Total Media News

Expozitii
EXPOZITIE "CONTEMPORARY ART" - ANA TOWER BUCHAREST PDF Imprimare
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 10:04
    

Ar putea fi o ilustraţie

  EXPOZITIE "CONTEMPORARY ART" - ANA TOWER BUCHAREST - 16.11.2021 - 16.12.2021.
Elite Prof Art Gallery & Recenzii Filme Cinema IN COLABORARE CU Ana Tower, ORGANIZEAZA EXPOZITIA DE PICTURA "CONTEMPORARY ART" IN SALOANELE ANA TOWER BUCHAREST.
EXPUN ARTISTII: LIDIA ZADEH PETRESCU - MIHAELA LUCA - L. NASSER.
CERTIFICATE DE AUTENTICITATE LA CERERE CONTRA COST.
*
Citeşte mai mult...
 
RETROSPEKTIV - MAURICE NOVAC, PDF Imprimare
Miercuri, 03 Noiembrie 2021 12:21
                         Ar putea fi artă cu text
  " Conceput în spiritul palatelor din Europa de Vest, într-un amestec de stiluri arhitecturale - neogotic, romantic şi neobaroc – Palatul Culturii, unul dintre cele mai emblematice edificii ale Iaşiului, găzduieşte în perioada 9 noiembrie - 5 decembrie a.c., expoziţia RETROSPEKTIV, semnată MAURICE NOVAC, unul dintre artiştii români ale cărui lucrări au o cotă de piaţă importantă, atât în ţară, cât şi în străinătate. Picturile lui amintesc, din punct de vedere al meşteşugului, de Bruegel, Jan Vermeer sau Van Dyck.
Cu o activitate artistică impresionantă, reprezentată prin numeroase expoziţii în Belgia, Statele Unite, Argentina, Venezuela şi Olanda, țara în care trăit și creat timp de un deceniu, Mircea Novac „este un artist deplin stăpân pe mijloacele sale de expresie și în același timp un creator de imagini care nu încetează să caute, care, cu alte cuvinte, nu se lasă devorat de maturitatea lui ca pictor ori de aceea a culturii sale vizuale," spunea criticul de artă, Adrian Guță.
Cu peste un deceniu în urmă, destinul, deloc întâmplător, a făcut să-i organizez o expoziţie de autor la Muzeul Național Cotroceni. Şi poate nu numai destinul, a uneltit, ca peste atâţia ani, să-i deschid o nouă expoziţie, de acestă dată la Iaşi.
RETROSPEKTIV, aşa cum sugerează şi titlul, este un sumum al creaţiei sale artistice, subliniind încă o dată, abilitatea sa tehnică și compoziţională, capacitatea observaţiei privitoare la conştiinţa de sine, capacitatea de a instrumenta lumea, atât pe cea reală, cât şi pe cea simbolică!
Lucrările prezente în expoziţie fac parte din colecţiile muzeale ale Muzeului Naţional de Artă Contemporană şi Muzeului de Artă Craiova, precum şi din colecţii private din ţară şi străinătate.
Expoziţia semnată MAURICE NOVAC de la Palatul Culturii, care se va deschide marți 9 noiembrie, ora 17.00, este fericit întregită de un album de o înaltă ţinută artistică.
Vă aşteptăm! "
Citeşte mai mult...
 
Vă invităm la Noaptea Cercetătorilor ReCoN-nect 2021 de la Antipa! PDF Imprimare
Luni, 20 Septembrie 2021 17:17

  Noaptea Cercetătorilor ReCoN-nect 2021 va avea loc, vineri, la Muzeul „Antipa”

    Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” își deschide și în acest an porțile laboratoarelor de cercetare și îi invită pe toți cei pasionați de știință la Noaptea Cercetătorilor ReCoN-nect 2021. Evenimentul va avea loc vineri, 24 septembrie, între orele 17:00 și 21:00, la sediul din Șoseaua Kiseleff nr. 1.

   „ReCoN-nect - The Green Deal: Research communications to CommuNities” face parte din seria Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021 și își propune în acest an să vă explice cum cercetarea și societatea din România contribuie la efortul global de transformare a lumii, în vederea diminuării impactului produs de poluare asupra schimbărilor climatice.

 

Citeşte mai mult...
 
Creatorii de fluturi - ateliere de science & craft pentru copii PDF Imprimare
Luni, 26 Iulie 2021 11:25


Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici să participe la Atelierele de science & craft „Creatorii de fluturi”, care se vor desfășura de două ori pe săptămână, între 27 iulie și 9 septembrie 2021, în curtea muzeului.

Atelierele sunt susținute de specialiști ai muzeului și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani (marți, de la ora 10:00) și celor cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani (joi, de la ora 10:00).

Întâlnirile săptămânale stimulează imaginația copiilor, oferindu-le posibilitatea de a combina culori și materiale întâlnite în natură (dar nu numai), și nu necesită înclinații artistice, talent sau abilități deosebite, ci doar interes pentru lucrul manual.

 

Citeşte mai mult...
 
Festivalului International “ Vara Magica” PDF Imprimare
Luni, 05 Iulie 2021 14:42
Ar putea fi artă cu text
   In avanpremiera Festivalului International “ Vara Magica”, care se va desfasura
in perioada 7iulie-19 august, la Ateneul Roman, va invit maine, ora 19.30,
la Galeria Rotenberg-Uzunov, la deschiderea expozitiei de pictura si instalatii muzicale, semnata
Oana Pavelescu.
Evenimentul face parte din Festivalul International “Vara Magica”, Galeria Rotenberg-Uzunov fiind unul dintre acestuia!
Revin si cu alte detalii!
 Pana atunci, va las invitatia!
*
*
*__ Adina  Rentea

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii