Total Media News

Total Media News
Expo Trafic 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 17:00

           Expo Trafic, expozitia bienala adresata segmentului de piata ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere, organizata de Expo 24 Romania, va fi deschisa in perioada 7 - 8 noiembrie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

                         

           Inovatia si produsele noi pentru infrastructura de transport, gestionarea traficului ITS , sistemele de siguranta rutiera si sistemele de parcare vor fi prezente in cadrul standurilor companiilor expozante din Romania, Bulgaria, Belarus, Spania, Germania si Italia.

    Editia a patra a expozitiei va fi deschisa pentru vizitare in zilele de 7 si 8 noiembrie 2013, intre orele 10.00 si 17.00, accesul fiind facut pe baza de invitatie disponibila pe site-ul expozitiei ( www.expotrafic.ro ) sau pe baza cartii de vizita.

 

Citeşte mai mult...
 
Academia micilor campioni PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 16:49

           In perioada 01-07.11.2013 in sala polivalenta din municipiul Dej se  desfasoara un interesant eveniment legat de dezvoltarea jocului de oina. Este vorba despre un proiect finantat de MTS prin programul Pierre de Coubertin care se numeste 

                ,,Academia micilor campioni,,                     

  pentru  fete junioare II (nascute   in anul 1999 si mai mici).

   Anul acesta dupa mai bine de 100 de ani s-a reluat traditia practicarii jocului de oina la fete, prin organizarea la Mioveni in luna iunie a primei editii a Campionatelor Nationale de junioare pe toate cele trei categorii (III, II, I). 
    Proiectul se desfasoara in trei centre, primul la Dej 1-7.11.2013, al doilea la Zarnesti-Brasov in perioada 12-16.11.2013 si ultimul la Mioveni in perioada 20-24.11.2013, care se va finaliza cu un turneu care va desemna si echipa castigatoare. Din fiecare centru se vor califica pentru turneul final primele doua echipe. 
    Scopul proiectului este dezvoltarea fizica armonioasa, dobandirea de catre sportivi a deprinderilor motrice specifice jocului de oina si promovarea in esaloanele superioare si mai ales dezvoltarea capacitatii de sensibilizare a copiilor pentru a deveni jucatori de oina si pastratori ai traditiei jocului nostru national-oina.
    La acest turneu de pregatire participă echipe din:
Citeşte mai mult...
 
Operații în premieră la Clinica de Urologie a Spitalului Județean PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 09:14

         O echipă de specialiști din Clinica Universitară de Urologie a Spitalului Județean Timișoara a realizat, în premieră națională, două tipuri noi de intervenții la nivelul prostatei, folosind tehnologie de ultimă generație.

 

    'Este vorba despre ablația cancerului de prostată cu ultrasunete focusate prin metoda ablatherm (HIFU Robotic) și vaporizarea prostatică cu ajutorul unui echipament cu Green Light Laser XPS. Participanții la curs au șansa de a-i avea alături pe specialiști de prestigiu — prof. asociat Mihai Rădulescu din Germania și prof. Steven Aldous din Marea Britanie, alături de care s-au efectuat cele două intervenții', a declarat, miercuri, Liana Gorun, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Citeşte mai mult...
 
Orasul Beijing candideaza la Jocurile Olimpice de iarna din 2022 PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Noiembrie 2013 20:32

            Oraşul Beijing, care a găzduit Jocurile Olimpice de vară din 2008, candidează la organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, a anunţat, marţi, presa chineză.

                             

    Capitala Chinei va candida împreună cu oraşul Zhangjiakou, situat la circa 160 de kilometri distanţă, în cadrul provinciei Hebei, cu care va împărţi probele din cadrul competiţiei, a precizat agenţia China Nouă.

    Comitetul Olimpic Chinez a depus la Comietul Olimpic Internaţional candidatura în numele oraşului Beijing, a anunţat agenţia oficială de stat.

    Zhangjiakou este situat în apropierea mai multor staţiuni de schi, în care se foloseşte zăpada artificială, din cauza lipsei precipitaţiilor din nordul Chinei.

Citeşte mai mult...
 
UE si Turcia au deschis un nou capitol de negocieri in vederea integrarii PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Noiembrie 2013 20:06

        Uniunea Europeană şi Turcia au deschis un nou capitol în negocierile pentru integrarea acestei ţări, procesul urmând să fie accelerat după trei ani de paralizie.


    "Este un moment de răscruce în relaţiile dintre UE şi Turcia după un impas de 40 de luni", a declarat ministrul turc al Afacerilor Europene, Egemen Bagis.

     Bagis şi comisarul UE pentru Extindere, Stefan Füle, au deschis oficial al 22-lea capitol de negocieri, referitor la Politica regională.

    Füle a îndemnat Ankara să facă eforturi suplimentare pentru deschiderea a încă două capitole, pe tema drepturilor fundamentale şi securităţii.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 767 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri