Total Media News

Total Media News
Budinca de paste cu pui PDF Imprimare Email
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:54

Cu pastele nu dai gres niciodata, iar cele cu pui pot fi un adevarat deliciu!

                                             

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 4.

Complexitate: usor.

Citeşte mai mult...
 
Revolutia fotovoltaicelor la Sibiu PDF Imprimare Email
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:33

Mai mulți investitori sunt interesați să parieze pe amenajarea parcurilor fotovoltaice care se vor întinde pe mai multe sute de hectare, în Transilvania. 

Viitoarele parcuri fotovoltaice ar urma să fie amenajate pe o suprafață ce pornește de la Bruiu, Păucea și Avrig până la Roșia sau Șelimbăr. Cel mai mare dintre acestea ar urma să acopere aproape 200 de ha de teren și este amplasat undeva în apropierea sensului giratoriu de la Veștem. 
Citeşte mai mult...
 
Corectarea cu rosu a extemporalelor ar putea fi interzisa in scolile din Romania PDF Imprimare Email
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:17

De la începutul lunii februarie, profesorii români ar putea fi obligați să corecteze lucrările cu verde, în loc de roșu. Potrivit psihologilor, roșul îi stresează pe elevi, motiv pentru care practicile pedagogice ar trebui schimbate.

Potrivit Digi 24, greşelile ar putea fi evidenţiate pe extemporale, începând de luna viitoare, cu verde, ultilizarea pixului roșu urmând a fi legală doar pentru încheierea mediilor din catalog. Măsura, aflată deocamdată la stadiul de proiect, urmează a fi analizată de inspectoratele școlare județene, care vor lua o decizie în această privință.
Citeşte mai mult...
 
Bucuresti: Impozite mai MARI pentru case, terenuri si masini PDF Imprimare Email
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:12

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a declarat astăzi că impozitele pentru case, terenuri şi maşini vor fi majorate şi în Bucureşti cu 16%, ca urmare a ordonanţei de Guvern ce obligă oraşele care au datorii să mărească impozitele.

                                              

Mâine, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, va fi supus la vot proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor şi taxelor locale în capitală începând cu 2013, relatează Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Aplicatia gratuita cu care poti trimite SMS-uri gratuite, acum pentru Android PDF Imprimare Email
Luni, 28 Ianuarie 2013 20:07

Vă amintiţi de febra SMS-urilor gratuite trimise de pe Internet ?

Îţi făceai un cont şi putea să trimiţi unul sau trei SMS-uri gratuite pe zi. Ea a trecut de mult, operatorii oferind la ora actuală un număr foarte mare de SMS-uri în reţea.

                                

În acest context apare aplicaţia SMS Gratuit Romania, o aplicaţie pentru Android care are descrierea în denumire. Ea necesită conexiune la Internet şi funcţionează cu toate cele cinci reţele de telefonie mobilă din ţara noastră.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 941 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri