Total Media News

Expozitii
Expozitie PDF Imprimare
Vineri, 29 Iulie 2016 16:20

 

              

 

               

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia "...de poveste". PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Iunie 2016 18:02


      

     In perioada 6-16 iunie, Elite Art Gallery gazduieste expozitia artistilor ceramisti Mihai si Ana-Maria Ariciu, intitulata sugestiv "...de poveste".

     Evenimentul reuneste creatii ceramice incarcate de personalitate, mesaj si poveste. Cu un pregnant rol decorativ si de o deosebita forta artistica, lucrarile puncteaza traseul de evolutie a omului prin prisma istoriei, traditiei si a conexiunilor umane. Analiza culturilor stravechi se desprinde de elementul temporal, lasand loc unui discurs intemeiat pe modul de intelegere a lumii. Conceputa sub forma unei instalatii complexe, expozitia prezinta tematic o lucrare formata din fragmente sau crampeie de poveste ce transmit un mesaj unitar.

 

"... de poveste"

In temeiul unui demers sub forma unor variatiuni pe aceeasi tema, sotii Ariciu isi prezinta proiectul artistic si conceptul expozitional: Desi diferiti in exprimare, ne-am regasit in originea comuna a cautarilor noastre, intr-o lume veche, orientala, arhaica dar si medievala, in motive ce se repeta: pasare, pom, cuplu, motive originare si de inceput de lume, o lume de a carei existenta noi, modernii, ne indoim dar care prin intermediul mitului, al povestilor arhaice, ajung sa ne fascineze.

 

Citeşte mai mult...
 
EXPOZITIA de PICTURA SI DESEN "JOCUL CULORII". PDF Imprimare
Marţi, 17 Mai 2016 16:27
  
     GALERIA DE ARTA ELITE PROF ART SI DR. VIORICA ELENA STAN VA INVITA SAMBATA 21 MAI 2016, ORELE 18,00
      LA VERNISAJUL EXPOZITIEI DE PICTURA SI DESEN "JOCUL CULORII".
    "Pictura este o imensa placere pentru mine ", Dr. Viorica Elena STAN,.
EXPOZITIA VA FI DESCHISA LA GALERIA DE ARTA ELITE PROF ART - COTROCENI, STR. DR. NANU MUSCEL NR.13
IN PERIOADA 18 - 28 MAI 2016.
PROGRAM DE VIZITARE:
-  L - V : 11,00 - 18,00
-  S - D : 11,00 - 14,00
Citeşte mai mult...
 
Expoziția “Sakura” PDF Imprimare
Joi, 05 Mai 2016 19:45

 

                              

 

    Lidia Alina Nicolae, artist vizual vă invită la vernisajul expoziției “Sakura” care va avea loc vineri 6 mai 2016 de la ora 19:00 la Galeria Elite Prof Art din strada Ion Nanu Muscel nr. 13, Cotroceni, București.

   Expoziția poate fi vizitată în perioada 6-15 mai.

   Așezate la linia de demarcație între grafic și pictural, lucrările din expoziția “Sakura” reliefează în culori de apă atent alese, subiecte de o mare sensibilitate din cultura orientală. Fie că vorbim despre florile de cireș, laitmotivul expoziției, despre zeițe, luptători sau gheișe, în orice ipostază dăm peste întrepătrunderea dintre efemeritate, frumusețea unui natural arhaic și o oarecare stare idilico-fantastică.

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitia SINAPSE PDF Imprimare
Luni, 18 Aprilie 2016 11:44

 

                    

    " SINAPSE, prima expozitie personala marcheaza si momentul in care cele trei pasiuni - fotografia, pictura si grafica se interconecteaza generand noul meu demers artistic care se doreste a fi unul purtator al frumosului si al unei reale atitudini estetice "

 

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 20 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii