Total Media News

Expozitii
Vernisaj "Simfonia culorilor" PDF Imprimare
Luni, 05 August 2019 19:03
      
           

           Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi text                                                                                                                            Este posibil ca imaginea să conţină: interior

     Va invitam sa privim impreuna lucrarile artistilor expozanti: Mihaela Busoi, Maria Basaliga, Nicoleta Bertea, Irinel Georgescu, Alexandra Elena Motoroiu, Gheorghe Pintilie, Radu Bojescu, Laurentiu Istodorescu, Adrian Lazaroiu, Costica Nicolae.
Vineri la 19:00 - 21:00
Citeşte mai mult...
 
Noaptea Muzeelor, sâmbătă, 18 mai, Ansamblul Moara de hârtie-Satul meșteșugurilor,deschis 19.00-0,00 PDF Imprimare
Vineri, 17 Mai 2019 14:22

           Noaptea muzeelor | Miez de noapte și de (c)arte

             

      Noaptea Muzeelor va fi o ocazie potrivită de a ieşi din tumultul citadin şi de a vizita un spațiu aparte, un altfel de muzeu: Ansamblul Moara de hârtie – Satul mestesugurilor din Comana, județul Giurgiu, așezat la 35 km distanță de București.

      Nu va fi o călătorie obișnuită, ci va fi o călătorie în timp, în lumea meșteșugurilor de altădată, reunite pe Dealul Morii din Comana. Atelierul-muzeu Moara de hârtie vă va purta în lumea vechilor tipografii, căci veți descoperi echipamente autentice de tipar și legătorie, iar în Atelierul de hârtie veți vedea cum se face hârtia de mână.

     Veți pătrunde și în lumea meșteșugurilor tradiționale românești vizitând atelierele de țesut, lucru cu papura, fierăria, atelierul de ceramică și de prelucrare a lemnului din Satul meșteșugurilor și veți avea parte de demonstrații de lucru cu papura și de țesut la război.

 

Citeşte mai mult...
 
NOAPTEA MUZEELOR la ANTIPA PDF Imprimare
Miercuri, 15 Mai 2019 16:08                      


  Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a pregătit pentru Noaptea Muzeelor, ediția 2019, o serie de activități care includ expoziții temporare, activități de colectare a insectelor nocturne și de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum și alte surprize care vor face deliciul unei adevărate aventuri a cunoașterii!

  Programul special al Nopții Muzeelor de la Antipa va începe sâmbătă, 18 mai 2019, la ora 18:00 și se va termina la ora 24:00 (ora anunțată pentru închidere reprezentând ora de intrare a ultimului vizitator). În cadrul acestui eveniment, accesul publicului în expoziția permanentă a Muzeului va fi gratuit.

   Sâmbătă, 18 mai, în intervalul orar 10:00 – 18:00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa" va fi închis.

   În această seară, vizitatorii vor avea ocazia să admire expoziția temporară „RUGBY, NATURAL!”, manifestare organizată în cadrul Sezonului România-Franța, care va rămâne în circuitul de vizitare al Muzeului până pe data de 30 iunie 2019.

 

Citeşte mai mult...
 
Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură PDF Imprimare
Miercuri, 17 Aprilie 2019 12:36

    Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură continuă în weekendul 20-21 aprilie 2019

      Pornește de la vizionarea unei lucrări de sculptură și poți avea acces la autorul acesteia și la spațiul în care creează! Expoziția de la Teatrul Național București, Sala Media – aripa Tudor Arghezi, deschisă săptămâna asta, poate fi un preambul pentru vizite în atelierele personale ale sculptorilor sâmbătă și duminică, 20-21 aprilie 2019, în intervalul orar 12:00-20:00. Artiștii vă așteaptă să le treceți pragul, să vă povestească despre profesiunea lor, să vă prezinte spațiile de creație în care își desfășoară activitatea, tehnicile de lucru, lucrările de sculptură și ustensilele folosite pentru crearea lor.

 


Profiluri complete ale artiștilor și harta atelierelor deschise sunt disponibile la pagina de internet Ateliere.Net. Pentru a ușura periplul prin oraș, beneficiezi de ghidare prin GPS către adresele atelierelor descărcând gratuit Aplicația ATELIERE, disponibilă pe iOS și Android

Artiști implicați: Giani Iosif Amarandei, Cătălin Bădărău, Alin Carpen, Alexandru Căzănaru, Titi Ceara, Elena Gheorghe, Eugen Ilina, Ionel Istoc, Ioan Ladea, Jorge Mafu, Andrei Marina, Ioan Medruţ, Bianca Mann, Constantin Mîrzea, Dan Munteanu, Dumitru Pasima, Adrian Pîrvu, Cristian Pentelescu, Ana Zoe Pop, Elena Surdu Stănescu, Nicolae Stoica, Ovidiu Toader și Victoria Zidaru.


Citeşte mai mult...
 
Expozitie Alina Manole PDF Imprimare
Vineri, 12 Aprilie 2019 11:17

         Va invitam sa vedeti toate lucrarile Alina Manole in expozitia din Cotroceni Str.Dr Nanu Muscel nr 13 deschisa pana pe 16 aprilie 2019.
     Expozitia este cu vanzare.
     Va asteptam!
                    Image may contain: one or more people
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 24

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii