Total Media News

Expozitii
Expozitia de pictura Complicitati PDF Imprimare
Marţi, 26 Mai 2020 11:18
                              Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi text

      Inscrieri pentru o noua expozitie de pictura COMPLICITATI.
      Dupa o perioada extrem de dificila, ne pregatim intens pentru un eveniment special.
      Cu respectarea tuturor regulilor si urmand pasii firesti, cu responsabilitate dar si cu o mare daruire pentru arta, va asteptam alaturi de noi (respectand distanta sociala).
      Fiecare artist poate participa cu 2 lucrari. Nu avem tema impusa. Alte detalii in mesaj privat sau pe mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

*

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj-"Spring Colors" PDF Imprimare
Miercuri, 04 Martie 2020 14:14
    Este posibil ca imaginea să conţină: floare, text care spune „an exhibition by elite prof art gallery vernisaj vineri 6 martie 2020 2020 orele 19.00 caro hotel bucuresti adriana dinulescu zachi alina manole sabina alexandra ciuntu daniela pavel elena buftea florin ciobotaru jette jette nielsen danemarca tocutiu luminita persa mariana simion mihaela carp mihail gavril nicolae costica nicoleta popa niculaie morarescu radu bojescu caro hotel bucharest Spring colors opening aristotel bunescu visual art journalist”
  
     O noua expozitie de pictura marcheaza inceputul primaverii.
Expozitia este deschisa la Caro Hotel Bucharest, str.Barbu Vacarescu nr.164 A-Floreasca.
     Vernisajul va avea loc vineri 6 martie, orele 19,00
     Prezinta: Aristotel Bunescu - jurnalist de arte vizuale
Citeşte mai mult...
 
#4Rusia – file din natură PDF Imprimare
Vineri, 21 Februarie 2020 13:50


                      

            Imagini pentru #4Rusia – file din natură

 

    Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” are plăcerea de a vă invita joi, 27 februarie 2020 de la ora 18:30 la vernisajul expoziției temporare de fotografie „#4Rusia – file din natură”, organizată în colaborare cu Societatea Geografică Rusă (Russian Geographical Society), Centrul Rus de Ştiință şi Cultură - Российский центр культуры в Румынииdin România și Ambasada Rusiei în România - Посольство России в Румынии.

   Expoziția, aflată la Muzeul Antipa la cea de-a patra ediție, cuprinde fotografii nominalizate sau câștigătoare ale concursului „Cea mai frumoasă țară”, un proiect al Societății Geografice Ruse care reunește cei mai buni fotografi amatori sau profesioniști ai Rusiei. De la prima ediție a concursului, din 2015, au participat 25 de mii de fotografi, cel mai în vârstă participant având 98 de ani, iar cel mai mic, doar 4 ani. În cinci ani de existență a concursului, au fost primite spre jurizare peste 440 de mii de fotografii iar expozițiile cu lucrărilor finaliștilor și câștigătorilor săi sunt expuse cu succes în întreaga lume.

 

Citeşte mai mult...
 
The best of the International Landscape Photographer of the Year awards PDF Imprimare
Duminică, 09 Februarie 2020 18:30

                                         Second-placed best single Photograph of the Year in the International Landscape Photographer of the Year awards

   Amateur Russian photographer Oleg Ershov has won the International Landscape Photographer of the Year award with a folio of spectacular vertical images. In its sixth year, the impressive burgeoning photo contest again delivers a stunning array of images highlighting the beauty of the natural world.
   The competition features two main prizes – a single photograph of the year award and a photographer of the year award selected based on a portfolio of at least four submitted images. This year’s competition garnered over 3,400 entries from almost 1,000 photographers.
Citeşte mai mult...
 
O nouă ediție de evenimente MyAntipa se desfășoară în perioada 8 – 13 februarie PDF Imprimare
Vineri, 07 Februarie 2020 08:59

               

              Proiect MyAntipa - Un atelier de lectură care va avea în prim-plan cel mai cunoscut gândac din literatura universală, personajul principal din „Metamorfoza” lui Kafka

    Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și BRD – Groupe Société Générale anunță debutul celei de-a treia serii de evenimente din cadrul proiectului MyAntipa, un demers de educație modernă interdisciplinară, în care știința, arta, lectura și dezbaterile se unesc pentru a oferi noi perspective de învățare publicului larg. Proiectul inițiat de BRD, în parteneriat cu Muzeul Antipa, este realizat în colaborare cu scriitoarea și managerul cultural Svetlana Cârstean, cunoscută pentru multiple inițiative culturale și educative.

    Noua serie de evenimente MyAntipa debutează sâmbătă, 8 februarie 2020, cu „Incubatorul de lectură”, un atelier dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Workshop-ul va avea loc între orele 11:00 și 13:00, în Sala Atelier de la etajul muzeului, și va avea în prim-plan cel mai cunoscut gândac din literatura universală, personajul principal din „Metamorfoza” lui Kafka. Copiii vor avea ocazia să discute și să-și pună întrebări despre ce înseamnă ficțiunea, ce înseamnă personajul, și cum sunt gândacii în realitatea muzeală și științifică. Incubatorul de lectură este un proiect creat de scriitoarele Svetlana Cârstean și Ana Maria Sandu, care s-a născut din dorința de a reîmprieteni copiii și tinerii cu literatura, de a le oferi instrumente de citire a textelor și implicit a lumii în care trăiesc.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii