Total Media News

Automobilism international
Sperante :Michael Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp PDF Imprimare
Marţi, 07 Octombrie 2014 20:10

    Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a declarat postului RTL că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher se îmbunătăţeşte şi că în scurt timp septuplul campion mondial ar putea duce o viaţă aproape normală.

                            

                           

    Conform  mediafax.ro , Todt şi Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că şeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reşedinţa acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică, informează motorsport.com.

    "Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia", a declarat Todt.


Citeşte mai mult...
 
Daniel Ricciardo a câştigat Marele Premiu al Ungariei PDF Imprimare
Duminică, 27 Iulie 2014 17:25

  Pilotul australian Daniel Ricciardo (Red Bull) a câştigat, duminică, Marele Premiu al Ungariei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat în ordine de spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) şi de britanicul Lewis Hamilton (Mercedes).

             

  Pe locul 4 s-a clasat germanul Nico Rosberg (Mercedes), brazilianul Felipe Massa (Willimas) a fost al cincilea, iar finlandezul Kimi Raikkonen (Ferrari) a trecut linia de sosire al şaselea.

  Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine germanul Sebastian Vettel (Red Bull), finlandezul Valtteri Bottas (Williams), francezul Jean-Eric Vergne (Toro Rosso) şi britanicul Jenson Button (McLaren-Mercedes).

Citeşte mai mult...
 
Corinna Schumacher revine in public cu stiri încurajatoare PDF Imprimare
Joi, 10 Iulie 2014 22:02

   Corinna  Schumacher  a  emis  un  mesaj  încurajator  cu  privire  la  progresele  înregistrate  de  soțul  ei  rănit.


           

   **  photo :-Corinna Schumacher, văzut aici cu soțul Michael la 2011 de Formula 1 cursa de la Abu Dhabi,

 

    Acum   iesit   din coma lui lunga,  legenda   F1  ,Michael Schumacher a fost transferat de la terapie intensiva la Grenoble la o clinica de reabilitare elvețian în urmă cu trei săptămâni.

   Nu există actualizări oficiale  fata   de  cele  oferite  atunci, dar soția lui, Corinna ,a  aparut   încurajata   in   această săptămână, atunci când ea a apărut fericit și iluminata   într-o serie de fotografii.

   În funcție de oglindă, în timpul prima apariție publică din  ultimile  luni, doamna Schumacher ", a ras si a glumit",  ea  si   participind  la un eveniment de echitație în Elveția.

   Acum, un citat a apărut în revista germană femei Neue Post care se adaugă la sentimentul de optimism cu privire la viitorul   celui   care  a  fost  de sapte ori campion mondial - Schumacher.

   "Mutare înainte", a spus Corinna când a fost întrebata despre progresul soțului ei. "Încet, desigur, dar cel puțin vom merge mai departe."

Citeşte mai mult...
 
Cheia pentru dezvoltarea sportului cu motor PDF Imprimare
Joi, 26 Iunie 2014 16:05

   In cadrul 2014 FIA Sport Conference, s-a stabilit ca una din solutiile cheie pentru dezvoltarea sportului cu motor este intelegerea si cuplarea motorsportului la nevoile de astazi ale tinerilor:

              

   "Double Formula One World Champion Emerson Fittipaldi yesterday told delegates that the future of motor sport lies in engaging with young people and understanding what they want from motor sport.

   The Chairman of the FIA Drivers’ Commission said that while teenagers of the past had aspired to owning a car, nowadays the must-have for teens is a smart phone. Engaging with that demand for technology will be the key to appealing to new generations of fans and competitors."

Citeşte mai mult...
 
Schumacher a fost mutat de la terapie intensivă într-o secţie de recuperare PDF Imprimare
Vineri, 13 Iunie 2014 17:58

    Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi în urmă cu cinci luni şi jumătate, a fost mutat de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Grenoble într-o sală de recuperare, a declarat purtătoarea de cuvânt a germanului, Sabine Kehm, conform Marca.

                  

   Marca notează că Sabine Kehm a făcut această declaraţie pentru publicaţia Bunte.

   "Asta înseamnă că Schumacher, în vârstă de 45 de ani, este în afara pericolului. Totuşi, nivelul progresului înregistrat de când medicii anunţau, acum patru luni, că începe procedura de revenire progresivă din coma indusă artificial, stârneşte întrebări", menţionează cotidianul spaniol.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 6

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Automobilism international