britanie", la Muzeul National de Arta al Romaniei PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Octombrie 2013 11:32

               Pentru a sarbatori aniversarea a 75 de ani de existenta in Romania, British Council organizeaza expozitia de arta "Imagini din Marea Britanie" la Muzeul National de Arta al Romaniei, incepand cu 3 octombrie 2013 pana pe 19 ianuarie 2014, prezentand 57 de lucrari de arta britanica moderna si contemporana.

                     

     Expozitia include picturi, fotografii, sculpturi si instalatii, aducand publicului roman un plus de cunoastere asupra peisajului britanic - de la cel urban la cel rural si de coasta, de la cel industrial si post-industrial la situri megalitice antice dintr-o perspectiva artistica, dar si istorica.Operele de arta reprezinta diferite tehnici si stiluri, variind de la modernism cu elemente de cubism si suprarealism la viziunile recente ale secolului 21.

Sir Matthew Smith, Spencer Gore, Bill Brandt, David Nash, Wilhelmina Bams-Graham, Graham Sutherland, Raymond Moore, Leon Kossoff, Frank Auerbach, David Hepher si George Shaw sunt doar cateva nume ale artistilor expusi.Toate creatiile fac parte din Colectia British Council, initiata in 1935 si cuprinzand peste 8500 de lucrari artistice ale peste 1650 de artisti, printre care Lucian Freud, Gilbert and George si Anish Kapoor, colectia fiind prezentata in tari din intreaga lume.
Expozitia "Imagini din Marea Britanie" este organizata de British Council in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei.

Citeşte mai mult...
 
Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu al Coreei de Sud PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Octombrie 2013 19:37

    Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, a patra cursă la rând, Marele Premiu al Coreei de Sud, a 14-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de piloţii Lotus-Renault, finlandezul Kimi Raikkonen şi francezul Romain Grosjean.

                               

     Pe locul patru s-a clasat germanul Nico Hulkenberg (Sauber), pe cinci a fost britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), iar al şaselea a trecut linia de sosire spaniolul Fernando Alonso (Ferrari).

     Locurile 7-10 au fost ocupate în ordine de următorii piloţi: germanul Nico Rosberg (Mercedes), britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes), brazilianul Felipe Massa (Ferrari) şi mexicanul Sergio Perez (McLaren-Mercedes).

    Următoarea cursă, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc peste o săptămână, la Suzuka.

Citeşte mai mult...
 
Ponta: Introducerea impozitului forfetar nu este prevazuta in acordul FMI, e iniiativa a Guvernului PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Octombrie 2013 09:49

              Introducerea impozitului forfetar nu este prevăzută în acordul convenit cu Fondul Monetar Internaţional, ci este o iniţiativă a Guvernului, aflată în prezent în Parlament spre adoptare, a declarat premierul Victor Ponta.

                                                          

    "Forfetarul nu e prevăzut în acordul cu FMI, este iniţiativă a Guvernului preluată, şi din punctul meu de vedere bine gestionată, de ministrul Grapini, care a discutat de şase luni cu IMM-urile şi a venit cu proiectul de lege. Dacă Parlamentul îl va adopta, va însemna că pentru anumite tipuri de servicii - hotel, restaurant, frizerie- nu mai îţi iau niciun fel de impozit pe profit, toate celelalte, ai o taxă pe care o plăteşti anual şi nu mai vin să te întreb nimic altceva, cât ai făcut profit. Deci, asta nu e în acordul cu FMI", a spus Ponta la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 786 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina