Total Media News

Expozitii
Expoziția de pictură Labirintul Culorilor, PDF Imprimare
Marţi, 15 Iunie 2021 11:58
                Ar putea fi o imagine cu interior
   Miercuri 16 iunie 2021, de la ora 18.00 Galeria Occidentului vă invita la vernisajul expoziției de pictură Labirintul Culorilor, artisti Adriana Dinulescu și Virginia David
Invitat: critic de arta Armand Steriadi
Adina Moldova's Art and Events
*
Citeşte mai mult...
 
RAID - expozitie cu vânzare PDF Imprimare
Miercuri, 17 Martie 2021 07:45
                 Ar putea fi o imagine cu text

     " RAID, expozitie cu vânzare semnată de tânărul artist Raimund Vernica (cunoscut sub pseudonimul artistic RAID), vă aşteaptă începînd de joi 18 martie ora 17.00, la Galeria Rotenberg-Uzunov, cu 20 de lucrări, cea mai mare parte neexpuse public până acum, unele fiind realizate special pentru acest eveniment.
Lumea artei lui RAID este o lume a minţii cu totul specială.O creativitate luxuriantă, dublată de un talent nativ, o minuţiozitate și precizie a detaliilor dusă la extrem, într-un contrast perfect cu o lume incapabilă să-i înteleagă complexitatea emoţiilor și proprilor trăiri.
"Poveștile despre mine, despre orașul meu, despre întâlnirile și oamenii cu care interacționez se nasc de la o linie.Nu sunt interesat de relația dintre formă și culoare. Sunt interesat de exprimarea emoțiilor umane de bază: tragedie, bucurie, extaz, disperare și așa mai departe", afirma artistul.

 

Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică cu tema 160 de ani de la nașterea generalului Ioan Dragalina PDF Imprimare
Luni, 04 Ianuarie 2021 13:24

   

    În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de 28 decembrie 2020, Banca Naţională a României a lansat în circuitul numismatic o monedă din aur cu tema 160 de ani de la nașterea generalului Ioan Dragalina.

    Caracteristicile monedei sunt următoarele:

..............

Citeşte mai mult...
 
Expozitie de Craciun Assamblage - Bijuterie || Ceramica || Gravura si ilustratie PDF Imprimare
Marţi, 01 Decembrie 2020 14:48
    
   Astăzi, de 1 Decembrie, vă prezentăm un proiect special care va fi găzduit la
Expozitie de Craciun Assamblage - Bijuterie || Ceramica || Gravura si ilustratie
- “Detaliul Neoromânesc - București”, apărut la Editura Intaglio și ilustrat de Maria Poștea și Bogdan Gărgăriță. În cadrul expoziției veți putea admira și o serie de ilustrații originale din album.
"Detaliul Neoromânesc - București” este un proiect de suflet, pornit din pasiunea noastră pentru patrimoniul românesc. Suntem doi ilustratori, Maria Poștea și Bogdan Gărgăriță. Albumul reprezintă rezultatul unei activități de cercetare și reproducere artistică, derulată pe parcursul unui an, prin eforturi proprii. “Detaliul Neoromânesc - București” este un album menit să promoveze stilul românesc pe plan local și internațional. Proiectul este unic prin abordarea grafică. După ce am străbătut Bucureștiul și am fotografiat și documentat clădirile, am putut selecta imaginile proiectului. Fiecare fotografie a fost apoi reprodusă de mână, în tehnica acuarelei, încercând astfel să “cosmetizăm“ starea actuală a clădirilor. Am folosit ca reper fotografiile de epocă și fragmentele de pe clădiri, mai puțin afectate de trecerea timpului. Prin acest album dorim să readucem la viață clădirile care odinioară erau mândria peisajului urban al Bucureștiului și care astăzi suferă diverse stadii de degradare și vandalizare. Multe dintre aceste clădiri vechi care nu au statut de monument istoric, dar prezintă detalii arhitecturale și ornamentale deosebite, sunt lăsate în paragină ori renovate defectuos, unele riscând să dispară definitiv. Sperăm ca prin acest proiect să atragem atenția autorităților pentru o mai bună conservare a clădirilor și să reaprindem pasiunea călătorului pentru peisajul urban autohton."
Citeşte mai mult...
 
Expoziția „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor” PDF Imprimare
Vineri, 20 Noiembrie 2020 19:26

  

    Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Complexul Muzeal Național Neamț -Muzeul de Științe Naturale Piatra-Neamț vă invită să vizionați expoziţia itinerantă „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, deschisă în perioada 18 noiembrie 2020 – 25 februarie 2021 la Piatra-Neamț.

Expoziția dezvăluie publicului amintiri despre personalități marcante ale zoologiei românești din ultima sută de ani: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Băcescu, Nicolae Botnariuc precum și Petre Mihai Bănărescu.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii