Total Media News

Timp liber
Orașe românești pentru un city break PDF Imprimare
Vineri, 26 Septembrie 2014 08:17

       Cei mai mulți dintre turiștii români aleg să meargă într-un city break toamna și primăvara, când tarifele la cazare sunt mai bune decât în plin sezon și includ servicii suplimentare precum demi-pensiune și acces la spa.


              

 

    Yahoo! News vă prezintă o listă a celor mai căutate cinci orașe pentru un city break în România, realizată pe baza căutărilor făcute pe site-ul de rezervări online HotelGuru.ro.
 
1. Sighișoara Fiind singura cetate medievală încă locuită din Europa,  anul acesta, Sighișoara a fost inclusă într-un top al destinațiilor europene care trebuie vizitate, realizat de publicația Business Insider. Aici, turiștii pot vizita Turnul cu Ceas, Casa Venețiană sau Scara Acoperită care duce până la Școala din Deal.

2. Timișoara “Oraşul premierelor” este perfect pentru un city-break în care turiștii să  descopere farmecul arhitecturii și al modului de viață din vestul țării. Fie că aleg să se plimbe prin piețele și parcurile Timișoarei, să viziteze obiective turistice precum Catedrala Catolică, Monumentul Sfintei Treimi sau Palatul Baroc (Muzeul de Artă) sau să participe la evenimentele desfășurate aici (Festivalul Interantional de Dans, Oktoberfest, Festivalul Vinului), Timișoara poate fi alegerea perfectă pentru o scurtă vacanță de toamnă.

 

Citeşte mai mult...
 
G.C.R.S. lanseaza competitia: Rucsacul cu proiecte PDF Imprimare
Marţi, 19 August 2014 08:18

                                         

     Studentii Romani de pe Mapamond – Global Confederation of Romanian Students (G.C.R.S.), in colaborare cu 10 pensiuni montane din Romania, organizeaza in perioada 02 august – 20 octombrie competitia de proiecte

                         Rucsacul cu proiecte.

 

 

    Conditii de participare

    Competitia se adreseaza elevilor si studentilor vorbitori de limba romana, membri ai Global Confederation of Romanian Students.

    Elevii si studentii interesati sunt incurajati sa creeze si desfasoare un proiect educational, social sau cultural propriu, sau sa participe la proiectul propus de G.C.R.S. – Muzeul, parte a dezvoltarii noastre.

    Participarea la proiecte, atat cele creatie proprie cat si cel sugerat de organizatori, se face in grupuri de cate 20 de elevi/studenti. Grupurile vor contacta muzee sau alte institutii culturale locale in vederea desfasurarii unor activitati de voluntariat pe o perioada de minimum 3 zile.

    La finalul activitatii de voluntariat sau in timpul acesteia, echipele au obligatia de a promova in mass-media locala, judeteana, regionala sau nationala activitatile pe care le intreprind sub egida G.C.R.S.

Fiecare echipa primeste un punctaj in functie de activitatile derulate si de numarul de aparitii in mass-media. Cele 10 echipe castigatoare sunt desemnate de catre un juriu alcatuit din membri ai Departamentului Proiecte din cadrul G.C.R.S.

    Premii

    G.C.R.S. premiaza cele 10 echipe cu cel mai mare punctaj, participante la competitia Rucsacul cu proiecte, cu o excursie de 2 zile la munte, cazarea fiind oferita de catre pensiunile partenere. In total, 200 de tineri si 20 de profesori insotitori pot beneficia de excursiile-premiu.

Citeşte mai mult...
 
Statul are bani : 2 mai, declarata ZI LIBERA ptr bugetari PDF Imprimare
Miercuri, 02 Aprilie 2014 16:37

    Guvernul a aprobat hotărârea prin care ziua de 2 mai 2014 este declarată zi liberă, au declarat surse oficiale.

              

     Instituţiile publice îşi vor desfăşura activitatea în regim de program normal sâmbătă 26 aprilie sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la 31 mai, pentru a recupera ziua liberă de 2 mai 2014, conform deciziei Guvernului.

   Conform procedurii, ziua este declarată liberă pentru personalul bugetar, cu excepţia celor din instituţiile publice a căror activitate trebuie asigurată.

Citeşte mai mult...
 
the 86th Oscars PDF Imprimare
Luni, 03 Martie 2014 07:47

Nominees for the 86th Oscars®

View by Category    

Actor in a Leading Role

                                                         
  • Christian Bale in “American Hustle”
  • Bruce Dern in “Nebraska”
  • Leonardo DiCaprio in “The Wolf of Wall Street”
  • Chiwetel Ejiofor in “12 Years a Slave”
  • Matthew McConaughey in “Dallas Buyers Club”

Actor in a Supporting Role

  • Barkhad Abdi in “Captain Phillips”
  • Bradley Cooper in “American Hustle”
  • Michael Fassbender in “12 Years a Slave”
  • Jonah Hill in “The Wolf of Wall Street”
  • Jared Leto in “Dallas Buyers Club”

Actress in a Leading Role

  • Amy Adams in “American Hustle”
  • Cate Blanchett in “Blue Jasmine”
  • Sandra Bullock in “Gravity”
  • Judi Dench in “Philomena”
  • Meryl Streep in “August: Osage County”
Citeşte mai mult...
 
Lipsa zăpezii afecteaza serios hotelurile si restaurantele de la munte PDF Imprimare
Duminică, 19 Ianuarie 2014 20:16

    Lipsa zăpezii din staţiunile montane şi temperaturile crescute, care fac imposibilă producerea zăpezii artificiale, au redus cu 70-80% numărul turiştilor afllaţi la munte în luna ianuarie faţă de anul trecut, producându-le hotelurilor şi restaurantelor pierderi de peste 1 milion de euro pe zi, notează Mediafax.

                  

   “Este extrem de rău. Un dezastru”, a declarat agenţiei Mediafax George Copos, proprietarul a trei hoteluri şi al unei firme de transport pe cablu în Poiana Braşov.

    Acesta spune că atât industria hotelieră cât şi cea de transport pe cablu suferă din cauza absenţei turiştilor.

    “Din data de 15 decembrie nu am mai avut temperaturi cu minus. Pentru transportul pe cablu, în care am investit 17 milioane de euro, vom avea o nerealizare a bugetului de mai mult de jumătate. Şi la hoteluri am avut investiţii de peste 20 de milioane de euro, iar în luna ianuarie vom avea o scădere la jumătate a bugetului estimat iniţial. Totul este la jumătate”, a adăugat Copos.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber