Total Media News

Expozitii
Expoziția temporara „Kiseleff nr. 1. De 110 ani, orașul crește în jurul lui!” PDF Imprimare Email
Miercuri, 23 Mai 2018 14:00

De 110 ani, orașul crește în jurul lui!

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță deschiderea expoziției temporare „Kiseleff nr. 1. De 110 ani, orașul crește în jurul lui!”, care va putea fi vizitată până la data de 14 octombrie 2018. Vernisajul acesteia va avea loc joi, 24 mai, începând cu ora 18:00 la sediul Muzeului din Șoseaua Kiseleff nr. 1, în prezența domnului Ambasador Prof. Dr. Adrian Cioroianu, delegat permanent al României pe lângă UNESCO, a domnului Consilier Prezidențial Prof. Univ. Dr. Arh. Sergiu Nistor, precum și a domnului Prof. Univ. Dr. Ioan Opriș.

Expoziția propusă de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” ne va purta printr-o călătorie imaginară în timp, în care vom descoperi, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar și al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existență. Atracția principală a expoziției va fi reprezentată de una dintre himerele originale care ornau cornișa muzeului, dar mai ales de o reconstituire a grupului alegoric „Știința Zoologiei”.

Clădirea inaugurată pe 24 mai 1908 în prezența Regelui Carol I, a Principelui Ferdinand și a Principesei Maria, dar și a unei numeroase asistențe alcătuită din personalități marcante ale culturii românești, reprezenta primul edificiu din Regatul României realizat pentru a fi muzeu.

 

Citeşte mai mult...
 
EXPOZITIA "AMPRENTA ZBORULUI" - CORINA CADARIU PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Mai 2018 18:08

 

       EXPOZITIA "AMPRENTA ZBORULUI" - CORINA CADARIU

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
EXPOZITIA PERSONALA DE PICTURA GABRIELA PARVULET ARAMA "DUALITATE" PDF Imprimare Email
Marţi, 01 Mai 2018 20:14
                                "DUALITATE"
 - un titlu, un singur cuvant care sa exprime cele doua lucruri importante din viata mea profesionala si care, desi opuse, se intrepatrund si se completeaza, definindu-se astfel: laboratorul si pictura. Dualitatea apare si in lucrarile mele, pictez lumea microscopica incercand sa o fac cunoscute si mai putin infricosatoare si deasemenea pictez lumea reala, trecuta prin filtrul sufletului meu".
Gabriela Pirvulet Arama, 2018

 

                  

Galeria de Arta ELITE PROF ART & Recenzii Filme Cinema - Vlad Pandelescu ORGANIZEAZA EXPOZITIA PERSONALA DE PICTURA GABRIELA PARVULET ARAMA "DUALITATE" IN PERIOADA 7 MAI 2018 - 14 MAI 2018 IN COTROCENI - STR. DR. IOAN NANU MUSCEL NR. 13 BUCURESTI.
VERNISAJUL - LUNI 7 MAI 2018 INTRE ORELE 18.00. - 20.00.PREZINTA A PREZINTA ARISTOTEL BUNESCU - JURNALIST ARTE VIZUALE
Citeşte mai mult...
 
Expozitie "Pictura pe material textil " - Carmen Craciun Bazilescu PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2018 07:38

                    Expozitie  "Pictura  pe  material  textil " - Carmen Craciun Bazilescu

                 

 

Citeşte mai mult...
 
Expozitie PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2018 12:22

          

 

    Sunt prezente pe simeze 45 de lucrări de valoare iar artistii care expun sunt : expun Mihaela Sosea, Ofelia Hutul, Iasi, Viorica Toporas, Iasi, Florenta Ionescu, Iasi, Adriana Botezatu, Iasi, Silvia Anton, Iasi, Sorina Pacuraru, George Daniel Tudorache, Norica Vesca Popescu, Alina Cozma, Rm.Valcea, Aura Rodica Parvu – pictura pe sticla si mozaic, Andreea-Maria Stefanescu, Ioana Teodorescu, Rodica Scarlat, Aurora Trifa, Cristina Anghelescu, Ana Marilena Suciu, Alba Iulia – icoane.

   Expozitia este deschisa la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, Bd. Poligrafiei nr.1 , pana la sfarșitul lunii aprilie si poate fi vizitata zilnic intre orele 9,00 – 21,00. Vă așteptăm cu mare plăcere!

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 22

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii