Total Media News

Total Media News
Cine m-a invatat sa fiu parinte ? PDF Imprimare
Luni, 30 Septembrie 2013 07:46

                        Cine m-a invatat sa fiu parinte?


     

        Cauti pe Google, intrebi un vecin sau iti insusesti un ” permis de parinte” pe care il prezinti fara explicatii?

 

     Sa vedem cu ce varianta ramanen!

     In prima varianta gasesti materiale, invitatii si sfaturi fel de fel. Toate pentru parinti, dar majoritatea vorbind despre cum sa intelegem cresterea si devoltarea copilului. De acord, dar cine m-a invatat sa fiu parinte? Faci “slalom” printre sfaturi, ba de la oameni care cresc copii si experientele lor, ba de la oameni care inca nu au devenit parinti, dar ii preocupa subiectul, idei, povesti, experiente, sfaturi de la specialisti, teorii si iar te intrebi, de fapt, CINE m-a invatat sa fiu PARINTE?

   In a doua varianta: sa intrebi un vecin, o bunica, un cunoscut. E o idee, dar de multe ori primesti raspunsuri inainte sa intrebi sau sa iti doresti sa intrebi. 

Citeşte mai mult...
 
Cu ce se va inlocui timbrul de mediu ( probabil ) PDF Imprimare
Marţi, 04 Aprilie 2017 12:53

 

                                    

 

          Confom  mediafax.ro, proiectul elaborat de Ministerul Mediului privind înlocuirea timbrului de mediu, obţinut în exclusivitate de MEDIAFAX, autorităţile propun introducerea a şase abţibilduri colorate, care să facă distincţia între autoturisme în funcţie de nivelul de poluare al acestora.

Acest proiect propune ca pentru autovehiculele electrice şi cele cu motoare hybrid (electric + alt carburant) să fie alocat un abţibild de culoare verde, numerotat cu cifra "0", aceste vehicule fiind considerate cel mai puţin poluante.

A doua categorie ar urma să fie cea a maşinilor cu motoare pe benzină, Euro 5 şi Euro 6, construite după anul 2011, care ar urma să primească un abţibild de culoare albastră, numerotat cu cifra "6". În aceeaşi categorie ar urma să fie şi camioanele şi autobuzele cu motoare pe benzină fabricate după întâi ianuarie 2017.

Conform clasificării din proiectul elaborat de Ministerul Mediului, în cea de-a treia categorie, căreia ar urma să i se aloce un abţibild de culoare galbenă, numerotat cu cifra "5", se încadrează autoturismele cu motoare diesel, Euro 5 şi Euro 6, fabricate după 1 ianuarie 2011, cele cu motoare pe benzină Euro 4, fabricate între 2006 şi 2010, autoutilitarele diesel fabricate după anul 2011 - Euro 5 şi 6, vehiculele mari cu motoare pe benzină Euro 4, camioanele, autobuzele şi autocarele cu motoare diesel Euro 6, fabricate după anul 2014, şi cele cu motoare pe benzină, Euro 5, construite între 2009 şi 2013.

 

Citeşte mai mult...
 
Noul Hyundai Tucson - o alegere inspirata! PDF Imprimare
Duminică, 16 Mai 2021 19:59

Ar putea fi o imagine cu maşină

Noul Hyundai Tucson surprinde prin design-ul revolutionar la exterior, dar si prin multitudinea de dotari, sisteme de securitate si optionale ce pot fi regasite la interiorul acestui SUV de succes in piata romaneasca.

Modelul aparut recent in tara noastra poate fi gasit in 4 versiuni: Termic, Hybrid, Mild Hybrid si Plug in Hybrid.

Pe piata din Romania varianta de baza are un motor de 1.6L pe benzina, 150 cai putere, o cutie manuala in 6 trepte si in varianta comfort poate fi achizitionata pentru 19.300 euro cu programul Rabla.

Varianta de top ca motorizare este un motor de 1.6L, PlugIn Hybrid, 4x4, in echipare Premium, si o cutie automata in 6 trepte ce poate ajunge cu programul Rabla la 36.764 euro.

Modelul prezentat cu interiorul din imagine, surprinde printr-un bord digital foarte bine realizat, blind spor view monitoring, care prin camerele din oglinzi aduce in fata soferului imaginea unghiului mort, un confort foarte bun la interior, dar si un motor potent, la cei 230 cai putere pe care ii dezvolta motorul Hybrid de 1.6L, cu o cutie automata in 6 rapoarte. Acest model poate ajunge la 36.064 euro cu programul Rabla.

De asemenea, cutia de viteze shift by wire este una foarte interesanta, renuntandu-se la levier, aceasta fiind actionata cu ajutorul a 4 butoane asezate foarte confortabil langa sofer.

Citeşte mai mult...
 
Masuri dure luate de Fed.Rom de Gimnastica PDF Imprimare
Joi, 06 Mai 2021 09:24

 

 

      Stop și de la capăt: schimbări pentru performanță

     Întrunit pe 5 mai, Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică a analizat prezentările Directorilor Tehnici Corina Moroșan și George Predescu și a antrenorilor federali Angela Cacovean și Viorel Lătărețu, cu privire la activitatea și la rezultatele sportivilor români, și a decis restructurarea activității lotului feminin de la Deva și descentralizarea pregătirii lotului masculin astfel:

• Antonia Duță și Ioana Stănciulescu se vor pregăti la București alături de gimnastele calificate la Jocurile Olimpice (Larisa Iordache și Maria Holbură), cu antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan, iar Silviana Sfiringu la Deva, cu grupa coordonată de antrenorul Lucian Sandu.

• Marian Dragulescu, component al lotului olimpic, va ramâne în pregătire la București împreună cu Ștefan Gall.

 

Citeşte mai mult...
 
Alpine extends points streak after Fernando’s sixth place in Russia PDF Imprimare
Luni, 27 Septembrie 2021 13:12

 

   Alpine F1 Team extended its points-scoring streak to fourteen races as Fernando Alonso finished in sixth place in a busy and eventful Russian Grand Prix at the Sochi Autodrom. Esteban Ocon was outside the points in fourteenth place.

The race began dry and ended in the wet as rain fell just a handful of laps from the end, bringing a difficult decision on whether to gamble on dry tyres to the chequered flag or opt for Intermediates. Eventually, both drivers went for Intermediates with Fernando able to hold onto sixth place and add a valuable eight points to the Championship.

Both drivers made strong starts off the line with Fernando – starting on Hards - late on the brakes into Turn 2 in the fight for the top four, and Esteban – on Mediums - able to progress to eighth place. Fernando settled into eighth and Esteban ninth in the early running. Esteban pitted on lap 15 for new Hards to cover others around him while Fernando remained out and ran long on Hards, occupying second place for seven laps.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home