Total Media News

Total Media News
Dieta in functie de grupa sanguin
a PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2013 18:54
                Dietele care ţin cont de grupa sanguină a unei persoane nu au în mod obligatoriu drept scop final slăbirea, ci menţinerea unei stări de bine şi, de ce nu, a unei greutăţi normale.
              Mai mult decât o dietă, aceasta ar trebui să fie un stil de viaţă, căci se bazează pe prezumţia că în funcţie de componenţa sângelui, fiecare persoană reacţionează diferit la lectine, o clasă de proteine ce se găseşte în majoritatea alimentelor.



 
             Bazându-se pe această descoperire, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că anumite alimente pot provoca inflamaţii, pot agrava anumite boli, pot genera o stare continuă de oboseală, tulburări de digestie şi obezitate. În funcţie de grupa sanguină, fiecare persoană digeră mai bine sau mai greu anumite alimente. Potrivit statisticilor efectuate de medicul Peter J. D'Adamo, un naturopat şi expert în alimentaţia bazată pe grupa sanguină, 8 din 10 persoane  care îşi schimbă regimul ţinând cont de chimia sângelui raportează o îmbunătăţire a stării generale de sănătate. Pentru a putea trage o concluzie cu privire la eficienţa acestui regim, spune specialistul, ar trebui urmat câteva luni în care organismul are timp să se regleze pe interior.

 Cu cât aveţi mai multe simptome care ar putea fi asociate cu alimentaţia nepotrivită, în special tulburări gasrointestinale sau intoleranţe (diarre, balonare, oboseală), cu atât mai strict ar trebui să fie regimul. 
 
Citeşte mai mult...
 
Este buna sau nu carnea de cal ? PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2013 18:40

                 Medicul nutriţionist Mihaela Bilic, invitată la emisiunea Gândul LIVE, a vorbit despre scandalul cărnii de cal izbucnit în urmă cu aproximativ două săptămâni.

                                           

            „La noi nu este o tradiţie în a sacrifica calul pentru a-l mânca, însă calul nu este rumegător, iar lucru acetsa se reflectă în grăsimile lui saturate. Mai exact în lipsa grăsimilor saturate (nr. grăsimi ‘rele’).

     Animalele rumegătoare, precum oaia sau vaca, prin rumegat, ele saturează grăsimea, ceea ce înseamnă că ne va fi aproape imposibil să mâncăm seul de la oaie sau de la vacă, pentru că acea grăsime este plină de acizi saturaţi. Este dăunătoare şi pentru sănătatea noastră, deoarece duce la creşterea colesterolului, dar în acelaşi timp este şi neplăcută ca şi gust, este mai degrabă folosită la fabricarea săpunului”, a spus dr. Bilic.

 

Citeşte mai mult...
 
OMV Petrom si Repsol vor explora impreuna in Romania perimetre onshore la mare adancime PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2013 18:31
  •      Încheiere parteneriat pentru patru perimetre onshore situate în sudul Carpaţilor

  • Meridionali şi al Carpaţilor de Curbură
  • Investiţii estimate la 50 de milioane de euro în următorii doi ani

    OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, semnează azi cu Repsol un contract de farm-out prin care Repsol achiziţionează o participaţie de 49% pentru zona cu adâncime mai mare de 2.500 – 3.000 de metri a perimetrelor onshore de explorare Băicoi V, Târgovişte VI, Piteşti XII şi Târgu Jiu XIII, localizate in sudul Carpatilor de Curbura si respectiv al Carpatilor Meridionali.

     Johann Pleininger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea de Explorare și Producție: "Unul dintre obiectivele majore ale strategiei noastre este de a valorifica potenţialul de explorare onshore la mare adâncime în România. Acest parteneriat cu Repsol, o companie petrolieră lider cu experienţă în explorarea ariilor de mare adâncime cu structuri complexe, este un pas important pentru evaluarea potenţialului de hidrocarburi al celor patru perimetre. Totodată, parteneriatele cu companii petroliere de talie mondială contribuie la dinamizarea sectorului românesc de petrol şi gaze, cu beneficii economice semnificative pentru   România".

Citeşte mai mult...
 
Steaua viseaza ! A eliminat-o pe Ajax PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2013 10:27

        Steaua București a învins gruparea olandeză la loviturile de departajare și își continuă aventura în Liga Europa.

                                     

   ”Roș-albaștrii” au reușit să recupereze handicapul de două goluri pe care îl aveau după meciul din urmă cu o săptămână, de la Amsterdam, prin reușitele lui Iasmin Latovlevici și Vlad Chiricheș.

Ambele goluri au fost superbe.Mai întâi, Latovlevici a deschis scorul cu un lob perfect peste Vermeer, iar în partea secundă, dominată copios de steliști, Chiricheș a trimis meciul în ”prelungiri” printr-o execuție fabuloasă, de la 25 de metri, direct în vinclul porții olandeze.

Citeşte mai mult...
 
Arabia Saudita investeste 1,2 miliarde dolari pentru a construi cel mai inalt turn din lume PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 20:34

                   Managerul de proiect este o asociere între Mace Group, compania care a construit Shard, cea mai înaltă clădire din Londra, şi EC Harris, parte a grupului olandez Arcadis, potrivit unui comunicat transmis de Arcadis, citat de Bloomberg Businessweek.

 

           Construcţia turnului va începe în acest an şi se va încheia în 5 ani şi jumătate.

            Kingdom Tower va avea o înălţime de 1.000 de metri, depăşind Burj Khalifa (828 metri), cea mai înaltă clădire din lume în prezent. Astfel, turnul saudit va avea cu aproximativ 50 de etaje mai mult decât Burj Khalifa (Dubai), care are 163 de etaje, la care se adaugă 46 de nivele destinate personalului de întreţinere şi două etaje de parcări subterane.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 921 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri